Valioliiga: Manchester City - Southampton

La 8.10. | klo 17.00 | Valioliiga | MANCHESTER CITY - SOUTHAMPTON

Kohde sulkeutuu: 08.10.2022 17:00


City ei aina iske murskalukemia


Kuinka monta maalia Erling Håland tällä kertaa tekee? Kolmessa viime Valioliigan kotimatsissa Etihadilla Håland on jokaisessa tehnyt hattutempun, ja tähän vielä UCL-kierroksen kotimatsissa FC Kööpenhaminaa vastaan kaksi. Toki Håland on juuri nyt ehkä maailman paras kärkipelaaja, mutta on hänkin vain ihminen, luultavasti?

Southampton ei ole häävi joukkue, mutta ei sen puolustus ole viime aikoina repsahdellut. Evertonia vastaan se päästi kaksi, mutta tätä edeltävissä viidessä liigamatsissa se ei kertaakaan antanut vastustajan tehdä yhtä enempää.
Southampton on kolmen tappion putkessa. Sarjasijoitus on 16., viivan alla oleva Wolves on vain pisteen päässä. Man City on kakkosena, Arsenal on yhden pisteen edellä.

Man City on useimmiten ollut kentällä ylivoimainen joukkue, mutta joskus silläkin menee heikommin. UCL-kierroksella syyskuun puolivälissä Etihadilla Dortmund oli xG-laskuissa parempi lukemin 1.20 – 1.12, mutta City vei kuitenkin maaleissa voiton 2-1.
Muuten Cityn voitot eivät ole olleet mitenkään uhattuna. Esimerkiksi edellinen Valioliigan ottelu Man Unitedia vastaan päättyi 6-3 ja xG-puolella 3.06 – 1.72.

Southampton ei ole romahtanut


Infogolin xG-laskujen mukaan Southamptonin matsit ovat olleet tasaisia. Viime viikonlopun Everton-tappiossa se oli heikoimpi lukemin 2.12 – 2.58. Edellisellä kierroksella Aston Villan kentällä Soton hävisi 0-1 ja xG-puolella 1.56 – 0.44, ja se oli selvin tappio sitten elokuun häviön Tottenhamille.

Tässä vaiheessa kautta alkavat loukkaantumiset jo kasaantua. Cityn laaja ryhmä kestää paljon. Nyt sivussa ovat ainakin olkapäävaivainen Kalvin Phillips, takareittään poteva John Stones, sekä hiljattain leikkaukseen joutunut Kyle Walker. Walkerin osallistuminen piakkoin alkaviin MM-peleihin on siinä ja siinä.
Rodri saattaisi olla pelikunnossa oman pikku loukkaantumisensa jäljiltä. Kevin De Bruyne ja Phil Foden huilasivat viikolla, ja nyt he lienevät avauksessa. Jossain vaiheessa Hålandkin tarvitsee huilitauon.

Southamptonilta Valentino Livramento sekä Romeo Lavia ovat sivussa. Nyt Sotonin joukkueessa saattaa olla useampikin pelaaja, jotka ovat tulleet joukkueeseen Man Cityn akatemiasta, ainakin Bazunu, Larios sekä Edozie.
Viime kaudella Soton pelasi Cityä vastaan 4-4-2- -systeemillä, ja saman manageri Hasenhuttl saattaa tuoda kentälle nytkin. Armstrong sekä Aribo lienevät alidoilla.


Kertoimet matsiin ovat noin 1.13 – 9.50 – 19.00. Kaipa nämä kohdallaan ovat. Pelataan itsepintaisesti sen puolesta, että Håland ja City ovat ihmisiä hekin. Alle 3.5 maalia saa kertoimeksi yli 2.20. Tuskin Soton montaakaan paikkaa saa, eikä City nyt aina tee itse lätkänumeroita.


Kalasta uutuussivusto Posidolta iso talletusbonus!


Siirry Posidon laineille! Uutuussivusto tarjoaa isot bonukset, muun muassa ensitalletuksen tuplaus aina 200€ asti!
Posido: Tuplaa ensitalletuksesi 200€ asti!

Pelivalintamme:

Alle 3.5 maalia @2.24

Neo.bet - Lue arvostelu

2.24

Neo.bet - Lunasta 100% bonus vedonlyöntiin!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Mr Green - Lue arvostelu

2.23

Lunasta nyt 100€ ilmaisveto uutena pelaajana!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
William Hill - Lue arvostelu

2.23

William Hill - Nappaa 100€ riskitön veto!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
TonyBet - Lue arvostelu

2.21

TonyBetiltä jopa 100€ ilmaisveto helpolla kierrätyksellä!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Mobilebet - Lue arvostelu

2.15

Mobilebet - Tuplaa ensitalletuksellesi 100€ asti!Lue arvosteluSiirry pelaamaan