Valioliiga: Chelsea - Wolverhampton

Valioliiga | Chelsea - Wolverhampton | 17:00 | 7.5.2022
Kohde sulkeutuu: 07.05.2022 17:00
Nyt on vetomarkkina saanut Chelsean liian suureksi suosikiksi. Laitetaan tähän varovainen vastalause.Chelsealla ja Wolvesilla on kummallakin vielä neljä matsia tämän kauden Valioliigaa jäljellä. Chelsean tavoite on pitää joukkue top 4 -ryhmässä ja päästä pelaamaan ensi kaudellakin Mestarien liigaa. Wolves voisi vielä ottaa kolme pistettä edellään olevan West Hamin kiinni, nousta seitsemänneksi ja pelata ensi kaudella Konferenssiliigaa.

Chelsea hävisi viimeksi vieraissa Evertonille 0-1. Chelsea oli ottelussa Infogolin xG-lukemien mukaan parempi joukkue 1.41-0.91. Ennen Everton-tappiota Chelsea pelasi Manchester Unitedin kanssa Old Traffordilla 1-1, ja siinäkin se oli xG-lukemien mukaan parempi.

Chelsea on loppukaudesta selvästi pudonnut liigan kärkikaksikon vauhdista. Viimeisistä viidestä liigaottelusta se on voittanut vain kaksi ja hävinnyt kahdesti.
Chelsean kausi taisi mennä pieleen viimeistään siinä kohdassa, kun omistaja Roman Abramovich sai sanktionsa. Ja tätä menoa myös ensi kausi menee pieleen. Chelsealle ei ole löytynyt uusia omistajia, ja sellaistakin on jo nostettu esiin, että jos Chelseaa ei myydä eteenpäin, niin joukkue ei voi ensi kaudella pelata Valioliigaa. Pelaajakatokin taitaa olla odotettavissa, ainakin, jos seura ei voi tehdä uusia sopimuksia. Viimeisten uutisten mukaan Kante ja Jorginhokin olisivat lähdössä seurasta.

Pieni betsi Wolvesille


Wolves on nyt kehnossa kunnossa. Se on hävinnyt kolme viimeistä otteluaan. Wolves on koko liigakauden saanut aikaan parempaa tulosta, mitä xG-lukemat ovat edellyttäneet. Viimeksi Wolves hävisi Brightonille kotikentällä Molineuxilla 0-3, ja tulos oli aivan oikeutettu. Wolves hävisi ottelun xG:t selvästi 0.70 – 2.86. Tätä ennen Wolves kävi häviämässä Burnleyn kentällä 0-1, ja sekin tappio oli aivan ansaittu. Ennen Burnleyn reissua tuli hyvinkin ansaittu tappio Newcastlea vastaan. Ennen Newcastle-matsia Wolves voitti Aston Villan 2-1, mutta hävisi siinä ottelussa xG:t noin kuudella kymmenyksellä. Wolvesin voi sanoa olevan juuri nyt kehno joukkue.

Chelsealta Jorginholla on jonkinlainen vamma, eikä hänen pelaamisestaan voi vielä sanoa varmaksi. Christensen ja Barkley ovat sairastelleet, mutta tämä lienee nyt ohi. Kantekin taitaa olla nyt mukana. Chilwell ja Hudson-Odoi ovat sairastuvalla.

Wolvesin puolelta Semedo on sivussa loppukauden. Podence ja Kilman ovat myös toipilaina.


Vetopuolella kertoimet on laitettu noin 1.35 – 5.00 – 9.75, ja tässä kyllä Chelsean lukema on liian pieni. Vaikka Wolves onkin huonossa jamassa ja ylisuorittanut koko kauden, niin ei Chelsea voita tätä kolme kertaa neljästä.
Laitetaan tähän varovasti vastaan. Wolves +1.5 kelpaa lapulle pienellä panoksella. Kerrointa saa noin 1.75. Harvoin Wolves häviää runsaasti, tämän vuoden puolella se on hävinnyt vain kahdesti vähintään kahdella maalilla.

Bet Dukes - 10€ ilmaisveto yksinkertaisella kierrätyksellä!


Uusi Bet Dukes -vedonlyöntisivusto tarjoaa helpon ilmaisvedon! Uutuusbookerin uudet pelaajat saavat 10€ ilmaisvedon vain yksinkertaisella kierrätyksellä. Talleta 10€ ja poimi ilmainen veto! Lue Bet Dukes arvostelu sivuilta tai siirry pelaamaan.
Bet Dukes: nappaa ilmaisveto ››

Pelivalintamme:

Wolves +1.5 @1.76

Osuma
Mr Green - Lue arvostelu

1.76

Lunasta nyt 100€ ilmaisveto uutena pelaajana!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
William Hill - Lue arvostelu

1.76

William Hill - Nappaa 100€ riskitön veto!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Bet365 - Lue arvostelu

1.75

Hyödynnä 100% bonus 50€ saakka!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Fansbet - Lue arvostelu

1.75

Fansbet - uusi 200% jättibonus jopa 1500€ asti!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Neo.bet - Lue arvostelu

1.72

Neo.bet - Lunasta 200% bonus vedonlyöntiin!Lue arvosteluSiirry pelaamaan