Valioliiga: Watford - Burnley

Valioliiga | Watford - Burnley | 17:00 | 30.4.2022
Kohde sulkeutuu: 30.04.2022 17:00
Vetomarkkina pitää Burnleytä selvästi parempana joukkuetta kuin Watfordia. Jätetään pari viime kierrosta vähemmälle huomiolle, Burnley on edelleen heikko joukkue.Kova matsi putoamistaiston kannalta. Tämän kauden Valioliigassa on jännitystä kummassakin päässä sarjataulukko. Oikeastaan joka kausi putoamistaisto on dramaattinen, mutta nyt lisädramatiikkaa tuo se, että liigan kuudenneksi suurimmalla pelaajabudjetilla operoiva Everton on putoamassa. Tämä matsin on hyvin tärkeä Evertonin kohtalon kannalta.

Viime kierroksella Burnley voitti Wolvesin 1-0, ja sillä voitolla se nousi Evertonin yläpuolelle ja Everton on nyt putoamisviivan alla. Evertonilla on yksi matsi enemmän pelattavana kuin Burnleyllä, mutta sillä yhdellä ottelulla pitäisi saada tulosta aikaiseksi. Jos Burnley ottaa Watfordilta kaikki kolme pistettä, niin Evertonilla alkaa olla kovat paineet. Se pelaa oman viikonlopun matsinsa vasta sunnuntaina ja vastassa on Chelsea.

Watford on sarjassa toiseksi viimeisenä. Sillä on toki vielä teoreettiset mahdollisuudet nousta kuiville, mutta tuskin siihen kukaan uskoo. Watford on neljän tappion putkessa, viimeksi se hävisi Manchester Cityn Etihadilla 1-5.

Burnley on saanut hyvän loppukirin aikaiseksi. Se hävisi neljä putkeen maaliskuun alusta lähtien, mutta viimeisistä viidestä matsista se on ottanut kymmenen pistettä.
Burnleyn seurajohto antoi monivuotiselle managerille Sean Dychelle potkut huhtikuun puolivälissä. Temppua pidettiin yleisesti pähkähulluna, mutta nyt näyttää siltä, että seurajohdon järjestämä sokki on herättänyt pelaajat.

Burnleyn loppukiri on saanut liikaa arvostusta


Watford on ollut viime kotimatseissaan hyvin pelissä mukana, vaikka se onkin ne hävinnyt. Viimeksi kotonaan se pelasi Brentfordia ja hävisi 1-2, vaikka Watford voitti xG:t Infogolin mukaan niukasti 2.09-2.04. Tätä ennen Watford hävisi kotikentällään Leedsille 0-3, muta xG:t Leeds voitti vain 0.95-0.90.

Watfordin Hernandez on pitkäaikaisloukkaantunut, mutta Baah on palailemassa peleihin. Watfordin manageri Roy Hodgson saattaa vielä saada mukaan Kuckan, Femenian, Kalun ja Sierraltan, eli joukkue saattaisi olla paremmassa iskussa kuin aikoihin.
Vaikka Watford otti Cityn Etihadilla selvästi neniin, niin silti Hodgson peluuttanee samaa avausta kuin viimeksi.

Burnleyn virkaa tekevä manageri Jackson joutuu tulemaan toimeen ilman Westwoodia, Gudmundssonia, Pietersiä ja Meetä. Rodriguezilla on ollut pohjevaivaa, ja Cornetilla polvivaivaa.


Matsi on lyöty aivan tasan vetomarkkinoilla. Kummallekin annetaan noin 2.70-kertoimet. Kotijoukkuetta aliarvioidaan, tai paremminkin Burnleyn loppukirin poikasta yliarvioidaan. Burnley on edelleen heikko joukkue, ei sen pitäisi vieraissa olla Watfordin kanssa kertoimissa tasoissa. Watfordilla on vielä pienet mahdollisuudet pysyä sarjassa, mutta se tarkoittaa, että nyt on pakkovoiton paikka.
Watford +0 asian handicap saa kertoimeksi reilut 1.90. Siihen rasti. Burnley on ollut koko kauden onneton joukkue. Vaikka se on hetken saanut tulosta aikaan, niin ei se kuitenkaan ole sen kummempi kuin Watford.


Bet Dukes - 10€ ilmaisveto yksinkertaisella kierrätyksellä!


Uusi Bet Dukes -vedonlyöntisivusto tarjoaa helpon ilmaisvedon! Uutuusbookerin uudet pelaajat saavat 10€ ilmaisvedon vain yksinkertaisella kierrätyksellä. Talleta 10€ ja poimi ilmainen veto! Lue Bet Dukes arvostelu sivuilta tai siirry pelaamaan.
Bet Dukes: nappaa ilmaisveto ››

Pelivalintamme:

Watford +0 asian handicap @1.93

Huti
Bet365 - Lue arvostelu

1.93

Hyödynnä 100% bonus 50€ saakka!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Fansbet - Lue arvostelu

1.92

Fansbet - uusi 200% jättibonus jopa 1500€ asti!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Fezbet - Lue arvostelu

1.9

FEZbet tarjoaa 200€ bonusta vedonlyöntiin!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Mr Green - Lue arvostelu

1.88

Lunasta nyt 100€ ilmaisveto uutena pelaajana!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
William Hill - Lue arvostelu

1.88

William Hill - Nappaa 100€ riskitön veto!Lue arvosteluSiirry pelaamaan