Valioliiga: Leeds - Manchester City

Valioliiga | Leeds - Manchester City | 19:30 | 30.4.2022
Kohde sulkeutuu: 30.04.2022 19:30
City on ollut varma joukkue liigan heikoimpia vastaan. Sen puolustus taitaa olla tällä kaudella maailman paras.Jos Liverpool voittaa aiemmin lauantaina Valioliigassa Newcastlen, niin sitten Manchester Cityllä on paineita Leedsiä vastaan. Newcastle lienee Poolille hankalampi vastus, mitä Leeds on Citylle.

Leedsillä on nyt alla viiden tappiottoman ottelun putki. Viimeksi se pelasi maalittoman tasapelin Crystal Palacen kanssa. Ennen viittä perättäistä voittoa se pelasi kuuden häviön putken. Helmikuun lopulla Leeds oli hävinnyt Liverpoolin Anfieldilla 0-6, ja sen jälkeen seurajohto laittoi manageri Marcelo Bielsan ulos ja otti tilalle amerikkalaisen Jesse Marschin. Marsch on saanut nostettua joukkueen kuiville. Leedsillä on nyt 34 pistettä. Putoamisviivan alla Evertonilla on viisi pistettä vähemmän.

Cityllä oli viikolla kova Mestarien liigan matsi Real Madridia vastaan. Etihadilla tehtiin seitsemän maalia. City voitti, mutta varmasti otti koville.

Kun nämä kaksi joukkuetta kohtasivat ensimmäisen kerran tällä kaudella, niin City voitti Etihadilla peräti 7-0. Tästä ei tule samanlaista myllyä, Leeds on nyt eri joukkue.
Viime viikonlopun kierroksen jälkeen Infogolin simulaatio on Leedsin sarjasta putoamiselle todennäköisyydeksi vain hieman alle 17 prosenttia. Vielä muutama kuukausi sitten luku oli jotain aivan muuta.

City pitää Leedsin nollilla


Vaikka Leeds onkin parantanut, niin se on silti epätasainen ryhmä, eikä se ole Marschin kanssa kohdannut liigan kuuden suuren joukkueen sakista vielä yhtäkään. Leeds on tehnyt viimeisissä viidessä ottelussaan yhdeksän maalia, mutta kahdessa viime matsissa se ei ole päässyt xG-luvuissa yli ykkösen.

Manchester City sitten toisaalta on ollut varma joukkue, kun vastassa on sarjan heikompia ryhmiä. Se on kohdannut nyt viiden huonoimman sakista Leedsiä lukuun ottamatta kaikki joukkueet kahdesti, ja City on voittanut joka matsin maalierolla 32-2.

Leedsin ryhmästä puuttuvat ainakin Forshaw, Roberts, Summerville ja Bamford. Cityltä sivussa ovat puolustuksen Stones ja Walker. Pep Guardiola saattaa laittaa pelaajarotaation pyörimään, ja siihen hänellä on varaa. Avauksessa voisivat olla esimerkiksi Sterling, Fernandinho ja Grealish.


Tuskin City kompastuu Leedsiin. Manchesterin siniset ovat hyvin varma ryhmä. Joukkueen puolustus on ollut tällä kaudella ehkäpä koko maanosan paras. Raapustetaan lapulle Leeds alle 0.5 maalia, kun kerrointa saa selvästi yli kakkosen. City on neljässä viime Valioliigan vierasmatsissa pitänyt nollat, miksipä se ei menisi viideskin kerta.

Bet Dukes - 10€ ilmaisveto yksinkertaisella kierrätyksellä!


Uusi Bet Dukes -vedonlyöntisivusto tarjoaa helpon ilmaisvedon! Uutuusbookerin uudet pelaajat saavat 10€ ilmaisvedon vain yksinkertaisella kierrätyksellä. Talleta 10€ ja poimi ilmainen veto! Lue Bet Dukes arvostelu sivuilta tai siirry pelaamaan.
Bet Dukes: nappaa ilmaisveto ››

Pelivalintamme:

Leeds alle 0.5 maalia @2.1

Osuma
Mr Green - Lue arvostelu

2.1

Lunasta nyt 100€ ilmaisveto uutena pelaajana!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
888sport - Lue arvostelu

2.1

40 €:n edestä bonuksia vain 10€ ensitalletuksella!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
William Hill - Lue arvostelu

2.1

William Hill - Nappaa 100€ riskitön veto!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Fezbet - Lue arvostelu

2.1

FEZbet tarjoaa 200€ bonusta vedonlyöntiin!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
BetVictor - Lue arvostelu

2.1

BetVictor - Hyödynnä 30€ bonus!Lue arvosteluSiirry pelaamaan