Valioliiga: Brighton - Liverpool

La 14.1. | klo 17:00 | Valioliiga | BRIGHTON - LIVERPOOL

Kohde sulkeutuu: 14.01.2023 17:00


Maaleja ja maalipaikkoja kumpaankin päähän


Jos tänä viikonloppuna aikoo katsoa yhden Valioliigan matsin, eikä ole minkäänlaista omaa suosikkijoukkuetta, niin Brighton Liverpool voisi olla tämä matsi. Odotettavissa on hyökkäävää futista ja useampi maali.
Sarjataulukossa joukkueet ovat peräkkäin. Liverpool on seiska 28 pisteellä ja Brighton pisteen perässä. Poolille kausi on ollut paha pettymys, mutta Brighton näyttää selvinneen manageri Graham Potterin lähdöstä.

MM-tauon jälkeen Liverpool voitti ensin Aston Villan ja Leicesterin, mutta viimeksi tuli tappio Brentfordin kentällä.
Brighton taas voitti Southamptonin, hävisi Arsenalille ja voitti Evertonin.

Brightonista on tullut hyvinkin viihdyttävä joukkue sen jälkeen, kun manageri Potter lähti Chelseaan ja tilalle tuli Roberto De Zerbi. De Zerbi tiedettiin aktiivisen futiksen ystäväksi, eikä hän todellakaan ole Valioliigassakaan laittanut joukkuettaan jarruttelemaan. De Zerbin aikana Brightonin keskimääräiset xG-lukemat ovat 1.67 – 1.57. Seitsemässä liigamatsissa on tehty yhteensä 32 maalia, eli noin 4.6 per matsi.

Pool hyökkää hyvin ja puolustaa huonosti


Ja sitten on vielä Liverpool, jonka hyökkäys on edelleen yksi liigan parhaita. Infogolin mukaan sen xG:t ovat 2.33 per ottelu. Puolustus sitten Poolilla on murentunut pahemman kerran. Sen xGA-lukema 1.69 on koko liigan kuudenneksi huonoin. Liverpool varmastikin hakee vielä top 4 -sijoitusta ja paikkaa ensi kauden UCL-matseihin, ja siihen sen pitää kyllä hakea voittoa. Tasureilla se ei enää saa nelospaikan Man Unitedia kiinni.

Lokakuussa nämä kaksi joukkuetta pelasivat Liverpoolin Anfieldilla 3-3. Brightonin Trossard teki siinä matsissa kolme maalia, mutta nyt hän ei välttämättä pysty pohjevamman vuoksi pelaamaan.
Jakub Moder on kotijoukkueen ainoa pelaaja, joka on varmasti sivussa. MM-sankari Mac Allister saattaisi olla nyt mukana.
Liverpoolilla on pidempi sairaslista. Poissa ovat ilmeisesti ainakin Diogo Jota, Arthur, Luis Diaz sekä Virgil van Dijk. MM-kisojen jälkeen hankittu Cody Gakpo taitaa tehdä Valioliiga-avauksensa.


Kertoimet matsiin ovat noin 3.30 – 3.80 – 2.10. Kyllä nämä ovat liikaa Liverpoolille kallellaan. Sen vetomarkkina on napannut kiinni, että luultavasti maaleja tulee. Yli 2.5 maalia saa alle 1.60-kertoimia. Mennään Poolia vastaan. Sen pelissä on nyt paljon heikkouksia, ja van Dijkin puuttuminen puolustuksesta on iso aukko muutenkin reikäiseen alakertaan. Lapulle Brighton +0.5, kerroin on noin 1.80.

Nappaa ilmaisveto jopa 100€ saakka Mr Greeniltä!


Oletko aiemmin pelannut Mr Greenillä? Liity nyt uutena pelaajana ja saat ensimmäistä talletusta vastaavan ilmaisvedon jopa 100€ saakka! Lue lisää Mr Greenistä täältä tai siirry suoraan pelaamaan alta!

Pelivalintamme:

Brighton +0.5 @1.78

Mr Green - Lue arvostelu

1.78

Lunasta nyt 100€ ilmaisveto uutena pelaajana!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
William Hill - Lue arvostelu

1.78

William Hill - Nappaa 100€ riskitön veto!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Fezbet - Lue arvostelu

1.75

FEZbet tarjoaa 200€ bonusta vedonlyöntiin!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Betinia - Lue arvostelu

1.75

Betinia - Lunasta 220€ pelirahaa + 20€ ilmaisveto!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Neo.bet - Lue arvostelu

1.7

Neo.bet - Lunasta 100% bonus vedonlyöntiin!Lue arvosteluSiirry pelaamaan