Jääkiekon MM-kisat: USA - Suomi

Jääkiekon MM-kisat: USA - Suomi
Jääkiekon MM-kisat | USA - Suomi | 22:00 | 30.08.2021
Kohde sulkeutuu: 30.08.2021 22:00
Suomen naisten jääkiekkomaajoukkue kohtaa maanantai-iltana 30. elokuuta kello 22:00 alkaen vuoden 2021 MM-kisojen välierässä USA:n. Mikäli kiekkojumalat olisivat yhtään oikeudenmukaisia vuoden 2019 MM-finaalin tapahtumien jälkeen niin Suomi kaataisi hallitsevan maailmanmestarin tässä ottelussa. Valitettavasti urheilussa ratkaisee kuitenkin vain tulos ja naisleijonien voitto MM-välierissä olisi todella suuri yllätys mutta ratkeaisiko kamppailu lopullisesti vasta 3. erässä?USA ylivoimainen ennakkosuosikki


USA hakee tässä turnauksessa kuuden peräkkäisen MM-kullan ja Olympiavoiton jatkeeksi jälleen yhtä turnausvoittoa. USA on pelannut todella vakuuttavasti ja olikin hienoinen yllätys, että joukkue hävisi alkulohkon päätöskamppailussa Kanadalle peräti 1-5. Jenkit olivat pitäneet ennen tuota kamppailua maalinsa puhtaana neljä kamppailua putkeen mutta kun muurit murtuivat, niin ne murtuivat siihen tapaan, että jopa Japani onnistui puolivälierissä kahdesti USA:ta vastaan. 10-2 päättynyt puolivälieräpeli on 11. minuutin kohdalla 2-1 ja 1. erätauolla 5-2 tuloksessa. Japanin maalit olivat nousevan auringon maan historian ensimmäiset maalit USA:n verkkoon ja saavutusta voi pitää hyvänä sillä japanilaiset saivat koko ottelussa vain 12 laukausta maalia kohti.

Olisikin todella hienoa päästä hekumoimaan ajatuksella, että Suomi laittaisi USA:n verkot venymään useampaankin otteeseen mutta valitettavasti naisleijonat eivät ole olleet se turnauksen vakuuttavin joukkue hyökkäyspäähän. Suomi ei saanut joukkueiden alkulohkokamppailuissa kuin 10 laukausta kohti USA:n maalia ja USA:n jatkuva rummutus hyökkäyspäässä takaa sen, ettei Suomen lukema ole välierissä kuin 10-15 laukauksen luokkaa, joka tekee maalinteosta todella vaikeaa.Suomen puolustuspeli toiminut


Suomi on pelannut tähän asti hienot MM-kisat ja monelta osin uudistunut sekä paljon kokemattomia arvokisapelaajia sisältävä kokoonpano on hitsautunut tiiviisti yhteen Kanadan matkan aikana. Suomi haastoi hienosti turnauksen alussa sekä Kanadan että USA:n mutta hävisi odotetusti kummatkin ottelut. Venäjää vastaan joukkue pelasi maagisen avauserän mutta hyvän olon tunteen hiipiessä puseroon pakka oli hajota. Tämän jälkeen Sveitsi kaatui turnauksen tähän asti parhaalla pelillä ja puolivälierässä Tshekki tai tuntea Suomen puolustuspelin vahvuuden.

Suomi on pelannut ennen välieräkamppailua kolme peräkkäistä nollapeliä ja ainoastaan Kanada sekä USA ovat onnistuneet Suomea vastaan MM-kisoissa maalinteossa. Kanada sai niin MM-kenraalissa kuin kisojen avausottelussa vasta 3. erässä maalihanat auki pitkän painostuksen päätteeksi, USA osui Suomea vastaan alkulohkossa kolmesti, kerran per erä. Suomen puolustus- ja maalivahtipelaamisen pitää olla avain täydellistä maanantaina, mikäli se mielii laittaa USA:n ahtaalle.

Näin Suomi kaatoi Tshekin 1-0USA ratkaisee 3. erässä?


Me uskomme, että USA etenee tästä ottelusta MM-finaaliin. USA:n pelaajamateriaali on Suomeen nähden ylivertainen eikä Suomella ole tällä kertaa Espoon kotiyleisöä kuudentena kenttäpelaajana. Suomi on voittanut USA:n vain kerran arvokisapeleissä ja tuo voitto on vuodelta 2008 kun Suomi taisteli 0-1 voiton. Suomi on pelannut loistavasti tässä turnauksessa otteluiden alussa ja Leijonilla on kaikki eväät järkyttää jenkkejä ensimmäisellä 20. minuuttisella. Otteluiden toiset erät ovat olleet tässä turnauksessa molemmilla joukkueilla huonoja mutta voittavana joukkueena erityisesti USA on osoittanut vahvuutensa kolmansissa erissä.

USA ei ole hävinnyt edellisessä 33 jääkiekko-ottelussa kertaakaan 3. erässä. Tämän turnauksen 1-5 tappio ottelussa USA voitti viimeisen erän 1-0 kuten myös Suomea vastaan ja Sveitsiä vastaan viimeinen 20 minuuttia päättyi 0-0. Japania vastaan USA hurjateli kolmannessa erässä 4 maalia kun taas Venäjä sai kaivaa sekä alkulohkossa että MM-kenraalissa kiekon omasta repustaan kolme kertaa viimeisen erän aikana. Otammekin tähän otteluun pelivalinnaksi varsin maltillisella kertoimelle kohteen ”USA voittaa 3. erän”. Hieman isompaa kerrointa hakevalle kohde yli 1.5 maalia – 3.erä tarjoaa lukemia 1.75 – 1.80 välissä vedonlyöntisivustosta riippuen.

Pelivalintamme:

3. erä voittaja - USA @1.55

Betinia - Lue arvostelu

1.55

Betinia - Lunasta 220€ pelirahaa + 20€ ilmaisveto!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Campobet - Lue arvostelu

1.55

Campobet - Lunasta 100% vedonlyöntibonus 200€ asti! Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Librabet - Lue arvostelu

1.55

Librabet - Lunasta 200€ bonus vedonlyöntiin! Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Coolbet - Lue arvostelu

1.55

Kaksi bonusta: 100%/150€ tai talleta 10€ & saat 50€!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Zulabet - Lue arvostelu

1.55

Uusi Zulabet tarjoaa 220€ bonuksen sekä 20€ ilmaisvedon!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Fezbet - Lue arvostelu

1.55

FEZbet tarjoaa 200€ bonusta vedonlyöntiin!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Rabona - Lue arvostelu

1.55

Uusi Rabona tarjoaa 200€ bonusta vedonlyöntiin! Lue arvosteluSiirry pelaamaan