Valioliiga: Everton - Brentford

Valioliiga | Everton - Brentford | 18:30 | 15.5.2022
Kohde sulkeutuu: 15.05.2022 18:30
Everton on alkanut saada tulosta aikaan, kun joukkue on pelannut nöyrää puolustusta. Sama jatkunee.Everton saattaa tänään varmistaa Valioliigan sarjapaikkansa. Jos Leeds häviää ottelunsa Brightonia vastaan ja Everton voittaa Goodison Parkilla Brentfordin, niin se riittää.
Evertonin tilanne näytti pahalta vielä huhtikuun lopulla, mutta viimeisistä kolmesta liigaottelusta se on ottanut seitsemän pistettä. Ensin Everton voitti Chelsean ja Leicesterin, ja viimeksi tuli maaliton tasuri Watfordin kentältä.
Brentford on ollut kuivilla jo tovin. Sillä on 43 pistettä, ja viime kierroksella se voitti kotonaan Southamptonin 3-0.

Evertonin tasuri Watfordin kentällä oli pieni pettymys. Ottelun xG-lukemat olivat 043-0.98, ja se kertoo siitä, että nyt kalkkiviivoilla manageri Frank Lampard on ottanut käytännöllisemmän lähestymistavan. Lampard on aikaisemmin ollut hyökkäyspeliä painottava manageri, mutta nyt tilanne on toinen.
Puolustustava painottava pelitapa on toiminut. Viimeisissä kuudessa liigamatsissa Everton on ottanut 11 pistettä ja keskimääräiset xG-lukemat noissa kuudessa ovat olleet niukahkot 1.05-1.19. Näihin kuuteen matsiin kuuluvat pelit Liverpoolia, Chelseaa ja Man Unitedia vastaan.

Goodison Parkilla Everton on viidessä viime matsissa päästänyt vain kaksi maalia ja pitänyt nollat kolmesti. Neljästi viidessä viimeisessä Everton on antanut vastustajalle xG-lukemaksi alle ykkösen.

Lampard ei muuta pelitapaa


Evertonin Fabian Delph putosi sairastuvalle taas viime matsissa Watfordissa. Delph ei tunnu millään pysyvän kasassa. Andros Townsend, Yerry Mina ja Nathan Patterson ovat varmasti sivussa Evertonilta. Donny van de Beekin ja Ben Godfreyn pelaaminen on epävarmaa.
Dominic Calvert-Lewin saattaisi olla nyt avauksessa, ja Allan voisi tulla keskikentälle moottoriksi.

Brentfordilta Sergi Canosin pelaaminen on epävarmaa. Ethan Pinnock, Saman Ghoddos, Mathias Jorgensen ja Frank Onyeka ovat sivussa. Brentfordin managerilla Thomas Frankilla ei ole mitään tarvetta tuoda puolikuntoisia kentälle.


Kertoimet otteluun ovat noin 2.00 – 3.50 – 3.75. Everton jatkanee samalla tavalla kuin viime matseissa. Alle 2.5 maalia saa kertoimeksi noin 1.80 ja se kelpaa mielihyvin. Lampard tuo joukkueensa pelaamaan puolustuksen kautta, kun se on toiminut viime aikoina.


Bet Dukes - 10€ ilmaisveto yksinkertaisella kierrätyksellä!


Uusi Bet Dukes -vedonlyöntisivusto tarjoaa helpon ilmaisvedon! Uutuusbookerin uudet pelaajat saavat 10€ ilmaisvedon vain yksinkertaisella kierrätyksellä. Talleta 10€ ja poimi ilmainen veto! Lue Bet Dukes arvostelu sivuilta tai siirry pelaamaan.
Bet Dukes: nappaa ilmaisveto ››

Pelivalintamme:

Alle 2.5 maalia @1.87

Bet365 - Lue arvostelu

1.87

Hyödynnä 100% bonus 50€ saakka!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Fezbet - Lue arvostelu

1.83

FEZbet tarjoaa 200€ bonusta vedonlyöntiin!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
William Hill - Lue arvostelu

1.8

William Hill - Nappaa 100€ riskitön veto!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Mr Green - Lue arvostelu

1.79

Lunasta nyt 100€ ilmaisveto uutena pelaajana!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Neo.bet - Lue arvostelu

1.74

Neo.bet - Lunasta 200% bonus vedonlyöntiin!Lue arvosteluSiirry pelaamaan