Valioliiga: Tottenham - Southampton

Valioliiga | Tottenham - Southampton | 17.00 | 6.8.2022
Kohde sulkeutuu: 06.08.2022 17:00
Tottenham saa vieraakseen lauantain avauskierroksella Southamptonin. Tottenham on kaikilla mittareilla massiivinen ennakkosuosikki, myös meidän kirjoissamme. Uskomme Spursin avaavan taipaleensa voitolla, jopa useamman maalin sellaisella!Tottenhamin tähtäimessa Mestarien Liiga!


Spurs lähtee tähän Valioliiga-kauteen isoin odotuksin, joukkue on vahvistunut kesän aikana mukavasti ja mikä tahansa muu kuin sijoitus kärkinelikossa voidaan pitää suurena pettymyksenä. Tottenham hankki brassihyökkääjä Richarlisonin Evertonista peräti 58 miljoonalla punnalla, tämän lisäksi joukkue hankki myös keskikenttämies Yves Bissouman Brightonista vajaalla 30 miljoonalla punnalla. Vapaalla siirrolla Spursiin liittyi kokenut kroatialainen Ivan Perisic, joten nimivahva joukkue Spursilla on kasassa.

Antonio Conte voi lähteä kauteen levollisin mielin, edellämainittuihin pelaajiin kun lisätään tuttu tehokaksikko Son-Kane, niin jopa kamppailu kolmen joukkoon pääsemisestä on Tottenhamille mahdollista.Spurs pelasi vahvan pre-seasonin, joukkue hävisi neljästä pelaamaastaan harjoitus matsistaan vain yhden, kenraaliharjoituksessa AS Roma oli vahvempi numeroin 0-1. Tappiosta ei kuitenkaan kannata vetää suuria johtopäätöksiä, Antonio Conte on tunnettu siitä että harjoituskaudella vedetään täysillä ja pelaajistoa rääkätään fyysisesti äärirajoille. Olemme täysin varmoja että lauantain ottelussa Spurs tulee olemaan täydessä iskussa!

Southamptonilla edessää vaikea kausi!


Southampton tulee tällä kaudella taistelemaan putoamista vastaan. Southampton sijoittui edelliskaudella sarjan häntäpäähän, vain muutaman pisteen putoamisviivan paremmalle puolelle. Vieraat eivät ole edelliskaudesta ainakaan vahvistuneet, joten voidaan odottaa vaikeaa sesonkia myös tästä alkavasta kaudesta. Kesän siirtoikkunassa ei ole suurta liikehdintää tapahtuntut kumpaakaan suuntaan, merkittävin hankinta on keskikenttämies Joe Aribon hommaaminen Rangersista.Southampton pelasi harjoituskaudellaan viisi harjoitusmatsia, josta joukkue onnistui voittamaan vain yhden. Kenraaliharjoituksessa Southampton taipui Villarrealille numeroin 1-2, joukkueen ainokaisesta maalista ottelussa vastasi juurkin Rangersista reilulla seitsemällä miljoonalla punnalla hommattu keskikenttämies Joe Aribo.


Spurs voitokas sarja-avauksessa!


Kaikki merkit viittaavat siihen että Tottenham saa kauteensa voitollisen avauksen. Joukkue saa avausmatsiinsa kotiedun ennakolta heikompaa joukkuetta vastaan, joten Conten miehistöllä on hyvät mahollisuudet avata sesonki kolmella pisteellä. Spurs on materiaaliltaan Southamptonia valtavasti edellä, emmekä usko että vieraat pystyvät Tottenhamia haastamaan. Me pelaamme lapulle isäntien voiton vähintään kahdella maalilla, josta tarjoillaan päälle kahden olevia kertoimia!

Nappaa ilmaisveto jopa 100€ saakka Mr Greeniltä!


Oletko aiemmin pelannut Mr Greenillä? Liity nyt uutena pelaajana ja saat ensimmäistä talletusta vastaavan ilmaisvedon jopa 100€ saakka! Lue lisää Mr Greenistä täältä tai siirry suoraan pelaamaan alta!

Pelivalintamme:

Tottenham -1.5 @2.04

Osuma
Mr Green - Lue arvostelu

2.04

Lunasta nyt 100€ ilmaisveto uutena pelaajana!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
William Hill - Lue arvostelu

2.01

William Hill - Nappaa 100€ riskitön veto!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
888sport - Lue arvostelu

2.00

40 €:n edestä bonuksia vain 10€ ensitalletuksella!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Kirjoittanut: Myllys