Valioliiga: Leeds - Wolverhampton

Valioliiga | Leeds - Wolverhampton | 17.00 | 6.8.2022
Kohde sulkeutuu: 06.08.2022 17:00
Edelliskaudella puotamistaistossa mukana ollut Leeds saa vieraakseen Wolverhamptonin. Leeds kärsii runsaista loukkaantumisista näin kauden alla, eikä joukkue myöskään merkittävästi ole edelliskauteen verrattuna vahvistunut, päinvastoin. Tässä on Wolvesilla iskun paikka!Leeds menetti tärkeitä palasia!


Leeds menetti kesän siirtoikkunan aikana tärkeitä palasia kokoonpanostaan, joukkueen suurimmat menetykset oli FC Barcelonaan siirtynyt hyökkääjätähti Raphinha ja Manchester Cityyn siirtynyt keskikenttmies Kalvin Phillips. Leeds sai näistä kahdesta tähdestään oli 100 miljoonaa puntaa, mutta ketään nimimiehiä ei näiden kahden pelurin tilalle saapunut, vaan joukku satsasi nuoriin. Raphinhan hyökkäyspäähän jättämää aukkoa Leeds hankki paikkaamaan 23-vuotiaan Luis Sinisterran ja 21-vuotiaan Brenden Aaronsonin. Kun taas Kalvin Phillipsin jättämää aukkoa keskikentälle Leeds hankki Bayern Münchenistä paikkaamaan 25-vuotiaan Marc Rocan. Hankituista pelaajista jokainen on kirjoittamaton kortti Valioliigassa, joten kyseessä on melkoinen riski.

Parhaista mahdollisista asemista ei Jesse Marchin luotsaama joukkue uuteen kauteen pääse, sillä Leedsillä on tukku loukkaantumisia riesanaan. Merkittävimpiä poissaolijoita ovat Luke Ayling, Junior Firpo sekä Stuard Dallas.

Leeds pelasi harjoituskaudella viisi harkkapeliä, joista joukkue voitti kolme. Kenraaliharjoituksessaan Leeds kaatoi Cagliarin numeroin 6-2, suurimpana tähtenä matsissa hääri hattutempun viimeistellyt Rodrigo.Wolves taistelee jälleen paikasta ylemmässä keskikastissa!


Wolverhamptonin kokoonpanossa ei suuria menetyksiä siirtoikkunan aikana ole, merkittävin siirtynyt pelaaja on laitapakki Ruben Vinagre, josta joukkue sai itselleen 10 miljoonaa puntaa. Wolverhampton osti itselleen joukkueessa edelliskaudella lainassa olleen Hee-chan Hwangin, sekä kovalla siirtosummalla Burnleystä tulleen puolustajalupaus Nathan Collinsin. Tämä kaksikko maksoi joukkueelle yhteensä 41 miljoonaa puntaa, joten mistään tähtiluokan hankinnoista ei kuitenkaan ollut kyse.

Wolverhampton pelasi harjoituskauden aikana kuusi harjoitusmatsia, joista joukkue voitti kaksi, pelasi kaksi tasan ja hävisi kaksi. Joukkue pelasi viikonloppuna kaksi harjoituspeliä perättäisinä päivinä, joista saldona oli molemmista tasapelit. Kenraaliharjoituksessa joukkue väänsi tasurin numeroin 1-1 Farensen kanssa.
Vieraiden kerroin houkuttelee!


Leeds kärsii siis poissaoloista, eikä joukkue juurikaan ole vahvistunut edelliskaudesta. Myös Wolvesilla on muutama kolhu hoidettavanaan, mutta silti meidän kirjoissamme joukkueen asemat kauteen lähdetteässä näyttävät isäntiä paremmalta. Wolves on materiaaliltaan myös Leedsiä edellä selvähkösti ja uskomme sen myös kentällä näkyvän. Vaikka ottelusta onkin odotettavissa äärimmäisen tasainen vääntö, meitä silti houkuttelee vieraiden voitosta tarjottava päälle kolmosen kerroin niin paljon, ettemme millään malta olla kokeilematta sitä!

Nappaa ilmaisveto jopa 100€ saakka Mr Greeniltä!


Oletko aiemmin pelannut Mr Greenillä? Liity nyt uutena pelaajana ja saat ensimmäistä talletusta vastaavan ilmaisvedon jopa 100€ saakka! Lue lisää Mr Greenistä täältä tai siirry suoraan pelaamaan alta!

Pelivalintamme:

1X2: Wolverhampton @3.3

Huti
Betfair - Lue arvostelu

3.3

Hyödynnä 100% bonus aina 100€ astiLue arvosteluSiirry pelaamaan
Mr Green - Lue arvostelu

3.3

Lunasta nyt 100€ ilmaisveto uutena pelaajana!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
888sport - Lue arvostelu

3.15

40 €:n edestä bonuksia vain 10€ ensitalletuksella!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
William Hill - Lue arvostelu

3.1

William Hill - Nappaa 100€ riskitön veto!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Kirjoittanut: Myllys