Valioliiga: Manchester City - Brentford

La 12.11. | klo 14:30 | Valioliiga | MANCHESTER CITY - BRENTFORD

Kohde sulkeutuu: 12.11.2022 14:30


Siirtyykö Manchester City sarjakärjessä MM-tauolle?


Valioliigassa pelataan viikonloppuna viimeinen kierros ennen MM-kisoja. Manchester City on kakkosena ja takaa-ajo on käynnissä, sillä Arsenal on vain kahden pisteen päässä sarjan piikkipaikalla. Lauantain ensimmäisessä pelissä tulee vastaan Etihadille Brentford, joka on ollut syyskaudella hieman alavireinen – kasassa 14 kierroksen jälkeen on vasta kolme voittoa. Mehiläiset ovat pelanneet peräti seitsemän tasapeliä, mikä on Valioliigan eniten.Manchester Cityn syyskausi menee ohkaisesti plussan puolelle, sillä turpiin on tullut Valioliigassa vain kerran Liverpoolilta ja Mestarien liigassa yllettiin odotettuun lohkovoittoon. Maaliodottaman valossa Pep Guardiolan suojatit ovat olleet sarjan paras joukkue, muttei kuitenkaan millään valtavan selkeällä marginaalilla Arsenaliin nähden. Kotipeleissä City on ollut varsin hurjana, sillä kaikki seitsemän peliä on voitettu ja maaliero on 29-7.

Cityltä puuttuu ainoastaan Kyle Walker, joka on kuitenkin jo sen verran hyvässä jamassa, että Englannin MM-kisaryhmään kutsu kävi. Kalvin Phillipskin sai jo minuutteja alle, joten keskikenttäpelaaja on Guardiolan käytettävissä lauantaina. Erling Haaland oli viikolla Liigacup-pelissä penkillä ja lauantaina luultavasti avauksessa. João Cancelon pelikielto on lusittu ja lusitaanipakki palaa avaukseen.


Vierasjoukkue on sen sijaan ollut peliesitystensä valossa keskikastin alempaa puoliskoa. Saldoon on mahtunut muutama nappionnistuminen, mutta pääosin Thomas Frankin suojattien otteet ovat hieman jättäneet toivomisen varaa. Lauantaina Brentford on luultavasti suhteellisen suoraviivaisella pelisuunnitelmalla liikkellä.

Brentfordille kisatauko tulee sikäli hyvään saumaan, että loukkaantumislista on hieman ollut kasvamaan päin tässä viime viikkoina. Kristoffer Ajer, Shandon Baptiste, Pontus Jansson, Thomas Strakosha, Aaron Hickey ja Charlie Goode ovat sivussa lauantaina. Vitaly Janelt on sen sijaan jälleen mukana ja Christian Norgaardin kuntoutuminen on niin ikään loistava homma vieraille.

Brentford saa kyytiä!Otetaan lapulle Cityä -2,5:n tasoituksella. Jos ja kun Haaland on jälleen kehissä ja Cityllä pysyy 11 miestä viheriöllä, on Brentfordilla hyvin vähän mahdollisuuksia yltää pisteille. Guardiola antoi viikolla Liigacupissa myös muun muassa Kevin de Bruynelle, Phil Fodenille, Edersonille ja Manuel Akanjille totaalilevon, joten rasitustilanne on isännillä erinomainen. Rosterin leveys tietenkin antaa tähän myös loistavat eväät.

100% talletusbonus 100€ asti


Mobilebet on täällä taas! Hetken Suomen markkinoilta huilia ottanut sivusto on edelleen yksi parhaista ja tarjoaa hyvää bonusta pelien alkuun.
Mobilebet: Lunasta 100% talletusbonus

Pelivalintamme:

Manchester City -2,5 @2.1

Huti
iBet - Lue arvostelu

2.1

iBet - Lunasta 300€ bonuspaketti!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Lucky Elektra - Lue arvostelu

2.1

Lucky Elektra - Pelien aloittamiseen jopa 150€ bonusLue arvosteluSiirry pelaamaan
TonyBet - Lue arvostelu

2.08

TonyBetiltä jopa 100€ ilmaisveto helpolla kierrätyksellä!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Mobilebet - Lue arvostelu

2.04

Mobilebet - Tuplaa ensitalletuksellesi 100€ asti!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Kirjoittanut: Timo