Valioliiga: Manchester United - Brentford

Valioliiga | Manchester United - Brentford | 22:00 | 2.5.2022
Kohde sulkeutuu: 02.05.2022 22:00
Manchester Unitedin kerroin on varmasti liian pieni. United on melkoinen ongelmapesä juuri nyt.Manchester Unitedilta jää ensi kaudella Mestarien liigan matsit pelaamatta. Se ei enää millään pääse ohittamaan Valioliigassa sekä Arsenalia että Tottenhamia. Uuden manageri ten Hagin on hankalampi saa kovan luokan pelaajia Old Traffordille, kun tarjolla on vain kehnossa jamassa oleva suurseura ja Eurooppa-liiga.

United pelaa huonoa kautta, ja nyt sillä on menossa kehno jakso. Joukkue ei ole voittanut kolmeen viime liigaotteluun. Ensin se hävisi Liverpoolille ja Arsenalille vieraissa. Viimeksi Old Traffordilla United otti tasuripisteen Chelsealta. Toki Unitedilla on alla kova jakso, kolmen viime pelin jokainen vastus on top 4 -joukkue, mutta varsinkin Liverpoolin Anfieldilla United oli niin vaisu, että sen ero liigan kärkeen on suuri ja selvä. Eipä Chelsea-matsikaan ollut Unitedilta kummoinen, vaikka se siitä pisteen saikin nitkutettua. Tasuri tuli Ronaldon mainion yksilösuorituksen ansiosta.

Brentford on pelannut neljä viimeistä liigapeliä ilman häviötä. Sillä on nyt tasan 40 pistettä, ja se on maaginen raja, joka tarkoittaa sarjassa säilymistä. Tammikuun alkupuolelta lähtien Brentford pelasi kahdeksan voitottoman liigamatsin putken. Tässä jaksossa se sai kasaan vain yhden tasuripisteen. Viimeisistä seitsemästä ottelusta Brentford on voittanut viisi. Viimeksi se pelasi kotikentällään Tottenhamin kanssa maalittoman tasurin.

Brentford on ollut viime aikoina parempi kuin United


Brentford ei ole pelkästään saanut viime matseissa tulosta aikaan, mutta se on myös pelannut hyvin. Spursiakin vastaan se oli xG-lukemissa selvästi parempi 1.62-0.58, vaikka sillä kertaa maali jäikin tekemättä.
Viimeisissä seitsemässä Brentfordin matsissa se on voittanut xG:t keskimäärin 1.97-1.10, eivätkä vastukset ole olleet pelkästään heikkoja joukkueita, mukana ohjelmassa olivat muun muassa Chelsea, jonka Brentford voitti 41 ja West Ham, jonka Brentford voitti 2-0.

Man United pelaa ainakin ilman Cavania, Shawta, Pogbaa, Maguirea ja Greenwoodin. Greenwoodista muistuttaminen tuo mieleen paljon asioita, jotka Unitedissa ovat pielessä. Sancho saattaa joutua jäämään sivuun tästä ottelusta. Chelseaa vastaan 17-vuotias Garnacho pelasi ensimmäisen matsinsa, eikä se olisi yllätys, jos hän olisi tänäänkin kentällä.

Brentfordilta sivussa ovat ainakin Pinnock, Canos, Onyeka, Ghoddos ja Jorgensen. Christian Eriksen on taas mukana, ja hän on ollut erinomainen.


Kertoimet matsiin ovat noin 1.75 – 4.00 – 4.70. Lukemat ovat väärin, ei Unitedin kertoimet nyt noin pienen pitäisi olla. Brentford on kovakuntoinen ryhmä. Lapulle Brentford +0.5, kerroin on hyvä, noin 2.15.

Bet Dukes - 10€ ilmaisveto yksinkertaisella kierrätyksellä!


Uusi Bet Dukes -vedonlyöntisivusto tarjoaa helpon ilmaisvedon! Uutuusbookerin uudet pelaajat saavat 10€ ilmaisvedon vain yksinkertaisella kierrätyksellä. Talleta 10€ ja poimi ilmainen veto! Lue Bet Dukes arvostelu sivuilta tai siirry pelaamaan.
Bet Dukes: nappaa ilmaisveto ››

Pelivalintamme:

Brentford +0.5 @2.18

Huti
Mr Green - Lue arvostelu

2.18

Lunasta nyt 100€ ilmaisveto uutena pelaajana!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
William Hill - Lue arvostelu

2.18

William Hill - Nappaa 100€ riskitön veto!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Bet365 - Lue arvostelu

2.15

Hyödynnä 100% bonus 50€ saakka!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Neo.bet - Lue arvostelu

2.12

Neo.bet - Lunasta 200% bonus vedonlyöntiin!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Fezbet - Lue arvostelu

2.1

FEZbet tarjoaa 200€ bonusta vedonlyöntiin!Lue arvosteluSiirry pelaamaan