Valioliiga: Tottenham - Leicester

Valioliiga | Tottenham - Leicester | 16:00 | 1.5.2022
Kohde sulkeutuu: 01.05.2022 16:00
Leicesterillä ei ole tässä mitään pelattavaa, ja Spursilla taas on paljonkin vielä pelissä.Tottenham pelaa vielä paikasta ensi kauden Mestarien liigaan. Se on nyt viitosena, ja edellä oleva Arsenal on kahden pisteen päässä. Spurs ja Arsenal ovat rakkaat veriviholliset siinä, missä Liverpool ja Manchester Unitedkin, joten tämä kisa Valioliigan nelospaikasta on Lontoossa nyt iso juttu.
Leicesterin kausi on jo paketissa. Se ei pelaa ensi kaudella eurofutista, ellei se nyt sitten satu voittamaan Konferenssiliigaa.

Viime Valioliigan ottelukierroksella Tottenham pelasi maalittoman tasapelin Brentfordin kanssa ja Leicester taas pelasi maalittoman matsin Aston Villan kanssa. Viikolla Leicester pelasi euromatsin AS Romaa vastaan, ja tulos oli 1-1.
Leicester pelaa viikolla toisen osan AS Roman kanssa, ja kun sillä ei enää ole Valioliigassa mitään pelattavaa, niin manageri Brendan Rodgers varmasti laittaa nyt kentälle lähinnä kakkosketjun pelaajia.

Ensin neljä maalia, sitten kahdesti nollat


Tottenham on ollut Antonio Conten manageroimana yllättävän ailahteleva. Nyt sillä on taas menossa vaisumpi jakso. Ennen Brentford-tasuria Spurs oli hävinnyt Brightonille 0-1, eli Kane ja kumppanit ovat jääneet ilman ainuttakaan maalia kahdessa viime ottelussa. Näitä kahta ennen Spurs sitten voitti Aston Villan 4-0, eli melkoista ailahtelua.
Leicesterin Valioliiga-ottelut ovat olleet vaisuja jo pitempään. Viimeisissä kahdeksassa liigamatsissa sen xG-lukema on ollut keskimäärin 0.73 per matsi.

Tottenhamin joukkueesta Doherty, Tanganga ja Skipp ovat loppukauden sivussa. Reguilon on poissa ainakin tämän ottelun.
Leicesterillä on ollut tällä kaudella paljon poissaoloja puolustuksesa, ja nyt vielä AS Romaa vastaan Castagne loukkasi silmänsä. Ilmeisesti hän on kuitenkin pelikunnossa.
Bertrand ja Ndidi ovat sivussa, ja ehkä Castagnea ainakin lepuutetaan. Vardy ei varmasti ole mukana, ja muutenkin Leicesterin avainpelaajat saattaa nyt huilata.


Vetomarkkina on ymmärtänyt, että Leicester ei ole täysillä mukana. Spursin kerroin on vain noin 1.40, eikä sitä voi pelata. Parempi betsi on Leicesterin jääminen nollille. Se on jo pitkään hyökännyt vaisusti liigamatseissa, ja nyt sillä lienee vielä kentällä varamiehinen ryhmä. Spursilla on paljon pelissä.
Bet365:n kerroin listassa tulee vaihtoehdosta Leicester tasan 0 maalia.


Pelivalintamme:

Leicester alle 0.5 maalia @2.32

Huti
Mr Green - Lue arvostelu

2.32

Lunasta nyt 100€ ilmaisveto uutena pelaajana!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
William Hill - Lue arvostelu

2.32

William Hill - Nappaa 100€ riskitön veto!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Fezbet - Lue arvostelu

2.28

FEZbet tarjoaa 200€ bonusta vedonlyöntiin!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Bet365 - Lue arvostelu

2.25

Hyödynnä 100% bonus 50€ saakka!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Casumo - Lue arvostelu

2.2

Casumo - Lunasta 100€ tervetulobonus!Lue arvosteluSiirry pelaamaan