Valioliiga: Burnley - Aston Villa

Valioliiga | Burnley - Aston Villa | 17:00 | 7.5.2022
Kohde sulkeutuu: 07.05.2022 17:00
Burnley on kuuma joukkue kolmen voiton putkessa. Aston Villalla ei ole pelattavaa, sillä on jo maagiset 40 pistettä.Burnley on hilannut itseään kuiville Valioliigassa. Sean Dychen potkut olivat koko englantilaisen futismaailman mielestä katastrofi, mutta niin vain shokki sai joukkueen heräämään. Ehkä Burnleyn johtoryhmä onkin se voima, joka on pitänyt joukkueen liigassa jo monen vuoden ajan.
Burnleyllä on alla kolmen voiton putki. Se ei ole vielä ollenkaan turvassa, Everton on viivan alla vain kahden pisteen päässä ja Leeds on näiden kahden joukkueen välissä samoilla pisteillä Burnleyn kanssa.

Burnleyn pelissä on ollut ajatusta jo pidempään. Viimeisissä kuudessa matsissa sen xG on ollut keskimäärin 1.91 per ottelu, ja näissä kuudessa matsissa se on tehnyt yhdeksän maalia.

Kahdella voitolla Burnleyllä olisi ne maagiset 40 pistettä, joilla pitäisi säilyä sarjassa. Se kohtaa Aston Villan vielä toisenkin kerran tällä kaudella, ottelujen siirtämiset ovat sotkeneet peliohjelmaa, lisäksi sillä on vielä vastassa Spurs ja Newcastle.

Viime kierroksella Burnley voitti vieraissa Watfordin 2-1. Se on tärkeä voitto, ja tuli kovan loppukirin jälkeen. Burnley tasoitti Watfordin johdon 83. minuutilla ja teki kolmisen minuuttia myöhemmin voittomaalin.

Norwich-voitto nosti 40 pisteeseen


Aston Villalla on tasan 40 pistettä, ja sen kausi on käytännössä paketissa. Viime kierroksella se voitti Norwichin 2-0, mutta sarjajumbo Norwich ei ole minkäänlainen mittari. Aston Villalla ei ole mitään pelattavaa. Matemaattinen sarjapaikan uusiminen on muutaman kierroksen päässä, joten kyllä joukkue kuitenkin siihen saakka pelaa kunnolla.

Burnleyn virkaa hoitavalla managerilla Michael Jacksonilla ei ole ollut paljonkaan mahdollisuuksia pelaajarotaatioon. Sairastuvalla on ollut useampikin pelaaja. Nyt Ben Mee saattaisi vielä palata ennen kauden päättymistä, mutta ei ehkä vielä. Gudmundsson, Westwood ja Rodriguez ainakin ovat sivussa.
Pieters ja Cornet saattaisivat palata peliin.

Aston Villalta Bailey loukkaantui viime matsissa. Ings pelannee nyt avauksessa. Villalta muut sivussa olijat ovat Hause sekä mahdollisesti Ramsey. Sanson on jo mukana treeneissä, mutta tuskin vielä pelikunnossa.


Villa on suosikki, mutta hypätään kuuman joukkueen matkaan. Burnley +0 asian handicap saa kertoimeksi noin 2.20. Tasurilla panos palautuu.

Bet Dukes - 10€ ilmaisveto yksinkertaisella kierrätyksellä!


Uusi Bet Dukes -vedonlyöntisivusto tarjoaa helpon ilmaisvedon! Uutuusbookerin uudet pelaajat saavat 10€ ilmaisvedon vain yksinkertaisella kierrätyksellä. Talleta 10€ ja poimi ilmainen veto! Lue Bet Dukes arvostelu sivuilta tai siirry pelaamaan.
Bet Dukes: nappaa ilmaisveto ››

Pelivalintamme:

Burnley +0 asian handicap @2.2

Huti
Mr Green - Lue arvostelu

2.2

Lunasta nyt 100€ ilmaisveto uutena pelaajana!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
William Hill - Lue arvostelu

2.2

William Hill - Nappaa 100€ riskitön veto!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Fezbet - Lue arvostelu

2.1

FEZbet tarjoaa 200€ bonusta vedonlyöntiin!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Casumo - Lue arvostelu

2.1

Casumo - Lunasta 100€ tervetulobonus!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Bet365 - Lue arvostelu

2.08

Hyödynnä 100% bonus 50€ saakka!Lue arvosteluSiirry pelaamaan