UFC: Charles Jourdain - Lando Vannata

UFC | Charles Jourdain - Lando Vannata | 03:00 | 25.02.2022
Kohde sulkeutuu: 24.04.2022 03:00
UFC:ssä nähdään lauantain ja sunnuntain välisenä yönä jälleen kasa otteluita. Tasoltaan surkean ottelukortin harvoihin helmiin kuuluu höyhensarjan ottelu Charles Jourdainin ja Lando Vannatan välillä, tästä matsista ei ainakaan tylsää ole odotettavissa. Vannata on todella yliarvostettu ottelija, kun taas Jourdain on oikeasti kova ja potentiaalinen ottelija. Kertoimet ovat aivan liian tasaiset, Jourdain vie tästä voiton!Nuori Jourdain omaa kovan potentiaalin!


Charles "Air" Jourdain on kovassa höyhensarjassa nuorta kaartia, joilta löytyy osaamista nousta top15-rankingsijoille. Kanukkiottelija on voittanut urallaan 12 ammattilaisottelua, hävinnyt neljästi ja kerran päädyttiin tasapeliin. Toistaiseksi UFC:ssä on oteltu seitsemän kertaa, joista tuloksena on kolme voittoa, kolme tappiota ja kyseinen tasuri, jonka myötä kivikovassa divisioonassa ei olla kyetty nousemaan vielä virallisiin rankingeihin.

Edellinen ottelu oli Jourdainilta loistava esitys. Hän onnistui väistämään räjähtävän Andre Ewellin nopeat hyökkäykset ottelun alkupuolella, ja hyödynsi omat hyökkäyksensä huomattavasti paremmin. Viimeinen erä oli suoranainen huippusuositus, kun hän pieksi Ewelliä pitkin erään, ja jopa lopetus oli loppuvaiheilla lähellä. Ottelu päättyi siihen, kun mies potkaisi Ewellin etupotkulla kehän poikki kenttään. Voitto oli tärkeä, sillä edellisessä ottelussa nuori mies jäi Julian Erosan D´Arce-kuristukseen.

Edessä on uran isoin ottelu, kun aiemmin kevyessä sarjassa otellut Vannata on suhteellisen tunnettu ottelija. Pidempiä voittoputkia ei olla vielä saatu aikaiseksi, joten tästä olisi loistava tilaisuus aloittaa ensimmäinen matka kohti top 15:sta.Groovy-Lando on yliarvostettu!


Lando Vannata on tunnetumpi tapaus kuin nuori kanukki. "Groovyn" ura ei ole todellakaan ollut tähtiloistoa, vaan hän on asettunut rankingien ulkopuoliseksi jyräksi. Miehen uran rekordi ammattilaiskehissä on 12 voittoa, 5 tappiota ja vapaaottelussa kovin harvinaisia tasapelejä on tullut kaksi kappaletta. 30-vuotias jenkki ei ole todellakaan tulossa nousemaan organisaatiossa isoksi nimeksi, mutta hyöhensarjassa hän on oiva portinvartija ja tason mittaaja ottelijoille, jotka pyrkivät nousemaan ylös rankingeissa.

Suurin osa faneista jotka tietävät Vannatan, tietävät hänet yhden ottelun takia. Kevyen sarjan kovimpiin nimiin vuosia kuulunut Tony Ferguson otteli häntä vastaan vuonna 2016, jolloin kyseessä oli "Groovyn" debyytti. Hän onnistui kovassa matsissa jopa lyömään Fergusonin kerran lattiaan, mutta hävisi lopulta Fergusonin bravuurikuristuksella toisessa erässä. Sen jälkeen on nähty aikalailla 50/50 tahtiin tappioita ja häviöitä, jonka lisäksi Bobby Greeniä ja Matt Frevolaa vastaan päädyttiin tasapeliin pistetuomiolla.

Viime ottelussa mies voitti Makwan Amirkhanin edellisen vastustajan, Mike Grundyn. Ottelu oli tasainen, ja yksi tuomari näki Grundyn olleen parempi, mutta kaksi muuta tuomitsivat Vannatan voittajaksi.Jourdain voittaa kovan taistelun!


Tähän matsiin vetolapulle lähtee Jourdainin voitto. Oli melkoinen yllätys, kun kertoimien liikehdintää seuratessa kertoimet tasoittuivat avauksesta yhä enemmän. Näen suuren edun tässä ottelussa Jourdainilla, koska molemmat tulevat lähtemänä matsiin kovalla temmolla. Vannatan kunto on tässä kohtaamisessa kahdesta huonompi, ja kanadalaisen viime matsi oli samanlainen jota tästä matsista odotetaan. Kahdessa viimeisessä erässä menetys tulee olemaan yhä enemmän yksipuolisempaa hänen suuntaansa, kun tarkat osumat etenkin vartaloon hidastavat jenkkiä.

Todennäköisin tulos on Jourdainin pistevoitto, mutta myös päätöserän lopetus voi olla hyvinkin mahdollinen.

iBet - Tuplaa ensimmäinen talletuksesi 200€ saakka!


Oletko jo tutustunut uuteen iBet vedonlyöntisivustoon? Saat nyt uutena asiakkaana sivustolta 100% talletusbonuksen jopa 200€ saakka. Tuplaat siis ensimmäisen talletuksesi. Lue lisää iBet arvostelu sivultamme tai siirry suoraan alta lyömään vetoa!
iBet: lunasta 200€ vedonlyöntibonuksesi ››

Pelivalintamme:

Charles Jourdain voittaa! @1.9

Osuma
Fansbet - Lue arvostelu

1.9

Fansbet - uusi 200% jättibonus jopa 1500€ asti!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Mr Green - Lue arvostelu

1.8

Lunasta nyt 100€ ilmaisveto uutena pelaajana!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Kirjoittanut: Saku