Valioliiga: Manchester United - Burnley

Valioliiga | Manchester United - Burnley | 22:15
Kohde sulkeutuu: 30.12.2021 22:15
Valioliigavuoden 2021 viimeinen ottelu pelataan torstaina 30. Joulukuuta kello 22:15 alkaen kun Manchester United isännöi unelmien teatterissa Burnleytä. ManU ei ole tehnyt vielä kertaakaan Ralf Rangnickin alaisuudessa enempää kuin yhden maalin eikä tässäkään ottelussa nähdä maalijuhlia Sean Dychen luotsaamaa kivikovaa Burnley puolustusta vastaan!

ManU ja Rangnick eivät ole vielä lähteneet lentoon


Manchester United antoi potkut norjalaiselle Ole Gunnar Solskjaerille 20. marraskuuta. Päätös on tuottanut hedelmää pisteiden valossa sillä sen jälkeen ManU ei ole hävinnyt yhtään seitsemästä edellisestä ottelusta (kaikki kilpailut huomioiden). Seura ja fanit eivät kuitenkaan ole täysin tyytyväisiä tapaan joilla pisteitä on tullut, voitot ja tasapelit ovat irronneet nipin napin ja erityisesti punaisten paholaisten maalinteko on takkuillut.

Joukkue on tehnyt nykyisen saksalaisen managerin Rangnickin alaisuudessa neljässä edellisessä ottelussa vain maalin per peli voittaen Norwichin sekä Crystal Palacen 1-0 ja pelaten Newcastlen ja Young Boysin kanssa 1-1 tasapelit. Mikä huomion arvoisinta, joukkueen supertähti Cristiano Ronaldo on onnistunut Rangnickin alaisuudessa vain kerran ja senkin rangaistuspilkulta. ManU:n johtohahmoihin kuuluvat Ronaldo, Bruno Fernandes ja Harry Maguire ovat kaikki näyttäneet viime aikoina sekä henkisesti että fyysisesti heikoilta ja pahat kielet juttelevat että kaikki eivät ole tyytyväisiä Rangnickin tapaan pitää iltaisin treenejä. Myös seuralegenda Gary Neville on huomannut ettei tähtien asenne ole kunnossa...Burnleylla tuoreet jalat


Burnley pääsee tähän otteluun ManU:a huomattavasti tuoreimmilla jaloilla sillä joukkueelta jäi muun muassa Tapaninpäivän kierros väliin. Vierailta saattaa kestää tovi päästä ottelussa käyntiin mutta lepo näkyy todennänköisesti ottelussa ja kaksinkamppailuista elävä joukkue jaksaa varmasti taistella pisteistä täydet 90. minuuttia.

Burnley on voittanut tällä kaudella vain yhden ottelun ja joukkue on putoamisviivan alapuolella. The Clarets on kuitenkin taistellut peräti kahdeksan tasapeliä ja päästänyt koko sarjassa seitsemänneksi vähiten maaleja. Lancashirelaiset tykkäävät pelata Old Traffordilla sillä viidestä edellisestä vieraspelistä se on hävinnyt vain yhden. Tappio tuli viime keväänä 3-1 tuloksella mutta ottelu oli tasan 1-1 aina 84. minuutille asti. Tänään vieraat tuskin sulavat lopussa?Vähämaalista ja tasaista?


Me uskomme että ManU:n vuoden viimeinen kotipeli tarjoaa kotiyleisölle vuoden viimeiset tuskan hetket. ManU saattaa voittaa tämän ottelun mutta helpolla se ei irtoa. Me uskomme että ottelussa jäädään alle 2.5 maalin lopputuloksen ollessa 1-0, 2-0 tai 1-1. Burnleyn peleissä on nähty tällä kaudella keskimäärin 2.3 maalia per peli, ManU:n viidestä edellisestä Valioliigapelistä neljässä on nähty under 2.5 ja joukkueiden neljästätoista edellisestä keskinäisestä peräti yhdeksän kertaa on jääty alle 2.5 maalin. Näiden tilastojen ja lähtökohtien valossa kertoimet vähämaalisille ottelulle ovat varsin pelattavat!

Pelivalintamme:

Ottelussa alle 2.5 maalia @2.23

Casumo - Lue arvostelu

2.23

Casumo - Lunasta 100€ tervetulobonus!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Comeon! - Lue arvostelu

2.21

ComeOn - Lunasta helppo 100% aina 100€ asti!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Bethard - Lue arvostelu

2.21

Bethard - Lunasta jälleen 100€ vedonlyöntibonusLue arvosteluSiirry pelaamaan
STS Bet - Lue arvostelu

2.2

STS Bet - Hyödynnä 100€ vedonlyöntibonus helpolla kierrätysvaatimuksella!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Bet365 - Lue arvostelu

2.2

Hyödynnä 100% bonus 50€ saakka!Lue arvosteluSiirry pelaamaan