MM-Karsinnat: Uruguay - Paraguay

Julkaistu: 02.06.2021 13:15

MM-Karsinnat: Uruguay - Paraguay
MM-Karsinnat | Uruguay - Paraguay | 01.00 | 4.6.2021
Uruguay ja Paraguay kohtaavat Etelä-Amerikan MM-karsinnoissa. Kummankin joukkueen karsintamatseissa on mätetty hyvällä prosentilla maaleja, emme usko että tämä trendi kokee muutosta tässäkään matsissa ja nappaammekin lapulle overin.Uruguayn karsintojen alku ollut ailahteleva!


Uruguay on matsiin tultaessa karsintalohkossaan viidentenä, neljästä kamppailusta saldona on kaksi voittoa ja kaksi tappiota. Maaliero näissä neljässä ensimmäisessä karsintamatsissa on 7-7, joten varsinkin puolustuspelaamisessa on joukkueella vielä petrattavaa mikäli suora kisapaikka Uruguayta kiinnostaa.

Edellisellä karsintojen ottelukierroksella Uruguay kärsi kotonaan nolon tappion Brasilialle numeroin 0-2. Nolon tappiosta tekee se fakta, ettei Uruguay saanut kamppailussa laukaustakaan kohti Brasilian maalia ja jäi kotikentällä nuolemaan näppejään. Brasilian maaleista matsissa vastasivat Juventusta edustava keskikenttämies Arthur, sekä Evertonissa pelaava hyökkääjä Richarlison.

Isäntien joukkueen suurimmat tähdet tulevat La Ligasta!


Uruguayn joukkue on vahva ja tähtipelaajia on jokaiselle pelipaikalle, kokoonpanon suurimmat nimet tulevat La Ligan huippujoukkueista. Atletico Madridista joukkueessa mukana ovat hyökkääjä Luis Suarez ja keskikenttämies Lucas Torreira, sekä puolustaja Jose Maria Gimenez. Tätä kolmikkoa täydentää Madridin toisesta huippuseurasta Real Madridista tuleva keskikenttämies Federico Valverde.Paraguay aloittanut karsinnat yllättävän vahvasti!


Paraguay on matsiin lähdetteässä karsintalohkossa neljäntenä, neljästä ensimmäisestä karsintamatsista saldona on yksi voitto ja kolme tasuria, joten Paraguay ei ole vielä näissä karsinnoissa tappiota kokenut. Maaliero näissä neljässä matsissa on 6-5, joka on ihan kohtalainen lukema neljästä ottelusta.

Edellisellä karsintakierroksella Paraguay tasasi pisteet kotonaan Bolivian kanssa numeroin 2-2, tulosta voidaan pitää pettymyksenä, sillä Paraguay on aivan toisen tason poppoo kuin Bolivia. Paraguayn maaleista ottelussa vastasivat argentiinalaista San Lorenzoa seuratasolla edustava Angel Romero, sekä Saudi-Arabian liigassa palloileva keskikenttämies Kaku.

Joukkueen suurimmat tähdet Valioliigasta!


Paraguayn joukkue on tasavahva, josta erottuu kuitenkin kaksi peluria muiden edelle. Valioliigassa Newcastlea edustava hyökkääjä Miguel Almiron vastaa hyökkäyspäässä suurimmista tulospaineista, kun taas puolustuksen liiderinä nähtäneen Valioliigassa West Hamia edustava toppari Fabian Balbuena.
Me lähdemme hakemaan kamppailusta rahastusta runsasmaalisella taistolla ja nappaammekin kohteeksemme over 2.5 maalia. Uruguayn neljässä ensimmäisessä karsintamatsissa kyseisestä rajasta on paukutettu yli kolmesti, kun taas Paraguayn neljässä ensimmäisessä matsissa kahdesti. Näihin faktoihin nojaten overista tarjoiltava yli kahden kerroin kelpaa lapulle hyvin.

Nappaa ilmaisveto jopa 100€ saakka Mr Greeniltä!


Oletko aiemmin pelannut Mr Greenillä? Liity nyt uutena pelaajana ja saat ensimmäistä talletusta vastaavan ilmaisvedon jopa 100€ saakka! Lue lisää Mr Greenistä täältä tai siirry suoraan pelaamaan alta!

Pelivalintamme:

Over 2.5 maalia @2.15

LeoVegas - Lue arvostelu

2.15

LeoVegasilta nyt parannettu 100€ tervetuliaisbonus!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Mr Green - Lue arvostelu

2.15

Lunasta nyt 100€ ilmaisveto uutena pelaajana!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
888sport - Lue arvostelu

2.15

Hyödynnä 100€ ensitalletusbonus!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Unibet - Lue arvostelu

2.15

Hyödynnä 200% bonus 200€ asti uusille pelaajille!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Betfair - Lue arvostelu

2.15

Hyödynnä 100% bonus aina 100€ astiLue arvosteluSiirry pelaamaan
Coolbet - Lue arvostelu

2.12

Kaksi bonusta: 100%/150€ tai talleta 10€ & saat 50€!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
William Hill - Lue arvostelu

2.1

William Hill - Nappaa 100€ riskitön veto!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Bethard - Lue arvostelu

2.09

Bethard - Lunasta jälleen 100€ vedonlyöntibonusLue arvosteluSiirry pelaamaan
ScandiBet - Lue arvostelu

2.09

Hyödynnä Scandibetin yksinoikeustarjous & Lunasta 150€ bonus!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Karamba - Lue arvostelu

2.09

Lunasta 100% bonus 100€ saakka!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Kirjoittanut: Myllys