Valioliiga: Crystal Palace - Chelsea

La 1.10. | klo 17.00 | Valioliiga | CRYSTAL PALACE - CHELSEA

Kohde sulkeutuu: 01.10.2022 17:00


Chelsea ei ole vielä tällä kaudella ollut lähelläkään tasoaan


Chelsean uudella managerilla Graham Potterilla on ollut maajoukkuetauko aikaa saada joukkuetta kuntoon. Kovin tehokas tauko ei ole ollut, kun iso osa joukkueen pelaajista on ollut eri maajoukkueiden mukana.
Kummankin joukkueen edellisestä lliigapelistä on jo melkein kuukausi. Molempien matsit siirrettiin kuningatar Elizabethin hautajaisten vuoksi.

Potter aloitti Chelsean kanssa juuri ennen taukoa. Ensimmäinen ottelu oli Mestarien liigan matsi Salzburgia vastaan ja tulos oli seuralle epätyydyttävä 1-1.
Vaikka Chelsean alkukausi olikin takkuinen, niin ei sen tilanne mitenkään epätoivoinen ole. Eroa kärkijoukkue Arsenaliin on kahdeksan pistettä, ja Liverpoolkin on vielä takana pisteen päässä.

Crystal Palacen Valioliiga-kausi on myös alkanut alavireisesti. Se on kuudessa matsissa kerännyt saldon 1-3-2. Nyt alla on kolmen voitottoman ottelun putki. Viimeisin peli oli maaliton tasuri Newcastlen kentällä. Matsissa oli paikkoja, mutta veskarit kummassakin päässä, Newcastlen Pope ja Palacen Guaita, olivat erinomaisia.

Palacen sarjasijoitus ei ole häävi, mutta sillä on ollut tiukka ohjelma. Se on jo ehtinyt kohdata Liverpoolin, Man Cityn ja Arsenalin.

Potterilla on paineita


Kummallakin managerilla on paineita, mutta luultavasti Potterilla on tiukempi paikka. Pieni kala isossa lammessa, Potterin Chelsea-pestistä on sanottu. Tuchelin saappaat ovat isot täytettäväksi. Patrick Vieiralla on varmasti vielä luottoa, mutta jos Potter ei saa peliä kulkemaan parin kuukauden aikana, niin Chelseasta saattaa tulla joukkue, joka vaihtaa manageria kahdesti kauden aikana.

Crystal Palacen kaksikko Jack Butland ja James McArthur ovat valmiina peleihin loukkaantumistensa jälkeen. Butland ei kuitenkaan maalilla syrjäytä hyvin pelannutta Guaitaa.
Nathan Ferguson ja James Tomkins ovat edelleen sivussa. Vieiran ainoa varsinainen valinnan paikka on hyökkäyspään tilanne. Newcastlessa avauksessa olivat Jordan Ayew ja Jean-Philippe Mateta, ja Michael Olise sekä Odsonne Edouard ovat haastamassa.

Chelsean puolelta N’Golo Kante on taas pelikunnossa, mutta tuskin häntä heti laitetaan avaukseen. Kepa on ollut viime aikoina maalissa, mutta nyt varmaan Edouard Mendy on taas kentällä. Myös Christian Pulisic taitaa olla tervehtynyt vammoistaan.


Palacen Selhurts Parkillakin Chelsea on selvä suosikki. Sen voittokertoimet ovat aivan liian vähän, vain 1.80-luokkaa. Palace ei ole kehno joukkue, vaikka vielä ei ole tullut tulosta. Pelataan vastaan, Chelsea ei ole tällä kaudella vielä esittänyt oikein mitään muuta kuin kriisijoukkueen peliä. Ei managerin vaihto automaattisesti saa peliä kuntoon. Lapulle Palace +0.5, kerroin on kakkosen päälle.Kalasta uutuussivusto Posidolta iso talletusbonus!


Siirry Posidon laineille! Uutuussivusto tarjoaa isot bonukset, muun muassa ensitalletuksen tuplaus aina 200€ asti!
Posido: Tuplaa ensitalletuksesi 200€ asti!

Pelivalintamme:

Crystal Palace +0.5 @2.05

Huti
Mr Green - Lue arvostelu

2.05

Lunasta nyt 100€ ilmaisveto uutena pelaajana!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
William Hill - Lue arvostelu

2.05

William Hill - Nappaa 100€ riskitön veto!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
TonyBet - Lue arvostelu

2.02

TonyBetiltä jopa 100€ ilmaisveto helpolla kierrätyksellä!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Neo.bet - Lue arvostelu

1.98

Neo.bet - Lunasta 100% bonus vedonlyöntiin!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Mobilebet - Lue arvostelu

1.95

Mobilebet - Tuplaa ensitalletuksellesi 100€ asti!Lue arvosteluSiirry pelaamaan