Valioliiga: Arsenal - Manchester City

Valioliiga | Arsenal - Manchester City | 14:30
Kohde sulkeutuu: 01.01.2022 14:30
Uudenvuodenpäivän jalkapallon Valioliigakierroksen starttaa todellinen helmi kun hyvässä formissa olevat Arsenal sekä Manchester City kohtaavat toisensa kello 14:30 alkaen Emirates Stadiumilla. Valitettavasti ottelussa ei nähdä mestarin ja oppipojan kohtaamista kun Pep Guardiolan alaisuudessa valmennusoppeja ammentanut Mikel Arteta on sairastunut vajaan kahden vuoden aikana toisen kerran koronavirukseen.Arsenalin pitää pystyä suorittamaan myös isoja poikia vastaan


Arsenal on pelannut viime aikoina loistavasti, vaikka joukkueen alkukausi oli varsin vaikea. Gunners nappasi Tapaninpäivänä 5-0 voiton Norwichia vastaan ja tuo voitto oli kaikki kilpailut huomioiden viides peräkkäinen tykkimiehille ja seitsemäs edelliseen kymmeneen peliin. Arsenal pääsee lähtemään tähän otteluun hyvin levänneenä sillä joukkueella jäi edellinen ottelukierros väliin Wolvesia vastaan ja näin ollen lontoolaiset pääsevät iskemään tuoreilla jaloilla Man Cityn kimppuun.

Nyt tai koskaan Arsenalilla olisi loistava mahdollisuus nousta tosissaan “isojen poikien sarjaan” sillä tykkimiehet ovat voittaneet vain yhden viidestä tämän kauden aiemmista Big Six kohtaamisesta. Arsenal hävisi kauden ensimmäisen kohtaamisen Citylle 5-0 ja tätä ovat seuranneet muun muassa 3-0 tappio Chelsealle sekä 4-0 pettymys Liverpoolia vastaan. Voitto Citystä nostaisi Arsenalin osakkeita huomattavasti ja sementoisi Pohjois-lontoolaisten asemaan TOP 4 paikoilla.

Turha koittaa, City nollaa?


Manchester City lähtee hakemaan tässä ottelussa jo 11. Peräkkäistä voittoa Valioliigassa ja samalla sarjan johtoaseman kasvattamista peräti 11. Pisteeseen. City on vienyt joukkueiden viisi edellistä pääsarja kohtaamista maalierolla 13-0 eikä olisi mikään ihme jos Valioliigassa koko kaudella vain 12 maalia päästänyt joukkue pitäisi maalinsa puhtaana myös vuoden ensimmäisessä ottelussa.

City on ollut varsin vahva vieras joukkue eikä se ole hävinnyt vieraissa Valioliigassa kuin kauden avausottelussa Tottenhamin vieraana. Tämän jälkeen joukkue on nollannut vieraissa muun muassa ManU:n, Leicesterin sekä Chelsean. Edellisessä kuudessa vieras pelissä joukkue on myös aloittanut todella vahvasti sillä jokaisessa näissä se on johtanut ottelua 30. minuutin pelin jälkeen ja neljästi näissä kuudessa citizens on ollut johdossa jo ottelun ensimmäisen vartin jälkeen. Nähdäänkö Emiratesilla salama alku vierailta?

Kuparinen rikki ennen puoltatuntia?


Cityn voitto nollapelillä kutkuttelisi tähän otteluun kertoimella 2.65 mutta Joao Cancelon jouduttua ryöstön uhriksi ja ainakin kasvojen osalta ruhjotuksi niin Cityn tilanne puolustajien osalta menee kimurantiksi. Portugalilainen ei todennäköisesti pelaa tässä ottelussa ja myös Kyle Walkerin ja John Stones pelaaminen on epätodennäköistä mikä tarkottaisi vieraiden neljän linjan olevan varsin mielenkiintoinen Zinchenko, Dias, Laporte ja Ake. ..Me jätämme siis nollan veikkaamisen väliin ja lähdemme siitä että tässä pelissä juhlitaan ottelun ensimmäistä maalia aikavälillä 0:00 – 30:00. Kuten jo todettua City on aloittanut jo useamman ottelun vahvasti ja niin on tehnyt myös Arsenal. Tykkimiehet ovat viimeistelleet neljässä edellisessä Valioliigaottelussa viisi maalia ennen puolituntisen täyttymistä. Ja kun katsotaan vielä koko kauden mittakaavassa maaleja niin Arsenal on tehnyt 41% kaikista kauden maaleista aikavälillä 0:00 – 30:00 kun Cityn vastaava luku on 38%. Arsenalilla olisi nyt hyvä sauma onnistui kotiyleisön edessä Cityn repaleista puolustusta vastaan ensimmäisen kerran yli 460. minuuttiin!

Pelivalintamme:

Maali ajassa 0:00 - 30:00 @1.64

Bethard - Lue arvostelu

1.64

Bethard - Lunasta jälleen 100€ vedonlyöntibonusLue arvosteluSiirry pelaamaan
Comeon! - Lue arvostelu

1.64

ComeOn - Lunasta helppo 100% aina 100€ asti!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
William Hill - Lue arvostelu

1.6

William Hill - Nappaa 100€ riskitön veto!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Mr Green - Lue arvostelu

1.58

Lunasta nyt 100€ ilmaisveto uutena pelaajana!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Casumo - Lue arvostelu

1.56

Casumo - Lunasta 100€ tervetulobonus!Lue arvosteluSiirry pelaamaan