Valioliiga: Norwich - West Ham

Valioliiga | Norwich - West Ham | 16:00 | 8.5.2022
Kohde sulkeutuu: 08.05.2022 16:00
Norwich on yksi huonoimmista Valioliigan joukkueista ikinä. Jos Hammersilla on lataus kunnossa, niin tasoero on selvä.The Sun -sanomalehti julkaisi hiljattain tilaston, jossa kerrottiin kuinka paljon yksittäinen pelaaja on tehnyt joukkueensa Valioliigan maaleista. Listan ykkönen on Teemu Pukki, joka on tehnyt 45 Norwichin liigaosumista. Saas nähdä miten käy kesällä? Norwichin on pakko rakentaa joukkue uudelleen. Ei ole mitään järkeä olla jatkuvasti hissijoukkue. Seuraavan kerran, kun Norwich pääsee alasarjoista pääliigaan, joukkueen olisi oltava sellainen, joka voisi edes hieman menestyä.

Pukki on jo 32-vuotias, ja tuskin hän enää on huippuiskussa, kun Norwich taas pääsee nousemaan. Olisi kaikille fiksuinta, että Norwich rahastaisi Pukilla ja tämä saisi vielä pelata kauden tai pari Valioliigaa. Valioliigassa on useampikin joukkue, jonka hyökkäys on hieman vajavainen. Ainakin Newcastle, Burnley ja vaikka Arsenal voisivat tarvita Pukin kaltaista kokenutta maalintekijää.

Norwichin kohtalo ratkesi jo viime kierroksella. Putoaminen on varma. Viime ottelussa Norwich hävisi Aston Villan Villa Parkilla 0-2, ja joukkueen tappioputki on nyt kolmen matsin mittainen.

Norwich on historiallisen huono


Norwich on ollut tällä kaudella kaikilla mittareilla kehno. Joukkueen xG-lukemat ovat 1.16 -yksikköä miinuksella per matsi, ja tätä vauhtia siitä tulee koko Infogolin xG-lukemien mittaushistorian huonoin Valioliigan joukkue. Infogol aloitti laskemaan xG-lukemia vuonna 2014.

Periaatteessa Norwich voisi nyt pelata vapautuneesti, mutta se ei kerta kaikkiaan ole tarpeeksi hyvä joukkue Valioliigaan.

West Hamilla on vielä pelattavaa. Se on nyt sarjassa seitsemäntenä. Kuutospaikalta pääsee ensi kauden Eurooppa-liigaan, ja sillä paikalla on nyt Manchester United kuuden pisteen päässä, mutta yhden ottelun Hammersia enemmän pelanneena.
Viime liigakierroksella West Ham hävisi Arsenalille 1-2, mutta suurempi juttu oli viikolla pelattu Eurooppa-liigan semifinaali Eintracht Frankfurtia vastaan. Hammers oli niin lähellä euroturnauksen finaalipaikkaa, mutta tappio tuli kummassakin osaottelussa. Lataus voi olla nyt tipotiessään.


West Hamilla on kuitenkin melkein täysikuntoinen ryhmä, ja jos manageri Moyes saa jotenkin taiottua joukkueen vireeseen, niin se olisi nyt selvästi parempi.
Hammers on hävinnyt viime aikoina kolmesti neljästä liigamatsista, mutta vastukset ovat olleet aivan eri luokkaa kuin Norwich. Ja jokaisessa ottelussa West Ham on ollut hyvin pelissä mukana. Chelsean kentällä se hävisi pari viikkoa sitten 0-1, ja viime kierroksella Arsenal voitti Hammersin kentällä 1-2.
West Hamin voittokerroin on 1.80-luokkaa, ja sitä voi pelata. Tasoero näiden kahden välillä on selvä. Ainoastaan West Hamin lataus on kysymysmerkki, mutta joukkueella on kyllä vielä pelattavaa.Bet Dukes - 10€ ilmaisveto yksinkertaisella kierrätyksellä!


Uusi Bet Dukes -vedonlyöntisivusto tarjoaa helpon ilmaisvedon! Uutuusbookerin uudet pelaajat saavat 10€ ilmaisvedon vain yksinkertaisella kierrätyksellä. Talleta 10€ ja poimi ilmainen veto! Lue Bet Dukes arvostelu sivuilta tai siirry pelaamaan.
Bet Dukes: nappaa ilmaisveto ››

Pelivalintamme:

West Ham @1.85

Osuma
Mr Green - Lue arvostelu

1.85

Lunasta nyt 100€ ilmaisveto uutena pelaajana!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Fezbet - Lue arvostelu

1.83

FEZbet tarjoaa 200€ bonusta vedonlyöntiin!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Neo.bet - Lue arvostelu

1.82

Neo.bet - Lunasta 200% bonus vedonlyöntiin!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
William Hill - Lue arvostelu

1.82

William Hill - Nappaa 100€ riskitön veto!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Bet365 - Lue arvostelu

1.75

Hyödynnä 100% bonus 50€ saakka!Lue arvosteluSiirry pelaamaan