Valioliiga: Everton - Brighton

Valioliiga | Everton - Brighton | 16:00 | 2.1.2022
Kohde sulkeutuu: 02.01.2022 16:00
Evertonin syksykausi oli hankala. Nyt sillä on alla parin viikon tauko. Jos loukkaantuneet oltaisiin saatu kuntoon ja peli uomiin.Evertonilla on alla pitkä pelitauko. Se on viimeksi pelannut 16.12. ja sen jälkeen matsit on peruutettu. Evertonille pitempi tauko tuli hyvään paikkaan. Peli ei ole kulkenut aikoihin. Suomen itsenäisyyspäivänä se voitti Valioliigassa kotonaan Goodison Parkilla Arsenalin, mutta se on joukkueen ainoa voitto sitten syyskuun. Jokunen hyvä tasapeli viime aikojen matseista löytyy, mutta lähinnä Evertonin kausi on ollut tuskaista taapertamista.

Manageri Rafael Benitez on yhdessä Claudio Ranierin kanssa vetomarkkinoiden kaksi suurinta suosikkia seuraavaksi potkut saavaksi Valioliigan manageriksi.

Viime ottelussaan Everton onnistui nitkuttamaan tasapelin Chelsean Stamford Bridgellä. Everton oli ottelussa tyystin jyrän alla, mutta Chelsean meneillään oleva vaisumpi kausi näkyi joukkueen
tehottomuutena.

Brighton on pelannut joulun jälkeen kaksi ottelua. Ensin se voitti kotonaan Brentfordin 2-0. Viimeksi Brightonkin pelasi Chelsean kentällä tasapelin, mutta siinä matsissa Brighton oli ehkä hivenen verran se parempi joukkue. Jos vierailua Stamford Bridgellä pidettäisiin jonkinlaisena mittapuuna, niin Brighton on selvästikin paremmassa kunnossa, mutta ei katsota liikaa yhteen matsiin.

Evertonin sairastupa taitaa pikku hiljaa tyhjetä


Evertonilla on kauden mittaan ollut pahoja ongelmia loukkaantumisten kanssa. Nyt ilmeisesti Dominic Calvert-Lewin on taas pelikunnossa, ja se on iso plussa joukkueelle, jos maajoukkuemies Calvert-Lewin on iskussa. Salomon Rondon sekä Richarlison ovat edelleen kuitenkin kärkimiehistä Evertonilta sivussa.
Muista pelaajista Tom Davies saattaisi olla pelikunnossa, mutta ainakin Andros Townsend sekä Yerry Mina ovat vielä sairastuvalla.
Evertonillakin on ollut useampi pelaaja koronapotilaana. Nimiä ei ole annettu julkisuuteen, mutta nämä kaikki taitavat olla taas mukana.

Brightonilla ei ole uusia loukkaantumisongelmia. Leandro Trossardin pelaaminen on epävarmaa. Jeremy Sarmiento, Lewis Dunk ja koronapositiivinen Jurgen Locadia ovat varmuudella sivussa.
Brightonilla on alla tiukka ohjelma, mutta manageri Potterilla ei juurikaan ole mahdollisuuksia isommin pyörittää rotaatiota. Neal Maupay pelannee taas kärjessä. Mwepu sekä Webster saattaisivat olla tuoreet miehet aloituksessa.


Vetomarkkinoilla Brighton on pienoinen suosikki, vaikka pelataan Goodison Parkilla. Evertonin kohdalla kaikki ei oikein täsmää. Sen joukkue on paperilla vahva, ja Benitez on mainio manageri. Loukkaantumisongelmat lienevät olleen syksypuolen surkeuden juurisyy. Nämä saattavat nyt tauon jälkeen olla suurelta osin ohi. Jos Everton pelaa tasollaan, niin toki sen pitäisi olla kotonaan suosikki Brightonia vastaan.
Uskotaan, että tauko on saanut selvitettyä Evertonin tilannetta. Everton +0 asian handicap saa kertoimeksi kakkosen lukemia, ja kyllä siihen pienen betsin voi laittaa.

Runsaan kohde- ja lajivalikoiman omaava ComeOn! tarjoaa uudelle asiakkalle 100% bonuksen 300€ asti, jolloin saat 150€ talletuksella 300€ pelirahaa. Lue lisää ComeOnin! bonuksesta täältä tai siirry suoraan hakemaan markkinoiden yksi isoimmista talletusbonuksista tästä!

Pelivalintamme:

Everton +0 asian handicap @2.02

Bet365 - Lue arvostelu

2.02

Hyödynnä 100% bonus 50€ saakka!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Comeon! - Lue arvostelu

1.98

ComeOn - Lunasta helppo 100% aina 100€ asti!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Bethard - Lue arvostelu

1.98

Bethard - Lunasta jälleen 100€ vedonlyöntibonusLue arvosteluSiirry pelaamaan
Fastbet - Lue arvostelu

1.98

Lunasta Fastbetiltä 50€ vedonlyöntibonuksia!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Mobilebet - Lue arvostelu

1.98

Mobilebet - Tuplaa ensitalletuksellesi 100€ asti!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Kirjoittanut: Anders