La Liga: Valencia - Granada

Julkaistu: 07.11.2019 12:56


La Liga: Valencia - Granada
La Liga | Valencia - Granada | 17
Betsafe Betsafe
Katso ilmaiseksi
Live Stream: NordicBet.com
Katso tämä ja kaikki muut La Ligan ottelut ilmaiseksi netissä! Lue lisäohjeet La Liga Live Stream-sivultamme tai siirry suoraan Nordicbetin sivustolle tästä.

La Ligassa on luvassa mielenkiintoinen ottelu Valencian kohdatessa kotonaan nousijajoukkue Granadan. Onko vieraiden hurmos jo takanapäin?

Valencia


Kotijoukkueen alkukausi on ollut La Ligassa kaikkea muuta kuin toivottu. Sarjasijoitus on vasta 13. Toki kärkipaikalla majaileva Barcelona on vain 5 pisteen päässä. Viime aikoina on ollut pilkahduksia paremmasta. Se on hävinnyt edellisten 5.kierroksen aikana kerran kaikki kilpailut mukaanlukien. Tiistaina tuli tärkeä voitto ranskalaisesta Lillestä mestareidenliigassa. Sillä on jatkopaikkaan vielä kaikki edelletykset, sen ollessa tasapisteissä Ajaxin ja Chelsean kanssa.

Kotonaan Valencia ei ole hävinnyt kertaakaan kuluvalla sesongilla La Ligassa. Voittoja ei ole kuitenkaan kertynyt kuin 2 kappaletta mikä on liian vähän. Valencian tilannetta pohtiessa huomionarvoista on, että se on päästänyt vähintään yhden maalin 8.peräkkäisessä ottelussa, joskin se on myös itse onnistunut maalinteossa 7.ottelussa putkeen. Kotijoukkueen puolustaminen on heikentynyt melkoisesti viime kaudesta. Vastustajat ovat luoneet maaliodottamaa jo tässä vaiheessa kautta puolet siitä mitä koko viime kaudella. Tämä on näkynyt myös tulostaululla. Päästettyjä maaleja on 18 (viime kaudella 35). Hyökkäyspelaamisessa ei ole suuria muutoksia peilattuna viime kauteen.

Daniel Parejo on ollut Valencian tehokkain pelaaja kuudella osumallaan, jonka lisäksi antanut kaksi maaliin johtanutta syöttöä. Maximiliano Gomez säestää taustalla viidellä kihauksella.

Valencia on edelleen hieman rikkonaisella kokoonpanolla liikenteessä. Vahvuudesta ovat poissa ainakin keskikentän Francis Coquelin ja Carlos Soler sekä hyökkääjät Goncalo Guedes ja Ruben Sobrino. Myös puolustaja Cristiano Piccini on edelleen lasaretin puolella.

Granada


Granada on ollut ehdottomasti alkukauden piristysruiske. Se pelasi ensimmäiset 7 ottelua häviten ainoastaan Sevillalle. Matkan varrella on kaatunut mm. Barcelona lukemin 2-0. Ei huono aloitus. Kysymys kuuluu alkaako todellisuus iskeä ja onko alkukauden nousu hurmos taakse jäänyttä elämää? Viimeiset kaksi ottelua se on hävinnyt. Ensin tuli lunta tupaan Getafen vieraana 3-1 ja viime kierroksella Real Sociedad kävi ryöstöretkellä.

Pitkässä juoksussa Diego Martinezin joukot ovat kyenneet pelaamaan suhteellisen tasaisia otteluita. Granada ei siis ole suostunut heittopussin asemaan. Se on pystynyt luomaan verraten jopa kiitettävästi paikkoja vastustajiinsa nähden niin kotona kuin vieraissa. Granadan etenkin vierasottelut ovat runsasmaalisia. 6.ottelussa on nähty yhteensä 25 maalia ja jokaisessa vähintään 2 maalia.

Vieraiden terveystilanne on huomattavasti parempi kuin kotijoukkueen. Ainoa varma poissaolija on keskikentän Angel Montoro.

Antonio Puertas 4:llä ja Alvaro Vadillo 3:lla maalillaan ovat olleet Granadan tehoikkammat maalisepot.

Markkinat under-mielisiä


Markkinat ovat under-linjalla tässä ottelussa.
Maaliodottamat sekä pelilliset vahvuudet ja heikkoudet sanovat toista. Kumpikin joukkue saa luotua riittävän määrän paikkoja sekä iskemään maaleja paikkojen tullen. Myöskään puolustuspelaaminen ei ole tälla haavaa La Ligan terävintä kärkeä näillä joukkueilla. Siispä iskemme markkinaa vastaan.

Pelivalintamme:

yli 2,5 maalia @2.20

Bet365 - Lue arvostelu

2.20

Hyödynnä 100% bonus 50€ saakka!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
18bet - Lue arvostelu

2.16

Nappaa 100€ bonus vedonlyöntiin!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Coolbet - Lue arvostelu

2.15

Kaksi bonusta: 100%/150€ tai talleta 10€ & saat 50€!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Bethard - Lue arvostelu

2.15

Bethard - Lunasta jälleen 100€ vedonlyöntibonusLue arvosteluSiirry pelaamaan
Betfair - Lue arvostelu

2.15

Hyödynnä 100% bonus aina 100€ astiLue arvosteluSiirry pelaamaan
Expekt  - Lue arvostelu

2.14

Lunasta 100% bonus 50€ saakka!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
NordicBet - Lue arvostelu

2.12

Yksi parhaista! Hyödynnä NordicBetin 170€ bonus!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Betsson - Lue arvostelu

2.12

Hyödynnä Betssonin 100€ vedonlyöntibonus!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Betsafe - Lue arvostelu

2.12

Betsafe tarjoaa 100% bonuksen 200€ saakka!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Unibet - Lue arvostelu

2.10

Hyödynnä 100€ bonus + 10€ ilmainen mobiiliveto!Lue arvosteluSiirry pelaamaan