Valioliiga: Brentford - Bournemouth

La 14.01. | klo 19:30 | Valioliiga | BRENTFORD - BOURNEMOUTH

Kohde sulkeutuu: 14.01.2023 19:30


Jääkö putoamiskurimukseen matkalla oleva Bournemouth pisteittä Lontoossa?


Valioliigan selvästi heikoimpaan kastiin kuuluva Bournemouth vierailee lauantaina läntisessä Lontoossa Brentfordin Gtech Community Stadiumilla. Vaikka Cherries porskuttaa eteenpäin Valioliigan huonoimmalla maalierolla ja maaliodottamalla, on Gary O’Neilin miehistö vielä ihmeen kaupalla putoamisviivan yläpuolella. Joukkue on valunut vähitellen keskikastista hyvän kauden aloituksen jälkeen kohti putoamiskamppailua. Jos totta puhutaan, on tämä näyttänyt vääjäämättömältä jo kuukausikaupalla.Brentfordin syyskausi oli melko ailahtelevainen, mutta nyt Mehiläiset ovat päässeet oivaan talviformiin. Alla on voitot Liverpoolista, West Hamista ja Manchester Citystäkin ja sarjasijoitus on nyt yhdeksäs. FA Cupista tuli viikko takaperin lähtö juuri West Hamin käsittelyssä, joten loppukauden Brentford saa keskittyä tai joutuu keskittymään yksinomaan Valioliigaan. Ylempi keskikasti on oltava minimitavoitteena näistä lähtökohdista Thomas Frankin miehistölle.

Pontus Jansson ja Shandon Baptiste ovat enää ainoat Brentford-miehet sairastuvalla, joten tilanne on selvästi paranemaan päin. Ivan Toney lienee mukana jossain määrin lauantaina, mutta Frank Onyekan ja Aaron Hickeyn tilanne näyttää huonommalta – mahdollisuuksia kuitenkin on! Jos Frank ei vielä halua riskeerata Toneyta, on Bryan Mbeumo, Yoane Wissa ja mahdollisesti uusi hankinta Kevin Schade hyökkäyksessä.


Bournemouthilla on nyt alla viisi peräkkäistä tappiota kaikissa kilpailuissa ja enää ei näytä kovin hyvältä. Vaikka Wolvesilla on selvästi vähemmän tehtyjä maaleja, on maaliodottamatilastoista kuitenkin irrotettavissa sellainen fakta, että Bournemouthin on kaikista 20 Valioliigajoukkueesta vaikeinta luoda hyviä maalipaikkoja. Omissahan on kolissut jo peräti 39 kertaa, joten putoaminen alkaa näyttää realistiselta kohtalolta.

Bournemouthilla ei ole pitkäaikaispotilaita, mutta 5-6 pelaajaa on silti noin viikon sivussa. Jefferson Lerma on pienoinen kysymysmerkki, mutta Neto, Junior Stanislas, Ryan Fredericks, David Brooks ja Marcus Tavernier ovat lasaretissa. Adam Smith on lisäksi pelikiellossa, kun korttitili tuli täyteen – Jack Stacey on todennäköisin korvaaja Smithille.

Bournemouth pahasti viennissä!


Lauantain peliin ei tarvitse pelivalintaa kauaa miettiä. Brentfordin kertoimet ovat edelleen liian korkealla, joten napataan -1:n tasoitusta lapulle! Veto mitätöityy, jos Brentford voittaa yhden maalin marginaalilla.

100% talletusbonus 100€ asti


Mobilebet on täällä taas! Hetken Suomen markkinoilta huilia ottanut sivusto on edelleen yksi parhaista ja tarjoaa hyvää bonusta pelien alkuun.
Mobilebet: Lunasta 100% talletusbonus

Pelivalintamme:

Brentford -1 @2.13

Osuma
iBet - Lue arvostelu

2.13

iBet - Lunasta 300€ bonuspaketti!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
TonyBet - Lue arvostelu

2.1

TonyBetiltä jopa 100€ ilmaisveto helpolla kierrätyksellä!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Mobilebet - Lue arvostelu

2.1

Mobilebet - Tuplaa ensitalletuksellesi 100€ asti!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Lucky Elektra - Lue arvostelu

2.05

Lucky Elektra - Pelien aloittamiseen jopa 150€ bonusLue arvosteluSiirry pelaamaan
Galaksino - Lue arvostelu

2.05

Galaksino – Pelaa 25€, saat saman suuruisen ilmaisen vedon!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Kirjoittanut: Timo