Valioliiga: Leeds - Brighton

Valioliiga | Leeds - Brighton | 16:00 | 15.5.2022
Kohde sulkeutuu: 15.05.2022 16:00
Leeds on pulassa. Kotikentällä pitäisi saada tulosta aikaiseksi. Brighton hyökkää hyvin.Valioliigan putoamispeleissä onkin käymässä niin, että Leeds putoaa Championshipiin. Joukkueella on ollut loppukaudesta kova ohjelma, ja se on kostautunut. Leeds on hävinnyt kolme viimeistä matsiaan, kun vastassa ovat olleet Man City, Arsenal ja Chelsea. Tappioputki pudotti joukkueen putoamisviivan alle, edellä Burnley on samoissa pisteittä, mutta sillä on yksi ottelu enemmän pelattavana.

Brightonilla ei ole panosta. Se on yhdeksäntenä ja Konferenssiliigaan menossa oleva West Ham on kahdeksan pisteen päässä. Vaikka Brightonilla ei mitään pelattavaa olekaan, niin ei se ole lyönyt leikiksi. Brighton on ottanut kahdesta viime matsista komeat voitot. Ensin se voitti vieraissa Wolverhamptonin 3-0 ja viimeksi se nöyryytti kotikentällään Manchester Unitedia 4-0.

Infogolin laskelmien mukaan Leedsillä on yli 62 prosentin todennäköisyys. Iso syy joukkueen viime aikojen alamäkeen on sen hyökkäyspelin tukkoisuus. Viiden ottelun aikana Leeds on saanut xG-lukemaksi 0.78 per matsi. Toki vastuksissa ovat viime aikoina olleet kovia joukkueita, mutta silti lukema on kovin vaatimaton. Näissä viidessä on mukana myös ottelut Crystal Palacea ja Watfordia vastaan, ja kyllä niitä vastaan pitäisi saada maalipaikkoja aikaiseksi.

Leedsin puolustuskin on ollut viime aikoina sekaisin, ja nyt joukkueella on vielä ongelmia loukkaantumisten ja poissaolojen kanssa.
Leedsin putoaminen olisi harmi. Viime kaudella se oli viihdyttävä ja erilainen joukkue, kun Marcelo Bielsan pelisysteemi vielä toimi. Tällä kaudella sitten kaikki on mennyt pieleen, eikä Leipzigissa epäonnistunut manageri Jesse Marsch ole saanut muutosta aikaiseksi.

Leeds on ok betsi, yli 2.5 maalia vielä parempi


Brighton pelaa vapautuneesti, johtuu se sitten siitä, että enää ei ole panosta tai sitten joukkue vain pelaa hyvää kautta ja itseluottamus on kohdallaan. Viimeisissä kuudessa ottelussaan Brighton on hävinnyt vain Manchester Citylle. Viimeisissä kolmessa ottelussaan Brightonin xG-lukema on ollut 2, ja maalinteko on sujunut.
Brighton on nyt vierasjoukkue, mutta ei haittaa. Se on koko Valioliigan vierasotteluiden sarjataulukossa neljäntenä.

Leedsiltä Luke Ayling ja Daniel James ovat pelikiellossa. Sairastuvalla sitten ovat Crysencio Summerville, Tyler Roberts, Stuart Dallas sekä Adam Forshaw. Pat Bamford saattaisi olla mukana edes jonkun minuutin.
Brightonilta Enock Mwepu ei ole vielä pelikunnossa. Jeremy Sarmiento sekä Jakub Moderkin ovat poissa pelistä.


Vetomarkkina on laittanut Brightonin hienoiseksi suosikiksi. 2.60 vierasvoitolle voisi olla maistuva kerroin, mutta enemmän kiinnostaa yli 2.5 maalia yli 1.80-kertoimella. Brighton on hyökännyt viime aikoina hyvin, eikä sillä ole mitään syytä pakitella. Ei Leedskään voi lähteä nolla-nollaa pelaamaan.

Bet Dukes - 10€ ilmaisveto yksinkertaisella kierrätyksellä!


Uusi Bet Dukes -vedonlyöntisivusto tarjoaa helpon ilmaisvedon! Uutuusbookerin uudet pelaajat saavat 10€ ilmaisvedon vain yksinkertaisella kierrätyksellä. Talleta 10€ ja poimi ilmainen veto! Lue Bet Dukes arvostelu sivuilta tai siirry pelaamaan.
Bet Dukes: nappaa ilmaisveto ››

Pelivalintamme:

Yli 2.5 maalia @1.83

Fezbet - Lue arvostelu

1.83

FEZbet tarjoaa 200€ bonusta vedonlyöntiin!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Mr Green - Lue arvostelu

1.83

Lunasta nyt 100€ ilmaisveto uutena pelaajana!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Neo.bet - Lue arvostelu

1.82

Neo.bet - Lunasta 200% bonus vedonlyöntiin!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
William Hill - Lue arvostelu

1.8

William Hill - Nappaa 100€ riskitön veto!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Bet365 - Lue arvostelu

1.8

Hyödynnä 100% bonus 50€ saakka!Lue arvosteluSiirry pelaamaan