Valioliiga: Bournemouth - Aston Villa

Valioliiga | Bournemouth - Aston Villa | 17.00 | 6.8.2022
Kohde sulkeutuu: 06.08.2022 17:00
Sarjanousija Bournemouth saa vieraakseen Aston Villan lauantaina. Joukkeuiden välillä on tasoeroa vieraiden hyväksi ja uskomme sen myös näkyvän kentällä, edes kotietu ei saa vaakakuppia kääntymään isäntien kannalta suotuisaksi!Bournemouthin tavoitteena säilyttää sarjapaikka!


Takaisin Valioliigaan itsensä taistelleella Bournemouthilla tuskin on enempää tavotteita kauteen kuin sarjapaikan säilyttäminen, joka kokoonpanoa katsellessa tulee olemaan työn ja tuskan takana. Kaikkien suureksi yllätykseksi isännät ovat olleet siirtoikkunalla hiljaisia ja joukkueen runko on hyvin pitkälti sama joka edelliskaudella joukkueelle nousun toi. Merkittävin hankinta kesän siirtoikkunan aikana on ollut Middelsbroughista hankittu laituri Marcus Tavenier.

Tulevalla kaudella joukkueen suurimpana tähtenä tuikkii edelliskaudella 30 maalia iskenyt hyökkääjä Dominik Solanke. Nähtäväksi jää saako hyökkääjä jatkettua maalitehtailuaan myös Valioliigan puolella.Bournemouth pelasi harjoituskaudella neljä ottelua, josta se keräsi peräti kolme tappiota, viimeisimmässä harjoitusmatsissa joukkue taipui Real Sociedadin käsittelyssä numeroin 2-1. Vaikka harjoitusmatseista ei liikaa osviittaa kannatakkaan ottaa, paljastavat ne kuitenkin jotain joukkueen iskukyvystä ja Bournemouthilla se ei ole parhaimmasta päästä kun kauteen lähdetään.

Gerrardin poppoo tahyää kympin sakkiin!


Liverpool-legenda Steven Gerrardin luotsaama Aston Villa on vaihvistunut edelliskaudesta selvästi, joukkue on tehnyt hyviä hankintoja siirtoikkunassa ja tähtääkin varmasti sijoittumistaan Valioliigassa kymmenen sakkiin. Aston Villa sai pidettyä keskikenttätaikuri Philippe Coutinhon itsellään, tähän kun lisätään toppari Diego Carloksen hommaaminen Sevillasta, niin Villan tilanne näyttää ennen kauden alkua hyvältä.Aston Villan harjoituskausi piti sisällään viisi harkkamatsia, joista joukkue voitti neljä ja pelasi kertaalleen tasan. Tätä kun vertaa Bournemouthin harjoitusmatseihin, niin tämä antaa rutkasti enemmän luottoa Aston Villan alkukautta ajatellen mitä isäntien. Viimeisimmässä harjoitusmatsissa Aston Villa kaatoi Rennesin lukemin 1-2.


Villa avaa kautensa voitolla!


Me luotamme ottelussa vieraisiin, joukkue pääsee Bournemouthia paremmassa vireessä otteluun. Vaikka Bournemouthilla onkin matsissa kotietu itsellään, emme millään jaksa uskoa joukkueen pystyvän vahvaa vierasjoukkuetta haastamaan. Aston Villa on niin harjoituskauden vireen puolesta, kuin myös materiaalinsa puolesta Bournemouthia selvästi edellä. Vieraiden voitosta tarjoiltava päälle kakkosen kerroin kelpaa meidän lapullemme mainiosti!

Nappaa ilmaisveto jopa 100€ saakka Mr Greeniltä!


Oletko aiemmin pelannut Mr Greenillä? Liity nyt uutena pelaajana ja saat ensimmäistä talletusta vastaavan ilmaisvedon jopa 100€ saakka! Lue lisää Mr Greenistä täältä tai siirry suoraan pelaamaan alta!

Pelivalintamme:

1X2: Aston Villa @2.05

Huti
Betfair - Lue arvostelu

2.05

Hyödynnä 100% bonus aina 100€ astiLue arvosteluSiirry pelaamaan
888sport - Lue arvostelu

2.05

40 €:n edestä bonuksia vain 10€ ensitalletuksella!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
William Hill - Lue arvostelu

2.05

William Hill - Nappaa 100€ riskitön veto!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Mr Green - Lue arvostelu

2.04

Lunasta nyt 100€ ilmaisveto uutena pelaajana!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Kirjoittanut: Myllys