Valioliiga: Watford - Everton

Valioliiga | Watford - Everton | 21:45 | 11.5.2022
Kohde sulkeutuu: 11.05.2022 21:45
Everton on viime aikoina puolustanut paremmin, mutta oma hyökkäys ei hirveästi saa aikaan. Hodgsonin Watford on samanlainen.Everton hilaa itsensä Valioliigassa kuiville. Siltä sen nyt näyttää, kun joukkue on kahden voiton putkessa. Viimeksi se voitti vieraissa Leicesterin 2-1 ja sitä ennen Chelsean Goodison Parkilla 1-0.
Watford on jo pudonnut, eikä enää ole pelattavaa. Se tarkoittanee sitä, että joukkue joko pelaa vapautuneesti tai sitten romahtaa oikein kunnolla. Viime kierroksella Watford hävisi Crystal Palacen Selhurst Parkilla 0-1. Se oli Watfordin kuudes tappio putkeen. Selhurst Parkilla Watford oli todella huono. Infogolin xG-lukemat otteluun olivat 2.26 – 0.46.

Watford palkkasi kesken kauden Roy Hodgisonin nostamaan joukkuetta kuiville, mutta kuten arvata saattoi, homma meni pahasti pieleen. Miksi ihmeessä Watfordin johtokunta ei soittanut Big-Sam Allardycelle?
Hodgsonin valmennustapa on hyvin negatiivinen, sen voi muistaa jo Suomen maajoukkueen ajoilta. Hodgsonin joukkueet pelaavat varman päälle, mitään aktiivista hyökkäyspeliä on turha odottaa. Hodgsonin Crystal Palacekin pelasi kuin kone, jonka tehtävä oli estää vastustajan pelaaminen. Nyt Watfordin kohdalla Hodgson on oikeastaan vain tehnyt joukkueesta kehnomman kuin Claudio Ranierin aikana.

Puolustuksessa Hodgsonin Watford on pärjännyt, mutta hyökkäyspäästä on tullut umpikehno. Jos suhteuttaa Ranierin ja Hodgsonin joukkueiden numerot koko kauden mittaan, niin Ranierin joukkue saisi 38 ottelun aikana 16.3 -yksikköä paremman xG-lukeman.

Evertonin loppukiri alkoi viimeisellä hetkellä. Viimeisistä viidestä liigamatsista se on voittanut kolme. Frank Lampard selviytyy todelliselta nöyryytykseltä. Ehkä Lampard voi ottaa myös kunnolla kiitosta itselleen. Joukkue on ollut selvästi paremmin organisoitu ja tasainen kuin aiemmin tällä kaudella.

Vähämaalinen matsi tulossa


Viidessä viime matsissa Everton on antanut vastustajille xG-lukeman 1.34 per matsi. Ja vastassa ovat olleet muun muassa Liverpool, Chelsea ja Man United. Samassa otannassa Evertonin itse aikaansaama xG-lukema on 1.04 per matsi, eli sitten toisaalta se ei juurikaan saa nyt luotua paikkoja.

Watfordin Kamara on pelikiellossa. Cleverley ja Samir saivat viimeksi kolhut, ja nyt he ovat ilmeisesti sivussa, kuten ovat myös Kucka, Joao Pedro sekä Louza. Hernandez tuskin on vielä mukana. Hodgson tuonee nuorukaisia ja muita uusia kasvoja peliin, kun ei tässä nyt enää muuta pelattavaa ole. Nuorille sitten kokemusta.

Evertonilta Mykolenko ja Mina taitavat olla sivussa, kuten myös van de Beek, Godfrey, Patterson sekä Townsend.


Neljä Evertonin viidestä on mennyt alle 2.5 maalin, ja puolet Watfordin peleistä Hodgsonin kanssa on mennyt alle saman rajan. Laitetaan nyt sama, alle 2.5 maalia ja kerroin on noin 1.95.

Bet Dukes - 10€ ilmaisveto yksinkertaisella kierrätyksellä!


Uusi Bet Dukes -vedonlyöntisivusto tarjoaa helpon ilmaisvedon! Uutuusbookerin uudet pelaajat saavat 10€ ilmaisvedon vain yksinkertaisella kierrätyksellä. Talleta 10€ ja poimi ilmainen veto! Lue Bet Dukes arvostelu sivuilta tai siirry pelaamaan.
Bet Dukes: nappaa ilmaisveto ››

Pelivalintamme:

Alle 2.5 maalia @1.96

Osuma
Bet365 - Lue arvostelu

1.96

Hyödynnä 100% bonus 50€ saakka!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Fansbet - Lue arvostelu

1.95

Fansbet - uusi 200% jättibonus jopa 1500€ asti!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Fezbet - Lue arvostelu

1.9

FEZbet tarjoaa 200€ bonusta vedonlyöntiin!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Mr Green - Lue arvostelu

1.88

Lunasta nyt 100€ ilmaisveto uutena pelaajana!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Neo.bet - Lue arvostelu

1.84

Neo.bet - Lunasta 200% bonus vedonlyöntiin!Lue arvosteluSiirry pelaamaan