UFC: Vicente Luque - Belal Muhammad

UFC | Vicente Luque - Belal Muhammad | 05:00 | 17.04.2022
Kohde sulkeutuu: 17.04.2022 05:00
Yöllä mennään jälleen UFC:ssä pienemmän ottelutapahtuman muodossa. Pääottelussa selvitellään välisarjan top-10 sijoja, kun #5 rankattu Vicente Luque saa vastaansa yhden sijan alempana olevan Belal Muhammadin. Altavastaajana matsiin lähtevän Muhammadin kertoimet kelpaavat tässä koitoksessa lapulle oikein hyvin, kun kyseessä on viisieräinen pääottelu, ja kuntopuolella etu menee hänelle tässä tasaväkisessä väännössä.Silent Assasin haastamaan Usmania?


Vicente "The Silent Assassin" Luque on välisarjan kärkinimiä. Brassiottelija on tällä hetkellä divisioonan viidennellä rankingsijalla, kun uran kokonaisrekordina on 21 voittoa ja 7 tappiota. Mies on yksi painoluokan suurimmista haastajista mestari Kamaru Usmanille, jota vastaan hän ei ole vielä päässyt mittelemään voimiaan. Toki edellä tittelijonossa ovat pitkässä voittoputkessa oleva britti Leon Edwards, sekä hurjalla ryminällä ja dominoinnilla vain neljän välisarjaottelun jälkeen kolmossijan valloittanut Khamzat Chimaev.

Luque elää parhaillaan uransa parhaita vuosia, kun ikää mittarissa on 30 vuotta, ja meneillään on neljän ottelun voittoputki. Mies otti vuonna 2020 kaksi voittoa, kun toista fanien suosikkia, Niko Priceä vastaan ottelu keskeytettiin, kun Pricen silmä muurautui umpeen. Saman vuoden elokuussa napattiin voitto lopetuksella, kun äkäinen polvi osui Randy Brownin kupoliin, ja muutaman lyönnin jälkeen tuomari laittoi pelin poikki. Viime vuonna kulku rankingien ylempiä sijoja kohti jatkui voitoilla Tyron Woodleystä ja Michael Chiesasta, molemmat päättyivät Luquen D´Arce-kuristuksiin joka on miehen bravuuri.

Fanien suosiossa oleva brasilialainen on erittäin vaarallinen pystyottelija, joka omaa hyvät potkunyrkkeilytaidot, ja sen lisäksi miehen bravuurikuristus on vaarallinen, sillä hän saa sen usein kiinni vain pienen virheen myötä.Joko Belalin nimi painuisi muistiin?


Belal "Remember The Name" Muhammad on myös ansaitusti välisarjan top-10 rankattu ottelija. Ongelmat ovat enemmänkin olleet asiat markkinointipuolella, kun kukaan ei tunnu pitävään herraa juuri minään, jonka myötä moni naureskelee myös herran lempinimellä. 20 voittoa urallaan napannut Palestiinan lippua kantava härkä on nyt ison ottelun edessä, sillä kukaan ei voi sanoa tekosyitä hänen voittokululleen, kuten aiemmin.

Tällä hetkellä Muhammad on seitsemän ottelun tappiottomassa putkessa, kun kuusi matsia noista päättyi voittoon, ja #2 rankattua Leon Edwardsia vastaan päädyttiin ratkaisemattomaan, kun pahan turpasaunan jälkeen Muhammad joutui vielä ikävän iskun kohteeksi, kun brittiläisen sormi upposi suoraan hänen silmäkuoppaansa. Ennen tuota ottelua olivat alla voitot Curtis Millenderistä, Takashi Satosta, Lyman Goodista sekä Dhiego Limasta.

Uran kaksi viimeisintä matsia ovat tuoneet nimiarvoltaan uran isoimmat voitot Muhammadin rekordiin. Mies grindasi sekä Demian Maiasta että Stephen Thompsonista isot voitot pistetuomioilla. Etenkin Thompsonia vastaan odotukset olivat matalat, kun häntä pidettiin vain noin 30% todennäköisyydellä voittajana ennen ottelua. Väkivahva mies kuitenkin väänsi karatevirtuoosi Thompsonin mattoon, ja väsytti tämän ahdistavalla kontrollilla ja pienillä mutta pientä vahinkoakin tekevillä iskuilla matossa.

Ottelutyylinsä takia ei fanien suosioon olla päästy. Lähes aina odotettavissa on hikistä vääntöä, paljon työtä matossa ja pystypainissa, eikä viihdyttäviä lopetuksia. 11 UFC-voitostaan hän on saavuttanut peräti 9 tuomarien pistetuomioilla.
Pitkä ottelu sataa altavastaajan laariin!


Tähän matsiin haetaan yllätystä Belal Muhammadin voitolla. Ottelu on illan päämatsi, joten edessä ovat viisi viiden minuutin erää. Jos ottelijoita verrataan ottelutyylien perusteella, hänen kovaa työntekoa ja kuntoa vaativa tyylinsä sopii tähän paljon paremmin. Luque on räjähtävä pystyottelija, joka pyrkii lopettamaan vastustajansa nopeasti. Vaikka uhkana on myös D´Arce-kuristus, on Belal sen verran kova matto-ottelija että virheet hnä kyllä kykenee välttämään.

Jos Luquen alun kovat hyökkäykset saadaan ohitettua, ja vietyä häntä mattoon sekä ottelua pidemmälle, vaaka alkaa kääntyä selvästi altavastaajan puolelle. Kaksikko on kohdannut aiemmin vuonna 2016, jolloin brassi voitti avauserän tyrmäyksellä. Ottelusta on kuitenkin jo paljon aikaa, ja molemmat ovat kehittyneet tuosta ottelusta ja tilanne on täysin eri kun panokset ovat kovat.

Bet Dukes - 10€ ilmaisveto yksinkertaisella kierrätyksellä!


Uusi Bet Dukes -vedonlyöntisivusto tarjoaa helpon ilmaisvedon! Uutuusbookerin uudet pelaajat saavat 10€ ilmaisvedon vain yksinkertaisella kierrätyksellä. Talleta 10€ ja poimi ilmainen veto! Lue Bet Dukes arvostelu sivuilta tai siirry pelaamaan.
Bet Dukes: nappaa ilmaisveto ››

Pelivalintamme:

Belal Muhammad voittaa! @2.55

Osuma
Mr Green - Lue arvostelu

2.55

Lunasta nyt 100€ ilmaisveto uutena pelaajana!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Betfair - Lue arvostelu

2.5

Hyödynnä 100% bonus aina 100€ astiLue arvosteluSiirry pelaamaan
Fansbet - Lue arvostelu

2.45

Fansbet - uusi 200% jättibonus jopa 1500€ asti!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Kirjoittanut: Saku