Korisliiga: Ura Basket - BC Nokia | Nopea vastaan iso.

Julkaistu: 30.10.2018 10:42


Korisliiga: Ura Basket - BC Nokia | Nopea vastaan iso.
Korisliiga | Ura Basket - BC Nokia | 18:30
Uunituore Kupittaan palloiluhalli toimii näyttämönä kahden varsin erityylisen korisliigajoukkueen kohdatessa. Isäntä Ura juoksee kenttää vauhdilla, kun taas sarjan isoin joukkue Nokia hyökkää maltillisella temmolla kahden torninsa Sean O'Maran ja Dragan Labovicin kautta. Ottelussa onkin kaikki viihdyttävän koripallo-ottelun elementit olemassa.

Ura pelaa vasta kauden toisen kotiottelunsa. Nousijajoukkueella on tilillä yksi voitto, kun KTP kaatui vieraskentällä. Ura on väläytellyt, muttei ole pystynyt vielä pitämään peliään kasassa täyttä aikaa. Osansa ovat tuoneet myös loukkaantumiset. Stephen Croonen ja monta vuotta Nokialla ihastuttaneen Eldar Skamon poissaolot kaventavat miehistöä. Korvaajaksi hankittu huippukaappaus Johnathan Jordan ei vielä ole edes Suomen kamaralla.

Kristian Palotien päävalmentama Ura pelaa valmentajansa näköistä korista. Moderni ja kunnianhimoinen pelityyli nojaa vahvaan kentän juoksemiseen ja lukuisiin kolmosiin. Kun vielä riveistä löytyy Susijengissäkin vaikuttava urheilullinen ja älykäs takamies Fiifi Aidoo sekä erinomainen sentteri Malik Dime, joukkueella on aseita myös puolenkentän hyökkäämiseen.

BC Nokia on rakennettu kovin eri tavalla. O'Mara ja Labovic möyrivät korin alla, mutta ei Nokia pelkästään näiden kahden mörssärin varassa ole. Serbitakamies Vuk Malidzan on erinomainen pelintekijä ja toinen takamies Malcolm Bernard päsee kokoajan paremmin sinuiksi täkäläisen koriksen kanssa. Kotimaisista Aapeli Alanen on laatupelaaja Korisliigaan.

Nokian penkki on tällä hetkellä kovin kapea, joten nähtäväksi jää miten Uran vauhtirallissa pysytään mukana. Nokia pyrkii kontrolloimaan ottelun tempoa, mutta pisteitäkin Näädät tänään joutuvat takomaan jos neljäs perättäinen voitto meinataan kärrätä Pirkanmaalle. Ottelun pisteodotus onkin varsin korkea.

Yksi markkinoiden parhaita kierrätysehtoja - 90 päivää aikaa!


Suomalaisille uusi tuttavuus Bet90 tarjoaa 100€/100% ensitalletusbonuksen kaikille uusille pelaajille. Bet90 kuitenkin eroaa monesta muusta alan toimijasta, sillä heidän bonuksen kierrätysaika on peräti 90 vuorokautta, joten kiirehtiä ei tarvitse.
Bet90: Lunasta bonuksesi täältä

Pelivalintamme:

Yli 171.5 pistettä @1.84

Betsafe - Lue arvostelu

1.84

Betsafelta peräti 200€ vedonlyöntibonus!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Bet90 - Lue arvostelu

1.83

Nappaa 100€ bonus Bet90:lle!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Nordicbet - Lue arvostelu

1.81

Yksi parhaista! Hyödynnä Nordicbetin 170€ bonus!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Mobilebet - Lue arvostelu

1.81

Mobilebet - 300% tai 300€ bonusta ensitalletuksellesi!Lue arvosteluSiirry pelaamaan