Harjoitusottelu: Union Berlin - Norwich | #Pukkiparty!

Julkaistu: 17.07.2018 13:18


Harjoitusottelu: Union Berlin - Norwich | #Pukkiparty!
Harjoitusottelu | Union Berlin - Norwich | 19.00
Royal Panda Royal Panda
Union Berlin ja Norwich kohtaavat harjoitusmatsissa.

Edellisellä kaudella Saksan 2.Bundesliigassa kahdeksanneksi sijoittunut Union Berlin on pelaillut heinäkuun aikana kolme harkkamatsia tappioitta, tosin vastustajien taso ei ole päätä huimannut ja tänään joukkueelle tuleekin tähän mennessä kovin testi. Aladivarijengejä vastaan pelaillut Berlin nappasi kolmesta matsista kaksi voittoa ja tasurin maalierolla 7-3, mutta näihin ei todellakaan siis kannata liikaa tuijotella.

Norwich on pelannut heinäkuun aikana jo neljä harkkamatsia voittaen ne kaikki, edellisessä matsissa joukkue kaatoi 2.Bundesliigassa pelaavan Paderbornin numeroin 2-3. Suomalaisittain ilosanomaa oli levittämässä Teemu Pukki, Norwichiin siirtynyt kärki paukutti kamppailun toisella jaksolla kaksi maalia ja olikin näin suuressa roolissa joukkueensa voitossa. Vaikea onkin kuvitella etteikö Pukki pääsisi tänäänkin irti, sen verran vakuuttavat näytöt suomalaiskärki tuoreelle joukkueelleen antoi.

Bookkerit ovat arvioineet kamppailun tasaiseksi, itse kuitenkin lähden liputtamaan Norwichin puolesta. Joukkue on Union Berliniä laadukkaampi ja syvyyttä löytyy varmasti, joten ottelussa tapahtuvat vaihdot vain kasvattavat Norwichin asemia. Lähdetään hakemaan Norwichin voittoa oikein maukkaalla kertoimella!
Bethard tarjoaa laadukkaan kattauksen vedonlyöntiä sekä kasinopelejä. Pelivalikoima on yksi markkinoiden laajimmista ja jokainen löytää varmasti omat lempikohteensa sivustolta. Bethard tarjoaa 100% / 100€ ensitalletus bonuksen. Lue Bethardin arvostelu täältä >>

Pelivalintamme:

Norwich @2.70

Betsson - Lue arvostelu

2.70

Nappaa 100€ bonusta Betssonilta!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Betsafe - Lue arvostelu

2.70

Betsafelta peräti 200€ vedonlyöntibonus!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Bethard - Lue arvostelu

2.70

Bethard - kovien pelaajien paikka!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
NightRush - Lue arvostelu

2.70

Hyödynnä 100€ bonus vasta avatulla sivustollaLue arvosteluSiirry pelaamaan
Betway - Lue arvostelu

2.70

Lunasta Betway bonus: 100€!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Nordicbet - Lue arvostelu

2.70

Hyödynnä 100€ bonusLue arvosteluSiirry pelaamaan