U20 MM-kisat: USA U20 - Slovakia U20

U20 MM-kisat | USA U20 - Slovakia U20 | 05:30
Kohde sulkeutuu: 03.01.2021 05:30

Nuorten MM-kisojen puolivälierässä kohtaavat USA U20 ja Slovakia U20 toisensa Rogers Placessa puoli kuudelta sunnuntaina Suomen aikaa.

Jenkit taistelee vahvasti mitalisijoista


Nate Leamanin luotsaamat jenkit lähtevät B-lohkon voittajina otteluun kaadettuaan kolme vastustajaa neljästä lohkopeleissään. Ainoa tappio tuli avauskierroksella Venäjä U20:lle (3-5). Sen jälkeen menivät vuoronperään katolleen Itävalta U20 (11-0), Tshekki U20 (7-0) ja Ruotsi U20 (4-0). Yhteismaalit olivat jenkkien eduksi 25-5 ja plakkariin kertyi siis peräti kolme nollapeliä!

Kisojen aikana on tullut varsin selväksi, kuka luistelee Leamanin miehistön moottorina. MM-kekkereiden kiistatta paras pelaaja alkulohkon peleissä on ollut laituri Trevor Zegras, joka on kehittynyt vuodentakaisista kisoista melkoisesti. Tshekin kisoissa Zegras kunnostautui syöttökoneena antaen silloin viidessä ottelussa kaikkiaan yhdeksän maalisyöttöä maalien jäädessä tyystin tekemättä. Näissä kisoissa taas Zegras johtaa pistepörssiä tehtyään neljässä ottelussa kuusi maalia ja kaikkiaan 13 pistettä!

Zegras antaa taustatukea USAn ykkösvitjan laidassa ketjukavereilleen Eisbärenin sentterille Alex Turcottelle (4. 1+4=5) ja Hamilton Bulldogsin laiturille Arthur Kaliyeville (4. 1+3=4). Jälkimmäinen iski Tshekin MM-kisoissa viidessä pelissä neljä maalia ja kuusi pistettä Turcotten jäädessä kahteen maalisyöttöön.

Spencer Knight on pelannut käytännössä odotetusti. Kahdessa edellisessä pelissä nollapeli ja avauspelissä Venäjää vastaan sattuneesta tumpeloinnista huolimatta 93.44% torjuntaprosentti ja päästettyjen maalien keskiarvo 1.58 kertoo, että jenkkien alakerran lukko on yhä iskussa.

Jenkit osoittivat lohkonsa päätöspelissään ruotsalaisia vastaan vaarallisuutensa ja olevansa kuumaa valuuttaa, kun MM-kultapystistä aletaan tosissaan pelaamaan.
Slovakit pelanneet hyvät kisat


Robert Petrovickyn luotsaama Slovakia U20 sijoittui A-lohkossa neljänneksi. Loppujen lopuksi jatkopaikan sinetöi joukkueen avausottelu, missä slovakit onnistuivat kaatamaan sveitsiläiset 1-0, kiitos Simon Latkoczyn loistopelin maalinsuulla ja Roman Faithin osuman. Kolmesta jälkimmäisestä pelistä tuli tauluun Kanadalta (1-3), Saksalta (3-4ja) ja Suomelta (0-6).

Slovakian rosterista löytyy kahdeksan aikaisemmin U20MM-kisoissa pelannutta veijaria, joista Petrovickyn suojattien maalinsuulla oleva Samuel Hlavaj torjuu jo kolmansissa kisoissaan. TPS:n A-junnuissa pelaavat pakki Samuel Knazko ja hyökkääjä Juraj Slafkovsky ovat myös maansa ikäluokan lippulaivassa mukana. Slovakian pääsarjassa Popradissa kirmaava Filip Mesar ja Nitran pakeista Simon Nemec ovat maansa avainpelaajia.

Linköpingin Michal Mrazik on ollut slovakkien tehomies kahdella maalilla ja kolmella pisteellä. Nemec on kerännyt myös kolme pistettä kolmesta maalisyötöstä. Faithin saldo on ollut kaksi pistettä (1+1).
Peli-idea


Nähdyn perusteella jenkkien jatkopaikkaa slovakkien kustannuksella ei estä mikään. Vaikka ottelussa pelataan vain voitosta eikä numeroilla ole sinänsä merkitystä on syytä olettaa, ettei Leamanin suojattien hyökkäyskalusto tyydy marginaalisiin maalilukemiin.

Lunasta 50€ bonusta Fastbetillä


Vedonlyöntisivusto tarjoaa uusille pelaajille yhteensä 50€ bonusta vedonlyöntiin uusille pelaajille. Jokaisesta 100€ kierrätetystä määrästä vedonlyönnistä, saat 5€ käyttöösi heti mihin tahansa haluamaasi kohteeseen. Voit toistaa tämän useita kertoja! Lue lisää Fastbet arvostelustamme tai siirry sivustolle alta.
fastbet: lunasta 50€ bonusta vedonlyöntiin ››

Pelivalintamme:

USA U20 alle 6.5 maalia (60 min) @1.9

Bethard - Lue arvostelu

1.9

Bethard - Lunasta jälleen 100€ vedonlyöntibonusLue arvosteluSiirry pelaamaan
Fastbet - Lue arvostelu

1.9

Lunasta Fastbetiltä 50€ vedonlyöntibonuksia!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
LeoVegas - Lue arvostelu

1.87

LeoVegasilta nyt parannettu 100€ tervetuliaisbonus!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Coolbet - Lue arvostelu

1.87

Kaksi bonusta: 100%/150€ tai talleta 10€ & saat 50€!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Mr Green - Lue arvostelu

1.87

Lunasta nyt 100€ ilmaisveto uutena pelaajana!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Unibet - Lue arvostelu

1.87

Hyödynnä 100% bonus 100€ asti uusille pelaajille!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
William Hill - Lue arvostelu

1.85

William Hill - Nappaa 100€ riskitön veto!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Kirjoittanut: Rolle-setä