Valioliiga: Southampton - Aston Villa

La 21.1. | klo 17:00 | Valioliiga | SOUTHAMPTON - ASTON VILLA

Kohde sulkeutuu: 21.01.2023 17:00


Southampton jahtaa neljättä peräkkäistä voittoaan kaikissa kilpailuissa Aston Villan kustannuksella


Aston Villa matkaa lauantaina Valioliigassa St. Mary’sille Southamptonin vieraaksi. Kotijoukkue nappasi viimein voiton toisen putoajakandidaatin Everton vieraana viime kierroksella, mutta jumbosija on edelleen tosiasia Nathan Jonesin miehistölle. Marginaalit ovat kuitenkin pienet ja Pyhimyksiin hankittiin pari täsmähankintaa Mirslav Orsicin ja Carlos Alcarazin muodossa, joten tilanne voisi näyttää huonommaltakin.Southampton on itse asiassa myös maaliodottamatilastojen perusteella keskikastiin kuuluva joukkue. Aika näyttää, viekö tie lopulta sarjataulukossa selvästi ylemmäs vai jatkuuko tuloksellinen taapertaminen. Voisi kuvitella, että voitto Goodisonilla availi kuitenkin joitain lukkoja. Lisäksi Manchester City onnistuttiin kaatamaan EFL Cupissa ja seuraavaksi tässä turnauksessa pelataan välieriä. Kaikissa kilpailuissa Jonesin suojatit ovat voittaneet jo kolme peliä peräjälkeen, kun FA Cupissa kaadettiin ennen City- ja Everton-pelejä Crystal Palace.

Juan Larios ja Tino Livramento ovat Saintsilta ainoat varmat poissaolijat. Theo Walcott on noin 50-50, mutta Stuart Armstrong, Armel Bella-Kotchap ja Alex McCarthy eivät todennäköisesti ole vielä mukana. Che Adamsin parina kärjessä nähtäneen jälleen Sam Edozie, mutta myös Adam Armstrongia tai Sekou Maraa voi Jones kaavailla piikkiin.


Aston Villa on voittanut Unai Emeryn alaisuudessa suurin piirtein joka toisen pelin. FA Cupissa tuli nolo karsiutuminen Stevenagen käsittelyssä, mutta Villa palasi jälleen viime Valioliigakierroksella voittojen pariin, kun Leeds kaadettiin 2-1-lukemin Villa Parkin viihdyttävässä kamppailussa Emi Buendían ja Leon Baileyn maaleilla. Danny Ingsiä ei nähdä jatkossa enää Emeryn miehistössä, sillä englantilaishyökkääjä kaupattiin West Hamiin.

Villalta puuttuu Jed Steer, Lucas Digne, Diego Carlos ja John McGinn. Ollie Watkins, Ludwig Augustinsson ja Matty Cash ovat pelikunnossa ja Leander Dendonckerin pelikielto on lusittu. Dignen poissa ollessa Álex Moreno on itseoikeutettu avauksen vasen pakki – voi olla, että ranskalainen joutuu katselemaan Morenon perävaloja jatkossakin nokkimisjärjestyksessä.

Verkko venyy urakalla Villan peleissä!Napataan lauantain peliin lapulle molempien joukkueiden maalintekoa. Villa on ollut mahtavassa maalivireessä Emeryn astuttua mukaan kuvioihin eikä Southamptonillakaan ole ollut viime aikoina ruuti kovin märkää. Jonesin alaisuudessa Saints on pitänyt vain yhden nollapelin, joka tosin tuli Liigacupissa suurta ja mahtavaa Manchester Cityä vastaan.

Pelivalintamme:

Molemmat joukkueet tekevät maalin @1.85

Huti
Mr Green - Lue arvostelu

1.85

Lunasta nyt 100€ ilmaisveto uutena pelaajana!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
22Bet - Lue arvostelu

1.8

22Bet - Hyödynnä 100% bonus aina 122€ saakka!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Galaksino - Lue arvostelu

1.8

Galaksino – Pelaa 25€, saat saman suuruisen ilmaisen vedon!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
TonyBet - Lue arvostelu

1.79

TonyBetiltä jopa 100€ ilmaisveto helpolla kierrätyksellä!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Lucky Elektra - Lue arvostelu

1.77

Lucky Elektra - Pelien aloittamiseen jopa 150€ bonusLue arvosteluSiirry pelaamaan
Kirjoittanut: Timo