MM-karsinta: Uruguay - Kolumbia

MM-karsinta: Uruguay - Kolumbia
MM-karsinta | Uruguay - Kolumbia | 8.10.2021 02.00
Kohde sulkeutuu: 08.10.2021 02:00
Uruguay saa haastajakseen Etelä-Amerikan MM-karsinnoissa Kolumbian perjantain vastaisena yönä. Joukkueet kamppailevat todennäköisesti kahdesta jäljellä olevasta suorasta jatkopaikasta, sillä ihmeen vaatisi jos Brasilia tai Argentiina olisi kisoista ulkona. Luis Suarez ja Edinson Cavani ovat kaksi eniten Uruguaylle maaleja tehneitä pelaajia historian saatossa. Miehet saapuvatkin jälleen apuun heidän ollessa poissa syyskuun otteluista. Tämä ja kotietu puoltaa vahvasti Uruguayn kolmea pistettä.
Uruguaylla hyvä historia Kolumbiaa vastaan


Joukkueet ovat kohdanneet historian saatossa yhteensä kahdeksantoista kertaa Uruguayn voittaessa näistä puolet. Kolumbialle on kirjattu neljä täyttä pistepottia ja tasapeli on nyhjätty myöskin neljästi. Valmentaja Oscar Tabarez on monessa liemessä keitetty kelmi ja tietää kyllä kuinka näitä pelejä voitetaan, vaikkakin edellisessä kohtaamisessa Copa American välierissä tuli kuonoon rankkareilla varsinaisen peliajan päätyttyä 0-0 tulokseen. Alakertaa tulee pitämään pystyssä Diego Godin ja mikäli tämä ei riitä niin viimeisenä lenkkinä seisoo maalivahti Fernando Muslera. Molemmilla miehillä on vyöllään yli sata maaottelua. Kotijoukkue lähtee otteluun kahden pisteen etumatkalta yhdeksän pelatun matsin jälkeen. Tuota etua ei ole nyt varaa menettää ja fläppitaulua onkin taatusti pyöritelty suuntaan jos toiseenkin, jotta kahden voiton putkelle saataisiin jatkoa kovaa kiistakumppania vastaan.

Kolumbialla alkaa olla jo tukalat oltavat


Kolumbia löytyy tasapisteissä Ecuadorin kanssa sarjataulukon sijalta viisi. Tuo sija ei vielä oikeuta suoraan paikkaan MM-kisoihin ja Paraguaykin hengittelee niskaan vain kaksi pistettä kolumbialaisia jäljessä. Pisteitä olisi saatava ja tämä ottelu ei tule olemaan sieltä helpoimmasta päästä laisinkaan, sillä Uruguay on kova pala purtavaksi aivan kenelle tahansa kotikentällään. Edellisellä karsinta kierroksella nimittäin tuli rumasti kuonoon lukemin 0-3 Kolumbian omalla maaperällä. Skotlantilaisen Rangersin hyökkääjä Alfredo Moralesin saapuminen joukkueen muonavahvuuteen taitaa olla vielä kysymysmerkki. Tähän valmentaja Reinaldo Rueda Rivera varautuu mitä todennäköisimmin Atalantan hyökkääjän Duvan Zapatan istuttamisella nurmelle. Huonoista lähtökohdista ei siis Kolumbiakaan Tähän koitokseen joudu lähtemään.Haetaan ottelusta kotijoukkueen voittoa yli kahden kertoimella. Ottelusta on lupa odottaa tiukkaa kamppailua, jonka uruguaylaiset lopulta kääntävät nimiinsä paremman hyökkäyskaluston ja kotiedun turvin.

Pelivalintamme:

Uruguay @2.15

Mozzart - Lue arvostelu

2.15

Mozzart - Avaa pelitili ja lunasta 100€ bonus!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Coolbet - Lue arvostelu

2.13

Kaksi bonusta: 100%/150€ tai talleta 10€ & saat 50€!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Bethard - Lue arvostelu

2.1

Bethard - Lunasta jälleen 100€ vedonlyöntibonusLue arvosteluSiirry pelaamaan
NordicBet - Lue arvostelu

2.1

Yksi parhaista! Hyödynnä NordicBetin 150€ bonus sekä lunasta 20€ ilmaisveto!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Betsson - Lue arvostelu

2.1

Hyödynnä Betssonin 100% talletusbonus aina 100 asti! Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Pinnacle Sports - Lue arvostelu

2.09

Hyödynnä alan parhaat kertoimetLue arvosteluSiirry pelaamaan
Mr Green - Lue arvostelu

2.08

Lunasta nyt 100€ ilmaisveto uutena pelaajana!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Unibet - Lue arvostelu

2.08

Hyödynnä 200% bonus 200€ asti uusille pelaajille!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Betinia - Lue arvostelu

2.05

Betinia - Lunasta 220€ pelirahaa + 20€ ilmaisveto!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Bet365 - Lue arvostelu

2.00

Hyödynnä 100% bonus 50€ saakka!Lue arvosteluSiirry pelaamaan