Nyrkkeily: Tyson Fury - Deontay Wilder

Nyrkkeily: Tyson Fury - Deontay Wilder
Nyrkkeily | Tyson Fury - Deontay Wilder
Kohde sulkeutuu: 10.10.2021 04:00
Nyrkkeilyn raskaansarjan supermatsit saavat jatkoa Suomen aikaa varhain sunnuntaina 10. lokakuuta, kun Tyson Fury ja Deontay Wilder iskevät yhteen Las Vegasissa. Yli vuodella koronapandemian vuoksi siirtynyt ottelu on herrojen kolmas keskinäinen ja pelissä on WBC-liiton sekä The Ring-lehden tittelit.

Edellisessä matsissa pyyhe lensi kehään Wilderin kulmasta seitsemännessä erässä, eikä tämäkään näytös todennäköisesti sen pidemmälle jatku. Varsinkin Wilderille nopea voitto lienee ainoa mahdollisuus pärjätä, joten tyrmäystä lähdetään hakemaan riskilläkin.Lue myös: Robert Helenius vs Adam Kownacki vol 2 lokakuussa!

Trilogian huipennus


Fury ja Wilder iskivät yhteen ensimmäisen kerran vajaat kolme vuotta sitten, kun Los Angelesissa päädyttiin harvinaiseen tasatulokseen. Wilder säilytti tuolloin nyrkkeilyn WBC-liiton mestaruusvyönsä ja puolusti sitä sen jälkeen kaksi kertaa menestyksellä. Toinen matsi Furya vastaan helmikuussa 2020 päättyi kuitenkin mestarin kanssa nolosti, kun Fury pommitti Las Vegasissa Wilderin kanveesiin.

Nyt vuorossa on siis kolmas kohtaaminen näiden kahden hienon raskaansarjan soturin välillä. "Gypsy King" Fury lähtee tällä kertaa selkeänä ennakkosuosikkina matsiin ja kovin yksipuolisen "kakkoskohtaamisen" perusteella ihan aiheesta. "Bronze Bomber" Wilderin aseena on kuitenkin edelleen hirmuinen oikea, joka kyllä osuessaan sammuttaa valot myös Furyltä.Iskuvoimaansa Wilder tulee myös tarvitsemaan, mikäli haikailee takaisin mestaruusvyötään ja matsia vaikkapa juuri Anthony Joshuan voittanutta Oleksander Usykia vastaan. Wilderin on tultava otteluun aivan täydellä höyryllä ja haettava tyrmäystä nopeasti. Pisteillä Wilder ei tule matsia voittamaan ja toisaalta väsy on tupannut muutenkin iskemään otteluiden edetessä.

Fury puolestaan pyrkinee pitämään Wilderin kurissa ottelun alussa aktiivisella nyrkkeilyllään, aivan kuten viimeksikin. Taktiikka on vaarallinen, mutta toimiessaan avaa myöhemmissä erissä Furylle loistosaumat joko tyrmäykseen tai pienemmällä todennäköisyydellä pistevoittoon. Niin tai näin, kovin suurella todennäköisyydellä tämä ottelu ei turhan kauaa vanhene.Nopea ratkaisu?


Viimeksi Wilderin leiri heitti pyyhkeen kehään seitsemännessä erässä, mutta ratkaisu olisi voinut tulla jo aiemminkin. Tällä kertaa Wilderilla on takanaan ehjä ja pitkä treenileiri, joten ex-mestarikin lienee jälleen kovassa iskussa. Me uskomme vahvasti, että ratkaisu kahden kovan pommittajan välillä nähdään jälleen viimeistään erässä numero seitsemän.

Nappaa ilmaisveto jopa 100€ saakka Mr Greeniltä!


Oletko aiemmin pelannut Mr Greenillä? Liity nyt uutena pelaajana ja saat ensimmäistä talletusta vastaavan ilmaisvedon jopa 100€ saakka! Lue lisää Mr Greenistä täältä tai siirry suoraan pelaamaan alta!

Pelivalintamme:

Ottelussa alle 7.5 erää @1.87

Unibet - Lue arvostelu

1.87

Hyödynnä 200% bonus 200€ asti uusille pelaajille!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
LeoVegas - Lue arvostelu

1.87

LeoVegasilta nyt parannettu 100€ tervetuliaisbonus!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Mr Green - Lue arvostelu

1.87

Lunasta nyt 100€ ilmaisveto uutena pelaajana!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
888sport - Lue arvostelu

1.87

Hyödynnä 100€ ensitalletusbonus!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
William Hill - Lue arvostelu

1.87

William Hill - Nappaa 100€ riskitön veto!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Kirjoittanut: Pena