Kansojen Liiga: Bosnia Herzegovina - Suomi

Kansojen Liiga | Bosnia Herzegovina - Suomi | 21:45 | 14.06.2022
Kohde sulkeutuu: 14.06.2022 21:45
Kansojen Liigassa B-liigan kolmoslohkon kärkipelissä väsyneiden bosnialaisten ja suomalaisten kesken ei kovin montaa osumaa tulla näkemään ja todella matalista maalimääristä maksetaan suorastaan maltaita ja noihin tarjouksiin kannattaakin iskeä kiinni!
Kansojen Liigassa B-liigan kolmoslohkon neljännellä kierroksella kohtaavat Bosnia Herzegovina ja Suomi toisensa Bilino Poljella, Zenicassa tiistaina kello 21:45.

Bosnia Herzegovina jäi tasuriin Montenegron vieraana - Bosnia niukasti lohkokärjessä!


Ivaylo Petevin luotsaama Bosnia Herzegovina johtaa lohkoaan täpärästi yhdellä pisteellä ennen Huuhkajia ja Montenegroa pelattuaan jo toisen tasapelin (1-1) juuri Montenegron vieraana Podgoricassa viime lauantaina. Avauskierroksella Bosnia tasasi identtisin lukemin pisteet Huuhkajien vieraana Helsingissä. Sen lisäksi Bosnia on kaatanut Romanian (1-0) Zenicassa.

Montenegron vieraana Podgoricassa hinkattiin ensin avausjakso maaleitta, kunnes toisella jaksolla Dinamo Zagrebin Luka Menalo avasi maalihanat vietyään bosnialaiset johtoon tunnin kohdalla. Lazion Adam Marusic toi kuitenkin Montenegron tasoihin 77.minuutilla iskettyään loppulukemat boksin reunalta lähteneellä laukauksella.

Interin Milanin Edin Dzeko ei pelannut täyttä aikaa Montenegrossa ja loman tarpeessa muiden tavoin oleva 36-vuotias täsmäase jaksanee vielä pelata ainakin tunnin verran Huuhkajiakin vastaan ja reilut toistakymmentä vuotta nuorempi Freiburgin Ermedin Demirovic on hälytysvalmiudessa, mikäli Dzekon tossu alkaa painaa. Bosnian kaikki äijät ovat terveinä ja Petev tervehtii riemun kiljahduksin myös Rostockin Haris Duljevicin paluuta pelikiellon jälkeen takaisin maansa vahvuuteen. Tosin keskikentän jyrällä lienee vain täytemiehen roolia tarjolla.

Bosnian (4-4-2) mahdollinen avausrosteri: Sehic; Sucic, Hadzikadunic, Ahmedhodzic, Civic; Gojak, Prcic, Pjanic, Menalo; Dzeko, Krunic.


Huuhkajille niukka tappio Bukarestissa - Joronen torjui pilkun!


Markku Kanervan luotsaamalle Huuhkajille tiistainen lohkon kärkipeli Bosniassa on jo neljäs peli illan isäntien tavoin 11 päivän aikana, mikä ei voi olla näkymättä ylikuormitettujen harvalukuisten avainpelaajien otteissa terävyyden puutteena ja riskialttius lisääntyy merkittävästi. Tämä näkyy konkreettisesti esimerkiksi hyökkäyspäässä maalipaikkojen tuhlailuina, kun normaaleissa selkeissä tilanteissa saattaa tulla helppojakin virheitä, mitkä menevät täysin väsymisen piikkiin.

Viime lauantaina Romania kaatoi Huuhkajat 1-0 Craiovan Nicusor Silviu Bankun osumalla Bukarestissa ja jo tuossa pelissä näkyi selvästi otteluruuhkan tuomien rasitusten aiheuttamat virheet molemmilla joukkueilla ja lopputulos olisi voinut kääntyä miten päin tahansa. Leverkusenin Lukas Hradeckya tuuranneen Brescian Jesse Jorosen torjuma pilkku, missä Pisan George Puscas kutitteli nahkakuulalla Jorosen kinttuja oli harvoja suomalaisten kohokohtia. Nyt lopputulos oli Romanian voitto eikä Suomi onnistunut siis vieläkään kukistamaan isäntiä, joita vastaan se on pelannut nyt kaikkiaan 13 kertaa häviten noista peleistä yhdeksän ja pelaten tasan neljä kamppailua.

Toppari Daniel O’Shaughnessylla todettiin pohjeluun murtuma tarkemmissa tutkimuksissa Romania-pelin jälkeen. Karlsruherin pakki joutuu olemaan poissa pelikentiltä arviolta kolmisen kuukautta. O’Shaughnessyn tuuraajat löytyvät kolmikosta Richard Jensen, HJK:n Miro Tenho ja Cosenzan Sauli Väisänen, joista Rodan Jensen aloittanee avauksessa Zenicassa.

Huuhkajien (5-2-1-2) mahdollinen avausrosteri: Hradecky; Alho, Ivanov, Jensen, L. Väisänen, Uronen; Kamara, Schuller; Lod; Pukki, Pohjanpalo.
Maalit kortilla!


Kahden väsyneen joukkueen lohkon kärkikamppailusta on odotettavissa tarkkaa, tasaista ja vähämaalista peliä. Tässä jos missä pelissä virheitä suorastaan vältellään kuin ruttoa, sillä tappion mahdollisesti kärsivä joukkue pelaa itsensä käytännössä tukalaan asemaan kinkkisessä lohkossa mitä tulee sen voittamisen suhteen. Bosnia voi pelata mahdollisella voitollaan Huuhkajat ulos lohkovoitosta ja A-liigaan noususta.

Nappaa ilmaisveto jopa 100€ saakka Mr Greeniltä!


Oletko aiemmin pelannut Mr Greenillä? Liity nyt uutena pelaajana ja saat ensimmäistä talletusta vastaavan ilmaisvedon jopa 100€ saakka! Lue lisää Mr Greenistä täältä tai siirry suoraan pelaamaan alta!

Pelivalintamme:

Ottelussa tehdään alle 1,5 maalia @2.95

Huti
STS Bet - Lue arvostelu

2.95

STS Bet - Hyödynnä 100 € vedonlyöntibonus helpolla kierrätysvaatimuksella!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
22Bet - Lue arvostelu

2.93

22Bet - Hyödynnä 100% bonus aina 122€ saakka!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Mr Green - Lue arvostelu

2.8

Lunasta nyt 100€ ilmaisveto uutena pelaajana!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Fansbet - Lue arvostelu

2.75

Fansbet - uusi 200% jättibonus jopa 1500€ asti!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Hopa - Lue arvostelu

2.73

Hopa Vedonlyönti - Lunasta €10 ilmaisveto!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Kirjoittanut: Rolle-setä