Valioliiga: Fulham - Newcastle

La 1.10. | klo 17.00 | Valioliiga | FULHAM - NEWCASTLE

Kohde sulkeutuu: 01.10.2022 17:00


Newcastlella poissaoloja hyökkäyspäässä


Fulhamilla menee kovaa. Nousijajoukkue on Valioliigassa kuudentena. Saldo on 3-2-2 ja maaliero 12-11. Sen otteluohjelma ei edes ole ollut erityisen helppo, vastuksina ovat jo olleet Arsenal, Tottenham ja Liverpool. Viime kierroksella Fulham voitti toisen nousijajoukkueen Nottinghamin kentällä 3-2.
Nottingham oli puoliajalla 1-0 -johdossa, mutta toisen jakson alkuun Fulham teki varttiin kolme maalia. Adarabioyo, Palhinha ja Reed tekivät kassit. Mitrovic jäi vasta toisen kerran tällä kaudella ilman maalia. Hän tuntuu jatkaneen siitä, mihin viime kaudella sarjaporrasta alempana lopetti. Infogolin xG-lukemissa oli Fulham oli kuitenkin Nottinghamia heikompi 1.44 – 1.57.

Tasapelijoukkue Newcastle on sarjataulukossa nyt kymmenentenä. Saldo on 1-5-1, ja maaliero 8-7. Viime kierroksella Newcastle pelasi kotonaan Bournemouthin kanssa 1-1.

Newcastlella on takana rahaa läjäpäin, mutta hieman yllättäen, tosin viisaasti, uudet omistajat eivät ole lähteneet heti valtavasti tuhlaamaan. Saudiomistajat ovat laittaneet tammikuun jälkeen palamaan parisataa tuhatta puntaa, mutta aivan älyttömyyksiin he eivät ole ryhtyneet.

Isak vaikuttaa hyvältä hankinnalta


Newcastle vahvistui selvästi viime talvena, mutta ei se nyt kesälläkään mihinkään älyttömiin kauppoihin ryhtynyt. Alexander Isakin hankkiminen Real Sociedadista taisi olla harkittu ja onnistunut osto. Isak on nyt pelannut kolme matsia ja tehnyt kaksi maalia.

Fulham Antonee Robinson on nilkkavaivaisena sivussa, joten Tim Ream jatkaa laitapakkina. Harry Wilson ja Manor Solomon ovat sivussa polvivammojensa kanssa. Kesällä hankittu Joao Palhinha on pelikiellossa keltaisten korttien vuoksi.

Newcastlella saattaa olla vajausta kärkipäässä. Alexander Isak loukkaantui maaottelussa ja Chris Wood on sivussa kylkivamman kanssa. Jonjo Shelvey, Karl Darlow ja Emil Krafth ovat Newcastlen pitkäaikaisloukkaatuneet. Allan Saint-Maximin, Callum Wilson ja Bruno Guimaraes saattavat joutua jäämään sivuun omien kolhujensa kanssa.


Kertoimet matsiin ovat noin 3.10 – 3.40 – 2.30. Totals-puolella yli ja alle 2.5 maalia ovat aika lailla tasoissa.
Newcastlella on hyökkäyksessä ikävästi poissaoloja, ja kun se ei muutenkaan saa voittoja aikaiseksi, niin sen kerroin tuntuu liian pieneltä. Fulham on pelannut hyvin, ottaen huomioon hankalan ohjelman. Lapulle Fulham +0.5, kerroin on noin 1.60.


Kalasta uutuussivusto Posidolta iso talletusbonus!


Siirry Posidon laineille! Uutuussivusto tarjoaa isot bonukset, muun muassa ensitalletuksen tuplaus aina 200€ asti!
Posido: Tuplaa ensitalletuksesi 200€ asti!

Pelivalintamme:

Fulham +0.5 @1.62

Huti
Mr Green - Lue arvostelu

1.62

Lunasta nyt 100€ ilmaisveto uutena pelaajana!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
TonyBet - Lue arvostelu

1.62

TonyBetiltä jopa 100€ ilmaisveto helpolla kierrätyksellä!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
William Hill - Lue arvostelu

1.62

William Hill - Nappaa 100€ riskitön veto!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Mobilebet - Lue arvostelu

1.58

Mobilebet - Tuplaa ensitalletuksellesi 100€ asti!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Neo.bet - Lue arvostelu

1.58

Neo.bet - Lunasta 100% bonus vedonlyöntiin!Lue arvosteluSiirry pelaamaan