Valioliiga: Brighton - Manchester United

Valioliiga | Brighton - Manchester United | 19:30 | 7.5.2022
Kohde sulkeutuu: 07.05.2022 19:30
Brighton kotonaan ei ole huonompi kuin Man United vierailijana. Vetoväki vielä panostaa Unitedille menneisyyden meriiteillä.Manchester Unitedin peliesitykset vaihtelevat Valioliigassa kelvollisen ja surkean välillä. Viime kierroksella se pelasi yhden paremmista matseistaan, kun se voitti Brentfordin Old Traffordilla 3-0. Unitedilla ei ole enää käytännössä mahdollisuuksia top neljän sakkiin ja ensi kauden UCL-peleihin. Manageri Rangnick myös myönsi tämän tovi sitten. Erik ten Hagilla on hivenen hankalampi homma saada ensi kaudeksi kova joukkue kasaan, kun tarjolla on vain Eurooppa-liigan pelejä ja hoidettava melko lailla sekaisin oleva joukkue.

Brighton on paremmassa iskussa kuin United. Sen saldo viimeisissä viidessä matsissa on 3-1-1. Viime kierroksella Brighton haki 3-0 -voiton Wolverhamptonin kentältä. Voitto oli vielä ansaittu, ottelun xG-lukemat olivat Brightonille 2.86-0.70. Viimeisissä kuudessa matsissaan Brighton on saanut keskimäärin xG-lukemiksi 1.60-1.18 per ottelu.
Kotikentällä Brightonin Amex -stadionilla Brighton ei ole saanut kunnon tulosta aikaiseksi, mutta matsit ovat menneet hivenen vastoin pelitapahtumia. Brightonin kotisaldo on 3-7-7, mutta xG:t keskimäärin 1.45–1.15.

Ei tässä kummallakaan ole sen kummempaa panosta


Brightonilla ei juurikaan ole pelattavaa. Seiskapaikalta pääsee Konferenssiliigaan, mutta West Ham on sillä sijalla kahdeksan pisteen päässä. Ei Unitedillakaan ole sen kummemmin pelattavaa. Se pitää Eurooppa-liigan paikkansa, kun etumatkaa Hammersiin on kuusi pistettä.

Brightonin Mwepu loukkaantui Wolves-matsissa, ja hän lienee loppukauden sivussa. Lallana ja Gross ovat taas pelikunnossa. Moder ja Sarmiento ovat molemmat sairastuvalla. Eiköhän manageri Potter tuo kentälle mahdollisimman saman avauksen kuin Wolvesia vastaan.

Unitedin porukasta Sancho saattaa olla loppukauden sivussa, kuten ovat myös Pogba ja Shaw. Rashford ja Bailly ovat sivussa tämän matsin. Maguire on taas pelikunnossa, on se sitten hyvä asia joukkueen kannalta tai ei. Mata ja Jones pelasivat Brentfordia vastaan, molemmat taitavat jättää seuran. Fred on taas mukana, ja tullee avaukseen Maticin tilalle.


Unitedin on ottelussa pienoinen suosikki, ja se on väärin. United saanee vielä pelirahaa ja arvostusta vetomarkkinoilla vanhoilla meriiteillä ja Ronaldon ansiosta. Brighton +0 asian handicap on veto, kerroin on noin yli kakkosen ja tasurilla panos palautetaan.

Bet Dukes - 10€ ilmaisveto yksinkertaisella kierrätyksellä!


Uusi Bet Dukes -vedonlyöntisivusto tarjoaa helpon ilmaisvedon! Uutuusbookerin uudet pelaajat saavat 10€ ilmaisvedon vain yksinkertaisella kierrätyksellä. Talleta 10€ ja poimi ilmainen veto! Lue Bet Dukes arvostelu sivuilta tai siirry pelaamaan.
Bet Dukes: nappaa ilmaisveto ››

Pelivalintamme:

Brighton +0 asian handicap @2.11

Osuma
Bet365 - Lue arvostelu

2.11

Hyödynnä 100% bonus 50€ saakka!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Fansbet - Lue arvostelu

2.06

Fansbet - uusi 200% jättibonus jopa 1500€ asti!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Fezbet - Lue arvostelu

2.05

FEZbet tarjoaa 200€ bonusta vedonlyöntiin!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Mr Green - Lue arvostelu

2.02

Lunasta nyt 100€ ilmaisveto uutena pelaajana!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
William Hill - Lue arvostelu

2.02

William Hill - Nappaa 100€ riskitön veto!Lue arvosteluSiirry pelaamaan