Valioliiga: Everton - Chelsea

Valioliiga | Everton - Chelsea | 16:00 | 1.5.2022
Kohde sulkeutuu: 01.05.2022 16:00
Everton on kehno joukkue, mutta nyt William Hill ja Mr Green antavat sen verran muita paremman kertoimen, että sitä voi pienellä kokeilla.Evertonin putoaminen Valioliigasta olisi kova paukku. Sillä on Spotracin mukaan Valioliigan kuudenneksi suurin pelaajabudjetti, perinteitä ja isossa Liverpoolin kaupungissa iso fanijoukkue. Evertonin putoaminen liigasta olisi suurempi putoamisyllätys kuin Aston Villan putoaminen keväällä 2016 tai West Hamin putoaminen kauden 2002-2003 päätteeksi.

Tällä hetkellä Evertonin putoaminen on jopa todennäköistä. Se on putoamisviivan alla kaksi pistettä Burnleytä perässä. Evertonilla on yksi matsi rästissä, mutta siitä ei paljon ole apua, jos joukkue ei pysty voittamaan. Bet365:n kertoimissa Everton saa 2.00 siitä, että se putoaa. Burnleyn kerroin on 2.62.

Viime kierroksella Everton pelasi Merseysiden derbyn Liverpoolin Anfieldilla. Se yritti kovasti pitää matsin maalittomana, mutta loppuun saakka bussipuolustus ei pitänyt. Liverpool voitti pallonhallinnan 81-19, mutta ensimmäisen maalin Pool sai tehtyä vasta tunnin pelin jälkeen.
Everton on kaikin puolin vaisu. Keskikentän Allan sai tilastojen mukaan Liverpoolia vastaan aikaiseksi kokonaista kaksi syöttöä.

Chelsean kausi on aika lailla paketissa, ja hyvä niin. Se on nyt kolmantena, ja Mestarien liigan paikan varmistamiseen se tarvitsisi jäljellä olevista viidestä ottelusta kahdeksan pistettä. Viime kierroksella Chelsea pelasi Manchester Unitedin kanssa Old Traffordilla 1-1 -tasapelin, ja sitä ennen se voitti West Hamin 1-0.
Chelsean omistus- ja talousasiat ovat vielä sen verran sotkussa, että lienee parempi hoitaa nämä kesäaikana kuntoon, ja sitten jatkaa puhtaalta pöydältä elokuussa. Jos Roman Abramovich ei myy seuraa pikapuolin, niin tämä hyydyttää Chelsean pelaajahankinnat ja sopimusten teot tyystin.

Kerroinvertailu kertoo vedon


Jos Evertonin viime aikojen pelaamisesta jotain positiivista haluaa löytää, niin kotikentällä se on ajoittain saanut tulosta aikaan. Frank Lampardin kanssa Everton on voittanut kolme kuudesta liigamatsista Goodison Parkilla. Leeds meni nurin 3-0 ja Newcastle sekä Manchester United kumpikin 1-0. Everton oli näissä kaikissa matseissa voitoista huolimatta kehno. Lampardin kanssa Evertonin kotiotteluiden xG-lukemat ovat olleet keskimäätin 1.07-0.93, ja se on kotiotteluissa vaisu tulos.

Chelsea on sitten taas ollut hyvä vierasjoukkue. Se on tällä kaudella voittanut 17 vierasottelusta 11. Viikolla Old Traffordilla se oli selvästi parempi kuin Man United, mutta joutui tyytymään tasapeliin. XG-lukemat siinä ottelussa olivat 0.62 – 1.85 Chelsealle. Man United on kaikesta huolimatta huimasti parempi joukkue kuin Everton.

Evertonilla on paljon poissaoloja, hankala tilanne, juuri kun pitäisi saada vielä kausi pelastettua. Sivussa ovat ainakin Townsend, Patterson, Davies, van de Beek, Gomes ja Godfrey. Mina ja Calvert-Lewin ovat taas pelikunnossa.

Chelsealta Chilwell, Hudson-Odoi ja Kovacic ovat sivussa loukkantuneina. Barkley ja Christensen olivat viikolla sairaina.


Vetomarkkina on laittanut kertoimet noin 5.00 – 3.80 – 1.75, ja kaipa nämä ovat kohdallaan. Betsi kaivetaan kerroinvertailun perusteella. Mr Green ja William Hill antavat Evertonille voittokertoimeksi 5.40, ja se on selvästi yleistä linjaa enemmän. Pienen pelin paikka, pidetään panos pienenä, mutta onhan se sanottava, että paperilla Evertonin joukkue edelleen näyttää kelvolliselta, kentällä vain homma ei ole toiminut.

Bet Dukes - 10€ ilmaisveto yksinkertaisella kierrätyksellä!


Uusi Bet Dukes -vedonlyöntisivusto tarjoaa helpon ilmaisvedon! Uutuusbookerin uudet pelaajat saavat 10€ ilmaisvedon vain yksinkertaisella kierrätyksellä. Talleta 10€ ja poimi ilmainen veto! Lue Bet Dukes arvostelu sivuilta tai siirry pelaamaan.
Bet Dukes: nappaa ilmaisveto ››

Pelivalintamme:

Everton @5.4

Osuma
Mr Green - Lue arvostelu

5.4

Lunasta nyt 100€ ilmaisveto uutena pelaajana!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
William Hill - Lue arvostelu

5.4

William Hill - Nappaa 100€ riskitön veto!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Bet365 - Lue arvostelu

5.25

Hyödynnä 100% bonus 50€ saakka!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Neo.bet - Lue arvostelu

5.05

Neo.bet - Lunasta 200% bonus vedonlyöntiin!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Fezbet - Lue arvostelu

5.00

FEZbet tarjoaa 200€ bonusta vedonlyöntiin!Lue arvosteluSiirry pelaamaan