Valioliiga: Brighton - Leicester

Valioliiga | Brighton - Leicester | 16:00 | 4.9.2022
Kohde sulkeutuu: 04.09.2022 16:00
Kotijoukkueen puolustus on erinomainen, ja vierasjoukkueen hyökkäys on tällä kaudella pettänyt pahan kerran.Brightonilla menee Valioliigassa taas hyvin, mutta Leicesterillä ei. Viiden kierroksen jälkeen Brighton on sarjanelonen saldolla 3-1-1. Leicester on viimeisenä yhdellä tasuripisteellä. Pikku hiljaa taitaa käydä niin, että Leicesterin seurajohto laittaa manageri Brendan Rodgersin pihalle. Rodgers teki aikaisemmin Leicesterissä erinomaista työtä, mutta ehkä nyt vain eväät on syöty ja joukkueella on uudistumisen paikka.

Leicesterin alamäki alkoi jo viime kaudella. Infogolin laskuissa se oli liigan kolmanneksi huonoin xPisteissä ja xMaalierossa. Joukkue olisi kaivannut kesällä jotain uutta, mutta nyt ei tapahtunut yhtään mitään, päinvastoin. Siirtoikkunan lopulla Leicester myi Wesley Fofanan Chelseaan, ja nyt joukkue on entistä kehnompi.

Leicesterin xG-lukemat tältä kaudelta ovat 0.83 – 1.66 per matsi, ja varsinkin hyökkäyspää on suorittanut kehnosti. Se on ainakin vielä aikaisemmin ollut Jamie Vardyn johdolla erityisen kova hyökkäys, mutta nyt homma vain ei toimi. Leicester on Bournemouthin jälkeen liigan toiseksi huonoin, kun on tilastoitu kunnon maalipaikat.

Betsi Leicesterin vaisuudelle


Brightonin menestys taas paljon perustuu hyvin organisoituun puolustukseen. Viime kaudella se antoi vastuksille kolmanneksi vähiten maalipaikkoja, kertoo Infogolin xG-tilasto lukemalla 1.06. Tällä kaudella Brighton on ollut saman tilaston viitonen lukemalla 1.27. Kotikentällä joukkue on tällä kaudella ollut erityisen hyvä, kahdessa matsissa vain 0.65 xGA.

Brightonin uusi mies Gilmour aloittanee tänään penkillä. Adam Lallana sekä Jakub Moder ovat varmasti Brightonilta sivussa, Jeremy Sarmiento saattaisi olla pelikunossa.

Leicesterin uusin pelaaja Wout Faes voisi olla nyt avauksessa. Daniel Armantey saattaa joutua jäämään sivuun lihasvamman vuoksi. Ricardo Pereira ja Ryan Bertrand ovat varmasti sivussa.


Kertoimet matsiin ovat noin 1.85 – 3.50 – 4.50, ja nämä taitavat olla juurikin kohdallaan. Betsataan sille, että Leicesterin hyökkäys on edelleen aneeminen ja Brightonin puolustus kotikentällä rautaa. Leicester alle 0.5 maalia saa mukavasti yli 2.50-kertoimia.

iBet - Tuplaa ensimmäinen talletuksesi 200€ saakka!


Oletko jo tutustunut uuteen iBet vedonlyöntisivustoon? Saat nyt uutena asiakkaana sivustolta 100% talletusbonuksen jopa 200€ saakka. Tuplaat siis ensimmäisen talletuksesi. Lue lisää iBet arvostelu sivultamme tai siirry suoraan alta lyömään vetoa!
iBet: lunasta 200€ vedonlyöntibonuksesi ››

Pelivalintamme:

Leicester alle 0.5 maalia @2.55

Mr Green - Lue arvostelu

2.55

Lunasta nyt 100€ ilmaisveto uutena pelaajana!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
William Hill - Lue arvostelu

2.55

William Hill - Nappaa 100€ riskitön veto!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Fansbet - Lue arvostelu

2.55

Fansbet - Tuplaus markkinoiden helpoimmalla kierrätyksellä!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
TonyBet - Lue arvostelu

2.47

TonyBetiltä jopa 100€ ilmaisveto helpolla kierrätyksellä!Lue arvosteluSiirry pelaamaan