Valioliiga: Bournemouth - Leicester

La 8.10 | klo 17.00 | Valioliiga | BOURNEMOUTH - LEICESTER

Kohde sulkeutuu: 08.10.2022 17:00


Bournemouth esiintynyt tasaisesti!


Bournemouth lähtee otteluun Leicesteriä vastaan sarjataulukon sijalta 13, joukkue on kahdeksassa kierroksessa merkkauttanut itselleen yhdeksän pistettä. Isännät tulevat otteluun myös neljän matsin mittaisessa tappiottomassa putkessa, mutta näistä neljästä ottelusta on peräti kolme päättynyt tasuriin ja voiton jälkeen Bouremouth on koppiin päässyt vain kertaalleen. Edellisellä Valioliiga-kierroksella joukkue nappasi tasuripisteen kotonaan Brentfordilta maalittomalla tuloksella. Brentford oli ottelussa vahvempi, muttei onnistunut maalinteossa ja näin pisteet jäivät jakoon.Isännillä ei suurempia poissaolohuolia!


Bournemouthin kokoonpanosta on varmuudella Leicester-ottelusta sivussa kaksi peluria. Sivussa ovat keskikenttämies David Brooks ja puolustaja Lloyd Kelly. Näistä pelureista varsinkin Kellyn poissaolo tulee näkymään, sillä 24-vuotias puolustaja on ottanut kuluvalla kaudella suuren roolin isäntien puolustuslinjassa. Bournemouth-leirissä odotetaankin varmasti kuumeisena puolustajan paluuta pelikuntoon.

Joko nyt Leicester?


Valioliigan häntäpäässä oleva Leicester on alisuorittanut valtavasti. Joukkue on kahdeksan pelatun kierroksen jälkeen saanut raavittua kasaan vain neljä pistettä. Varsinkin puolustuspelaaminen on ollut ajoittain karmaisevaa katseltavaa ja sen todistaa faktaksi myös tilastot. Leicester on päästänyt kahdeksassa ottelussa peräti 22 maalia omiin, puolustuspelaamiseen on tultava muutos, muuten sarjasijoitus muuten tästä kohenee.

Edellisellä kierroksella saatiin osoitus siitä, mihin Leicester parhaimmillaan pystyy kun joukkue merkkautti itselleen vihdoin kauden avausvoiton. Leicester leikitteli kotikentällään Nottinghamin kumoon numeroin 4-0 ja Leicester-luotsi Brendan Rodgers sai varmasti edes hieman tilaa hengittää. Kettupaitojen tehomiehenä matsissa hääri kaksi maalia ja maalisyötön tililleen merkkauttanut James Maddison.
Vaikka Bournemouth onkin esiintynyt mukiinmenevästi alkukauden aikana, me hyppäämme tässä ottelussa vieraiden kelkkaan. Leicester nappasi itselleen varmasti henkisesti äärimmäisen valtavan voiton ja sai lisäboostia ja rentoutta tekemiseensä. Leicester on materiaaliltaan sarjataulukon paremman puoliskon joukkue ja uskommekin vieraiden nousun alkaneen nyt. Leicesterin voitosta tarjoillaan päälle kakkosen kerrointa ja se on meidän mielestämme oiva kokeilu tähän otteluun!

Nappaa ilmaisveto jopa 100€ saakka Mr Greeniltä!


Oletko aiemmin pelannut Mr Greenillä? Liity nyt uutena pelaajana ja saat ensimmäistä talletusta vastaavan ilmaisvedon jopa 100€ saakka! Lue lisää Mr Greenistä täältä tai siirry suoraan pelaamaan alta!

Pelivalintamme:

1X2: Leicester @2.14

Huti
Mr Green - Lue arvostelu

2.14

Lunasta nyt 100€ ilmaisveto uutena pelaajana!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Betfair - Lue arvostelu

2.1

Hyödynnä 100% bonus aina 100€ astiLue arvosteluSiirry pelaamaan
Comeon! - Lue arvostelu

2.1

ComeOn - Lunasta helppo 100% aina 100€ asti!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
888sport - Lue arvostelu

2.1

40 €:n edestä bonuksia vain 10€ ensitalletuksella!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
STS Bet - Lue arvostelu

2.1

STS Bet - Hyödynnä 100 € vedonlyöntibonus helpolla kierrätysvaatimuksella!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Kirjoittanut: Myllys