Kansojen Liiga: Romania - Suomi

Kansojen Liiga | Romania - Suomi | 21:45 | 11.03.2022
Kohde sulkeutuu: 11.06.2022 21:45

Huuhkajien mahdollisuudet heikossa hapessa olevien romanialaisten lyömiseen ovat muutamaa astetta paremmat mitä bookkerit antavat ymmärtää. Tiukan peliohjelman takia suomalaisten on otettava huomioon avainpelaajien oikea-aikaiset peluuttamiset, jotta loukkaantumisilta vältyttäisiin. Huuhkajien vierasvoitosta tasurilla panokset takaisin saaden on valueta riittävästi!
Kansojen Liigassa B-liigan kolmoslohkon kolmannella kierroksella Romania ja Suomi kohtaavat toisensa Stadionul Giulesti - Valentin Stanesculla, Bukarestissa lauantaina kello 21:45.

Romania otti takkiinsa toistamiseen


Edward Iordanescun luotsaaman Romanian taivallus tämänkaltaisessa Kansojen Liigan lohkossaan on alkanut varsin murheellisesti sen hävittyä molemmat pelinsä ja maalinteossakin sillä on yhä kuparisensa rikkomatta, kun Montenegro löi sen ensin 2-0 lukemin kotonaan Podgoricassa viikko sitten ja Bosnia Herzegovina puolestaan kylvetti Romaniaa 1-0 Bilino Poljella, Zenicassa kolme päivää myöhemmin viime tiistaina.

Bosnialaisista Smail Prevljak oli boksissa ensimmäisenä paikalla, kun riparista pallo vaihdosta tositoimiin tulleelle Eupenin hyökkääjälle kimposi 68.minuutilla. Bosnian voittoa voi pitää jo tilanteiden ja tilastojen puolestakin pitää ansaittuna.

Romanian saldo yhdeksästä viime pelistään on varsin vaatimaton, sillä Iordanescun suojatit ovat onnistuneet ottamaan ainoastaan kaksi voittoa ja nekin niinkin eksoottisista futismaista kuin Armeniasta ja Liechtensteinista.

Iordanescu laittaa varmasti useampia tuoreita jalkoja avaukseen, sillä kolmatta peräkkäistä tappiota ei väsyneillä ukoilla selitellä paikallisessa mediassa ilman potkuja. Universidad Craiovan Andrei Ivan noussee hyökkäyksen vasemmalle kaistalle. Wing-backeiksi kannattaisi vakavasti harkita myös Craiovan Nicusor Bancua ja Huescan Andrei Ratiua, jotta saataisiin lisää virtaa myös molemmille laidoille. CFR Cluj’n 35-vuotias veteraani wing-back Mario Camora sekä 24-vuotias seurakaveri Cristian Manea korvasivat edellämainitun kaksikon Bosnia-pelissä.

Romanian (3-4-2-1) mahdollinen avausrosteri: Nita; Rus, Burca, Chiriches; Ratiu, R. Marin, M. Marin, Banku; Cicaldau, Ivan; Puscas.
Huuhkajat kaatoi odotetusti Montenegron


Markku Kanervan luotsaama Huuhkajat toipuivat mainiosti avauspelinsä lisäajan tumpeloinnin takia menettämättä voitosta 1-1 tasuriin päättyneessä kotiavauksessa Bosniaa vastaan, kun toisessa ottelussa myös Helsingin Olympiastadionilla piipahtanut Montenegro jäi suomalaisten jalkoihin 2-0.

Ensimmäisestä pelistä sivussa ollut Rizesporin Joel Pohjanpalo viimeisteli Riven suojattien molemmat osumat avausjaksolla seitsemän minuutin välein jälkimmäisellä vartilla. Avauspelissä pilkusta onnistunut Norwichin Teemu Pukki antoi oikea-aikaisesti ajoitetun syötön Pohjanpalon ensimmäiseen osumaan, minkä viimeisteli keskelle maalia. Jälkimmäiseen maaliin Pohjanpalo sai syötön Helsingborgin Lucas Lingmanin keskityksestä, mistä ampui pallon tylysti ylähyllylle.

Toiselle pelijaksolle Rive suojatteineen jäädytti pelin ja jo pelaajavaihtojen takia varmisteli, ettei Bosnia-pelin kaltaiset loppuhetkien sekoilut pääse toistumaan. Rangersin Glen Kamara sekä avauspelin tapaan Pukki ja Minnesota Unitedin Robin Lod tulivat vaihtoon toisella jaksolla, kun Rive halusi tottakai säästellä avainpelaajiaan tiukassa ottelutahdissa loukkaantumisilta.

Korona-altistumisen takia CF Montrealin Lassi Lappalainen sekä jalkansa Montenegroa vastaan loukannut Brentfordin Marcus Forss joutuvat jättämään Huuhkajien reissupelit välistä.

Huuhkajien (3-4-3) mahdollinen avausrosteri: Hradecky; Väisänen, Ivanov, Jensen; Granlund, Lingman, Kamara, Niskanen; Lod, Pohjanpalo, Pukki.
Huuhkajia tasurilla panokset palauttaen


Romanialaiset ovat tässä pelissä kaikista ärhäkkäimmillään, kun alla on kaksi tappiota ja kotiyleisön edessä haluttaisiin kovasti pestä kasvoja. Huuhkajat eivät kuitenkaan ole missään tapauksessa enää eilisen teeren poikia tämän(kään)kaltaisissa otteluissa ja todennäköisyysjakaumalla 40-30-30 tästä pelistä löytyy hyvääkin betsattavaa markkinoilta!

Tiukka pelitahti lisää oman yllätysmomentin näihin peleihin ja esimerkiksi Huuhkajien kohdalla se tarkoittaa sitä, että huomattavasti kapeammalla avainpelaajien materiaalilla Rive joutuu suojatteineen antamaan perustasoltaan itsensä tasoisillekin maille tasoitusta erityisesti vieraspeleissä jonkin verran ja Riven valmennusjohdon on laskettava hyvin tarkkaan paljonko on järkeä riskiin nähden peluuttaa Pukkia, Kamaraa, Lodia ja Pohjanpaloa tuossa järjestyksessä onnistuakseen selviytymään hengissä toisesta jaksosta. Siksi olisi jälleen tärkeää vihjeen osumisen kannalta onnistua tekemään ottelussa avausmaali ja sen pohjalta taistella voitosta ja/tai pisteistä pelin vanhetessa.

Nappaa ilmaisveto jopa 100€ saakka Mr Greeniltä!


Oletko aiemmin pelannut Mr Greenillä? Liity nyt uutena pelaajana ja saat ensimmäistä talletusta vastaavan ilmaisvedon jopa 100€ saakka! Lue lisää Mr Greenistä täältä tai siirry suoraan pelaamaan alta!

Pelivalintamme:

Suomi (DNB) @2.5

Huti
Mr Green - Lue arvostelu

2.43

Lunasta nyt 100€ ilmaisveto uutena pelaajana!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
iBet - Lue arvostelu

2.4

iBet - Lunasta 100% talletusbonus 200€ asti!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Fansbet - Lue arvostelu

2.35

Fansbet - uusi 200% jättibonus jopa 1500€ asti!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
STS Bet - Lue arvostelu

2.35

STS Bet - Hyödynnä 100 € vedonlyöntibonus helpolla kierrätysvaatimuksella!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Kirjoittanut: Rolle-setä