MM-jalkapallo N: USA N - Hollanti N

Julkaistu: 07.07.2019 09:42


MM-jalkapallo N: USA N - Hollanti N
MM-jalkapallo N | USA N - Hollanti N | 18:00
USA ja Hollanti pelaavat naisten MM-turnauksen finaalissa. Kummallakin on alla tiukka semifinaali. Hollanti pelasi jatkoajan Ruotsin kanssa. Voittomaalin laukoi Groenen rankkarialueen rajalta.
USA:n semifinaalin sankariksi nousi maalivahti Naeher. Hän otti kiinni Englannin Houghtonin rankkarin kymmenisen minuuttia ennen pelin loppua. Ottelu päättyi USA:lle 2-1.
Hollanti pelasi semifinaaleissa puoli tuntia enemmän kuin USA, ja sen ottelu oli päivää myöhemmin. Eli Hollannin välierärasitus oli kovempi, ja heillä on vähemmän palautumisaikaa. Tämä voi olla jonkinlainen tekijä finaalissa, MM-turnaus on ollut pitkä ja hellekelit rankkoja pelaajille.

USA:n mestaruuskerroin on noin 1.20, ja se on varmasti liian vähän. USA aloitti turnauksen murskaamalla Thaimaan 13-0, ja tämän jälkeen jotkut jo olivat luovuttamassa sille mestaruuspokaalia. Pudotuskierroksilla USA on ollut tiukoilla. Fyysinen Espanja hävisi USA:lle vain 1-2 ja siihenkin tarvittiin kaksi kovin kevyesti tuomittua rankkaria, jotka Rapinoe laittoi maalin.
Hollanti taas piti Ruotsin nollilla 120 minuuttia omassa välierässään, eli se osaa kyllä ottaa vastustajalta tilan pois. Jos Hollanti pystyy pelaamaan samalla tavalla kovaa kuin Espanja, niin se voi rikkoa USA:n pelin.

Kokoonpanoissa tuskin on mitään suurta yllätystä. Megan Rapinoe huilasi Englanti-ottelun takareisivamman vuoksi, mutta mitä ilmeisimmin hän on pelikunnossa finaalissa.

Ottelun kertoimet ovat noin 1.40 – 4.50 – 7.00. Jonkinlainen tasoitusveto Hollannille voisi olla paikallaan, mutta paras betsi on alle 2.5 maalia, josta saa liki kahden kertoimia. Hollannin on tehtävä taitavamman USA:n pelaamisesta vaikeaa, ja miksei se siinä voisi hyvin pitkälle onnistuakin.

Pelivalintamme:

alle 2.5 maalia @1.92

Unibet - Lue arvostelu

1.92

Hyödynnä 100€ bonus + 10€ ilmainen mobiiliveto!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
LeoVegas - Lue arvostelu

1.92

LeoVegasilta nyt parannettu 100€ tervetuliaisbonus!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Mr Green - Lue arvostelu

1.92

Tuplaa ensimmäisen vetosi voitot aina 200€ saakka!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
888sport - Lue arvostelu

1.92

Hyödynnä 100€ ensitalletusbonus vedonlyöntiinLue arvosteluSiirry pelaamaan
Bethard - Lue arvostelu

1.91

Bethard - Lunasta jälleen 100€ vedonlyöntibonusLue arvosteluSiirry pelaamaan
NightRush - Lue arvostelu

1.91

Lunasta 50%/100€ bonus vedonlyöntiin!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Karamba - Lue arvostelu

1.91

Lunasta 10€ ilmaisveto ilman kierrätysvaatimuksia!Lue arvosteluSiirry pelaamaan