Valioliiga: Liverpool - Tottenham

Valioliiga | Liverpool - Tottenham | 21:45 | 7.5.2022
Kohde sulkeutuu: 07.05.2022 21:45
Parhaat kertoimet vähämaalisesta matsista. Villarealin reissu varmasti tuntuu Poolin jaloissa ja päässä.Liverpoolilla ja Manchester Cityllä on kummallakin neljä ottelua Valioliigaa jäljellä. City on pisteen edellä. Liverpoolin pitäisi voittaa kaikki loput, jos se meinaa vielä nousta mestariksi. Tottenhamin kohtaaminen Anfieldilla on Poolin loppukauden kovin matsi.
Viikolla Liverpool pelasi tiukan pelin Villarealin kentällä Mestarien liigan semifinaaleissa. Loppuottelupaikka oli tiukassa. Ottelu oli lopulta Poolille varmasti fyysisesti ja henkisesti rasittava. Saattaa olla hankala löytää heti muutaman päivän päästä kunnon lataus, vaikka ottelu onkin hyvin tärkeä.
Edellisessä Valioliigan ottelussa Liverpool voitti Newcastlen vieraissa 1-0.

Tottenhamillakin on vielä paljon pelattavaa. Se on nyt viitonen ja top neljä sekä paikka ensi kauden Mestarien liigaan on iso tavoite. Arsenal on nelosena kahden pisteen päässä, ja jos viiden pisteen päässä oleva Chelsea romahtaisi kunnolla, niin senkin voisi vielä tavoittaa. Viime kierroksella Spurs voitti kotonaan Leicesterin 3-1.

Kun nämä kaksi joukkuetta kohtasivat joulukuussa, niin ottelussa tapahtumia riitti. Lopputulos oli 2-2, varoituksia tuli yhdeksän, yksi punainen kortti ja kulmiakin oli kymmenen. Nyt tuskin tulee yhtä villiä matsia, kummallakin on niin paljon pelissä. Joulukuun matsissa kummaltakin puuttui jokunen avainpelaaja, muun muassa Poolilta Virgil van Dijk, mutta nyt kokoonpanot ovat paremmat.

Kummallakin sairastupa on melko tyhjänä


Liverpoolille ei tullut Villarealin reissulta uusia loukkaantumisia. Ainoa, joka joukkueelta avainpelaajista on sivussa, on brassikärki Roberto Firmino. Firmino oli joukkueen matkassa Villarealissa, mutta ei kuitenkaan pelivehkeissä. Manageri Klopp on vihjannut, että Firmino saattaisi olla mukana ensi viikolla Aston Villaa vastaan. Luis Diaz oli Villarealissa ottelun ykkönen, ja se tarkoittanee sitä, että kun hän Espanjassa tuli vaihdosta sisään, niin nyt hän pelannee heti avauksessa. Muuten kärki on arvoitus, kun Salah ja Mane pelasivat viikolla täydet 90 minuuttia.

Klopp tuonee tuoreita jalkoja kentälle. Henderson tullee keskikentälle ja Matip puolustukseen.

Tottenhamillakin joukkue on kunnossa, uusia loukkaantumisia ei ole. Skipp, Doherty, Reguilon ja Tanganga ovat olleet pitempään jo sivussa.


Kertoimet otteluun ovat noin 1.50 – 4.75 – 6.50, ja kaipa nämä ovat kohdallaan. Valioliian top 2 on ollut omalla tasollaan. Vetoväki odottaa paljon maaleja, mutta siihen laitetaan vastaan. Alle 2.5 maalia saa noin 2.50 -kertoimia, ja se kelpaa hyvin. Liverpool antoi viime liigamatsissaan Newcastlea vastaan xG-lukeman 0.16 ja kun Villareal oli Anfieldilla, se sai xG-lukemaksi vain 0.06, eli Poolin puolustus on erinomainen. Tämän vuoden puolella ainoastaan West Ham on Anfieldilla saanut xG-lukemaksi yli ykkösen. Ja jos Poolilla rasitus painaa, niin ei se saa kovaa myllyä päälle.

Bet Dukes - 10€ ilmaisveto yksinkertaisella kierrätyksellä!


Uusi Bet Dukes -vedonlyöntisivusto tarjoaa helpon ilmaisvedon! Uutuusbookerin uudet pelaajat saavat 10€ ilmaisvedon vain yksinkertaisella kierrätyksellä. Talleta 10€ ja poimi ilmainen veto! Lue Bet Dukes arvostelu sivuilta tai siirry pelaamaan.
Bet Dukes: nappaa ilmaisveto ››

Pelivalintamme:

Alle 2.5 maalia @2.5

Osuma
Bet365 - Lue arvostelu

2.5

Hyödynnä 100% bonus 50€ saakka!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Mr Green - Lue arvostelu

2.5

Lunasta nyt 100€ ilmaisveto uutena pelaajana!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Fansbet - Lue arvostelu

2.5

Fansbet - uusi 200% jättibonus jopa 1500€ asti!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Fezbet - Lue arvostelu

2.5

FEZbet tarjoaa 200€ bonusta vedonlyöntiin!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Neo.bet - Lue arvostelu

2.44

Neo.bet - Lunasta 200% bonus vedonlyöntiin!Lue arvosteluSiirry pelaamaan