Valioliiga: Tottenham - Arsenal

Valioliiga | Tottenham - Arsenal | 21:45 | 12.5.2022
Kohde sulkeutuu: 12.05.2022 21:45
Tottenhamin on hyökättävä, ja sen se osaa. Arsenal sitten taas osaa iskeä vastaan.Pohjois-Lontoon paikallisottelu on iso peli silloinkin, kun matsissa ei ole panosta. Nyt Arsenal ja Tottenham pelaavat paikasta ensi kauden Mestarien liigaan, eli panostakin on tällä kertaa. Arsenal on nyt nelospaikassa, eroa Tottenhamiin on neljä pistettä. Voitolla Arsenal varmistaa ensi kauden UCL-matsit Emirates-stadionilla.

Arsenal on hyvässä kunnossa. Sillä on alla neljän urls=jalkapallo/valioliiga]Valioliigan[/urls] voiton putki. Kovin voitto jaksossa on Chelsean voittaminen Stamford Bridgellä 4-2 huhtikuun puolivälin jälkeen. Viime kierroksella Arsenal voitti Leedsin 2-1.

Ei Spursillakaan huonosti mene. Sillä on putkessa kolme tappiotonta matsia, ja viime kierroksen 1-1 -tasapeli Liverpoolia vastaan Anfieldilla on melkein kuin voitto.
Tottenham oli Anfieldilla hyvin organisoitu joukkue. Poolin keskiarvo Valioliigan kotimatsien xG-lukemissa on melkein 2.80, mutta Tottenhamia vastaan se sai aikaan vain 1.36.
Tähän otteluun Tottenham tosin lähtee hyvin erilaisista lähtökohdista. Spursin olisi oikeastaan voitettava.

Tottenham on ollut Antonio Conten manageroimana hyvä kotijoukkue. 12 matsista se on voittanut kahdeksan, xG-lukemien keskiarvo on 2.18-0.93 per ottelu. Ainoastaan Liverpool ja Man City on saanut paremman xG-lukeman omista luoduista maalipaikoista kuin Spurs. Conte on saanut paljon aikaan Tottenhamin kanssa. Iso menetys seuralle, jos hän nyt kesällä jättäisi joukkueen.

Spursin olisi oikeastaan voitettava


Ja kun Tottenhamin olisi nyt voitettava, niin se varmasti näkyy pelissä. Spursin on oltava aktiivinen, ja se sopii Arsenalille. Chelsea oli taannoin aktiivinen Arsenalia vastaan, ja ottelussa tuli kuusi maalia. Arsenal on hyvä vastahyökkäyksissään.
Arsenal on ollut hyvä vierasjoukkue, jos jätetään laskuista reissut Liverpoolin Anfieldille ja Man City Etihadille. Ilman kahta edellä mainittua matsia Arsenalin vierasotteluiden xG:t ovat 1.46-1.21 per ottelu.

Tottenhamilta puuttuvat Reguilon, Tanganga, Skipp sekä Doherty, muuten joukkue on kunnossa. Kärki on Kane, Son ja Kulusevski, ja se on yksi liigan parhaista kärkikolmikoista.
Arsenalilta puolustuksen tärkeä White on ollut nyt pari matsia sivussa takareisivamman vuoksi. Sakallakin on jonkinlaista kolhua. Varmasti sivussa olevat Arsenalin pelaajat ovat Partey sekä Tierney.


Tottenham hyökkää hyvin, ja sen olisi voitettava. Arsenal taas iskee hyvin vastaan, neljä maalia Chelsean verkkoon on tästä hyvä näyte. Näillä faktoilla yli 2.5 maalia melkein 1.80-kertoimilla käy oikein hyvin.

Bet Dukes - 10€ ilmaisveto yksinkertaisella kierrätyksellä!


Uusi Bet Dukes -vedonlyöntisivusto tarjoaa helpon ilmaisvedon! Uutuusbookerin uudet pelaajat saavat 10€ ilmaisvedon vain yksinkertaisella kierrätyksellä. Talleta 10€ ja poimi ilmainen veto! Lue Bet Dukes arvostelu sivuilta tai siirry pelaamaan.
Bet Dukes: nappaa ilmaisveto ››

Pelivalintamme:

Yli 2.5 maalia @1.78

Mr Green - Lue arvostelu

1.78

Lunasta nyt 100€ ilmaisveto uutena pelaajana!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
William Hill - Lue arvostelu

1.78

William Hill - Nappaa 100€ riskitön veto!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Neo.bet - Lue arvostelu

1.78

Neo.bet - Lunasta 200% bonus vedonlyöntiin!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Bet365 - Lue arvostelu

1.72

Hyödynnä 100% bonus 50€ saakka!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Fezbet - Lue arvostelu

1.71

FEZbet tarjoaa 200€ bonusta vedonlyöntiin!Lue arvosteluSiirry pelaamaan