Miesten Korisliiga: Ura Basket - BC Nokia

Julkaistu: 14.10.2020 08:00


Miesten Korisliiga: Ura Basket - BC Nokia
Miesten Korisliiga | Ura Basket - BC Nokia | 18:30
Comeon! Comeon!
Ura Basket rämpi maaliskuussa äkillisesti päättyneellä miesten Korisliiga-kaudella lähes samalla tavalla kuin edelliselläkin. Kahden sesongin mittainen pääsarjataival on näyttänyt liigan valtavan tasoeron I divisioonaan nähden. Ura Basket on voittanut hädin tuskin joka neljännen pelaamansa liigaottelun näinä vuosina.

BC Nokia oli puolestaan kuudentena ennen viime kauden keskeytymistä. Edelleen päävalmentajana jatkavan Greg Gibsonin johdolla joukkue voitti suunnilleen yhtä monta ottelua kuin hävisi.

Ura Basketin paras kotimainen pistemies Marius Van Andringa lähti Ranskaan, mutta joukkue sai siirtomarkkinoilta massiivisen uskottavuusbuustin Matti Nuutisen muodossa. Maajoukkuepelaaja palasi kasvattajaseuraansa pitkällä sopimuksella. Lisäksi Kaarinaan siirtyi kaukoheittäjänä profiloitunut Teemu Sulonen. Päävalmentajaksi tuli Korisliigasta useammasta eri seurasta tuttu Damion Dantzler.
BC Nokia kohahdutti takamies Antero Lehdon siirtymisellä paikalliskilpailija Tampereen Pyrinnöstä. Lisäksi Pirkanmaalle suuntasivat pitkähkön osaston duunarit Matias Ojala ja Lauri Toivonen. Vaikka Niko Mattila lähtikin Katajaan ja Shawn Hopkins vastavuoroisesti Pyrintöön, voi BC Nokian nähdä pienimuotoisesti vahvistuneen siirtomarkkinoilla. Joukkueella on aineksia yltää kuuden parhaan joukkoon eli ylempään loppusarjaan - jos ja toivottavasti kun kausi sinne asti jatkuu.

Ura Basketin vastustajilla suuria pistelukemia


Ura Basketin peli on melko pahasti vaiheessa. Se hävisi kaksi harjoitusotteluaan Vilppaalle suurilla eroilla, ja salolaisilta puuttui useampikin pelaaja molemmista kamppailuista. Eikä tulos ollut sen parempi (61-93) Karhubasketia vastaankaan. Keskimäärin nämä joukkueet tekivät Uraa vastaan lähes sata pistettä jokaisessa ottelussa.

Toki Urallakaan ei tuossa vaiheessa ollut mukana Emmitt Holt, joka pääsi hiljattain harjoittelemaan ensimmäiset kertansa karanteenin jälkeen.

Liiga-avaukseen kaarinalaisjoukkue pääsee täydellä kokoonpanollaan. Hyvänä heittopäivänä joukkue voi yltää korkeisiin pistelukemiin, vaikka joukkuehyökkäämisen konseptit ovatkin varmasti tässä vaiheessa vielä hakusessa.

BC Nokian kotimainen kaarti on kokenut, ja sitä kautta hyökkäyskuviot alkavat todennäköisesti soljua verraten nopeasti. Viime kaudella Nokia pelasi tuloksellisesti lähes yhtä hyvin vieraissa kuin kotona - tämä on Korisliigassa äärimmäisen harvinaista.


Peli-idea


Emmitt Holtin liittyminen Ura Basketin mukaan saattaa tuoda joukkueelle parempaa tulosta hyökkäyspäässä. Puolustuksessa asia voi kääntyä päinvastoinkin. Vastustajien tekemät tehot harjoitusotteluissa olivat Uran näkökulmasta karmeaa luettavaa.

BC Nokialla on taitoa hyödyntää vastustajan puolustusvaikeudet. Etenkin Antero Lehto on profiloitunut enemmän hyökkäys- kuin puolustuspään osaajaksi.On erittäin oletettavaa, että Turun Kupittaan palloiluhallilla nähdään korijuhlat. Yhteispisteiden määrän raja on pidetty vedonlyöntiyhtiöissä yllättävän matalana.

Pelivalintamme:

Ottelussa yhteensä yli 170,5 pistettä @1.89

Coolbet - Lue arvostelu

1.89

Kaksi bonusta: 100%/150€ tai talleta 10€ & saat 50€!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Mobilebet - Lue arvostelu

1.86

Mobilebet - Tuplaa ensitalletuksellesi 100€ asti!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Comeon! - Lue arvostelu

1.86

ComeOn - 10€ talletuksella 50€ pelirahaa!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
10Bet - Lue arvostelu

1.86

Hyödynnä 50€ bonusLue arvosteluSiirry pelaamaan
Bethard - Lue arvostelu

1.86

Bethard - Lunasta jälleen 100€ vedonlyöntibonusLue arvosteluSiirry pelaamaan
William Hill - Lue arvostelu

1.85

William Hill - Nappaa 100€ riskitön veto!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Expekt  - Lue arvostelu

1.85

Lunasta 100% bonus 50€ saakka!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Bet365 - Lue arvostelu

1.83

Hyödynnä 100% bonus 50€ saakka!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
NordicBet - Lue arvostelu

1.8

Yksi parhaista! Hyödynnä NordicBetin 170€ bonus!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Betsson - Lue arvostelu

1.8

Hyödynnä Betssonin 100€ vedonlyöntibonus!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Kirjoittanut: Eki-setä