Valioliiga: Crystal Palace - Manchester Utd

Valioliiga | Crystal Palace - Manchester Utd | 18.30 | 11.9.2022
Kohde sulkeutuu: 11.09.2022 18:30
Crystal Palace saa vieraakseen ManU:n. Palacen alkukausi on ollut vaikea, kun taas ManU on päässyt Valioliigassa oivaan lentoon!Crystal Palacella varaa parantaa!


Patrick Vieiran luotsaaman Crystal Palacen alkukausi on ollut vaisu, joukkue on sarjassa sijalla 15 ja pisteitä kuudesta matsista on kertynyt kuusi. Saldona on yksi voitto, kolme tasuria ja kaksi tappiota, tämä ei varmasti tyydytä isäntiä ja pisteitä on tultava paremmalla prosentilla. Palace tulee tähän otteluun kolmen voitottoman matsin putkessa, tämä putki on saatava poikki, muuten piste-ero kymmenen parhaan joukkoon alkaa kasvaa liian isoksi.

Edellisellä sarjakierroksella Palace tasasi pisteet Newcastlen vieraana maalittomalla tuloksella. Joukkue saa kiittää pisteestään VARia, sillä Newcastlelta hylättiin maali toisen jakson alussa rikkeen vuoksi. Palacen leiristä lähimmäksi maalintekoa pääsi ranskalaishyökkääjä Odsonne Edouard, jonka yrityksen Newcastle-kassari Nick Pope kuitenkin torjui.Erik ten Hag tuonut ryhtiä!


Erik ten Hagin Manchester Unitedilla pyyhkii sarjassa hyvin, joukkue on noussut sarjataulukossa jo neljänneksi ja marsii tähän otteluun neljän perättäisen Valioliiga-voiton putkessa. Maaliero näissä neljässä voitollisessa ottelussa on 7-2, joten varsinkin puolustuspelin on hollantilaisluotsi saanut kuntoon, ManU-kapteeni Harry Maguire on istunut näistä jokaisessa vaihtopenkillä, lieneekö sattumaa että puolustuspeli on alkanut luonnistumaan.

Edellisellä sarjakierroksella ManU otti massiivisen voiton kaatoi kotonaan Arsenalin numeroin 3-1. Vahvaa vastahyökkäysjalkapalloa matsissa pelannut ManU oli maalipaikoissaan kliininen ja ansaitsi kolme pistettä, joukkueen tehomiehenä ottelussa hääräsi kaksi maalia ja maalisyötön antanut Marcus Rashford.

ManU pelasi viikolla myös Eurooppa Liigassa, josta tuloksena oli kotitappio Real Sociedadille numeroin 0-1. Vaikka ManU olikin ottelussa niskanpäällä, ei se saanut palloa verkkoon, lähimmäksi maalia pääsi Cristiano Ronaldo, jonka maali kuitenkin hylättiin paitsiona.
ManU:lla oiva mahdollisuus!


Me pelaamme ottelun ManU:n kautta, joukkueen otteet ovat olleet Valioliigan puolella vakuuttavia, toisin kuin isäntien. Palacella on ollut vaikea alkukausi, emmekä usko joukkueen pystyvän edes kotikentällään pistettäkään nappaamaan ja pelaammekin lapullemme ManU:n vierasvoiton, josta tarjoiltava päälle kakkosen kerroin kelpaa meille paremmin kuin hyvin!

Nappaa ilmaisveto jopa 100€ saakka Mr Greeniltä!


Oletko aiemmin pelannut Mr Greenillä? Liity nyt uutena pelaajana ja saat ensimmäistä talletusta vastaavan ilmaisvedon jopa 100€ saakka! Lue lisää Mr Greenistä täältä tai siirry suoraan pelaamaan alta!

Pelivalintamme:

1X2: Manchester United @2.16

Mr Green - Lue arvostelu

2.16

Lunasta nyt 100€ ilmaisveto uutena pelaajana!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Mobilebet - Lue arvostelu

2.15

Mobilebet - Tuplaa ensitalletuksellesi 100€ asti!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Comeon! - Lue arvostelu

2.15

ComeOn - Lunasta helppo 100% aina 100€ asti!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Betfair - Lue arvostelu

2.1

Hyödynnä 100% bonus aina 100€ astiLue arvosteluSiirry pelaamaan
STS Bet - Lue arvostelu

2.1

STS Bet - Hyödynnä 100 € vedonlyöntibonus helpolla kierrätysvaatimuksella!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Kirjoittanut: Myllys