Valioliiga: Aston Villa - Liverpool

Valioliiga | Aston Villa - Liverpool | 22:00 | 10.5.2022
Kohde sulkeutuu: 10.05.2022 22:00
Liverpoolilla on jo pitkään ollut poikkeuksellisen kova otteluohjelma. Sen on pakko näkyä kalkkiviivoilla.Liverpool taisi viikonloppuna hävitä Valioliigan mestaruuden Manchester Citylle. Pool jäi Anfieldilla Tottenhamin kanssa 1-1 -tasapeliin ja City voitti omassa matsissaan Etihadilla Newcastlen 5-0. Nyt Pool on kolme pistettä Cityä perässä ja maalierokin on heikompi. Matseja on jäljellä kummallakin enää vain kolme.

Aston Villa ei ole ollut loppukaudesta erityisen häävi joukkue. Se on ollut epätasainen, heikoimmat se on hoidellut, mutta liigan kärkijoukkueet ovat olleet liikaa. Maaliskuun puolivälissä Villa voitti Leedsin 3-0, sitten tuli neljän tasurin putki. Kaksi viimeistä Villa on taas voittanut, kun vastassa olivat kehnot Norwich ja Burnley.

Liverpool on toki huimassa iskussa, mutta ehkä loppukauden lähes epäinhimillinen ohjelma iskee takaisin. Mestarien liigan finaalin lisäksi Pool pelasi itselleen aikaisemmin paikan FA Cupin finaaliin, ja Valioliigassa on jo pitkään ollut tilanne, että lipsahdus vie mestaruuden.

Liverpool oli viimeksi Tottenhamia vastaan Infogolin xG-lukemissa hivenen parempi. Lukemat olivat 1.36-0.98, eli ei tasuri mikään suuri vääryys ollut.
Liverpool ei ole aikoihin hävinnyt Valioliigassa xG-taistoa, pois lukien ottelu Etihadilla Man Cityä vastaan. Useimmiten se on näissäkin luvuissa piessty vastustajan selvästi. Tylyin lukema lienee Manchester Unitedia vastaan, jonka Liverpool voitti maaleissa 4-0 ja xG-lukemissa 2.16 – 0.12. Ronaldon, Fernandesin ja muiden pitäminen xG-lukemassa 0.12 oli kova työnäyte, vaikka United onkin ollut aivan sekaisin.

Liverpoolin kerroin on liian pieni


Aston Villa voitti viimeksi Burnleyn vieraissa 3-1, ja xG-lukemat olivat harvinaisesti aivan tasan 1.62 – 1.62. Norwichia vastaan Villa voitti 2-0 ja xG:t 2.05 – 0.43.
Villa hävisi huhtikuun alkupuolella kotonaan Tottenhamille peräti 0-4, mutta siinä matsissa se kuitenkin voitti xG:t 1.79 – 0.85.

Aston Villalla ei ole uusia loukkaantumishuolia, paitsi treeneissä loukkaantunut Ramsey, joka taitaa joutua jäämään ottelusta sivuun. Villan manageri Gerrard tuskin ottaa mitään riskiä pelaajien kanssa, tämä matsi on Villalle jo aivan merkityksetön.
Villan pitempään jo loukkaantuneena olleet ovat Hause ja Bailey. Coutinho istui viime matsissa penkillä.
Liverpoolilta Firmino on palannut treeneihin, ja hän on varmasti nyt mukana, mutta tuskin avauksessa. Vaikka Poolilla on ollut tiukka ohjelma, niin joukkue on säästynyt vammoilta. Klopp saattaa kierrättää pelaajia, esimerkiksi Gomez ja Tsimikas voisivat olla nyt kentällä, samaten Keita sekä Jota.


Liverpoolin voittokerroin on alle 1.50, eikä sellaista voi pelata. Siihen voisi kevyesti laittaa vastaan. Pieni panos Aston Villa +1.5 -betsille, kerroin on 1.70-luokkaa. Villa pärjäsi kotonaan Tottenhamia vastaan, vaikka maaliluvut olivatkin karmeat. Ja Poolilla voi tosiaan olla hankala toukokuu, ja katseet pitkälti jo UCL-finaalissa.

Bet Dukes - 10€ ilmaisveto yksinkertaisella kierrätyksellä!


Uusi Bet Dukes -vedonlyöntisivusto tarjoaa helpon ilmaisvedon! Uutuusbookerin uudet pelaajat saavat 10€ ilmaisvedon vain yksinkertaisella kierrätyksellä. Talleta 10€ ja poimi ilmainen veto! Lue Bet Dukes arvostelu sivuilta tai siirry pelaamaan.
Bet Dukes: nappaa ilmaisveto ››

Pelivalintamme:

Aston Villa +1.5 @1.68

Osuma
Mr Green - Lue arvostelu

1.68

Lunasta nyt 100€ ilmaisveto uutena pelaajana!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Fezbet - Lue arvostelu

1.66

FEZbet tarjoaa 200€ bonusta vedonlyöntiin!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Bet365 - Lue arvostelu

1.65

Hyödynnä 100% bonus 50€ saakka!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Neo.bet - Lue arvostelu

1.64

Neo.bet - Lunasta 200% bonus vedonlyöntiin!Lue arvosteluSiirry pelaamaan