Valioliiga: Watford - Tottenham

Valioliiga | Watford - Tottenham | 17:00
Kohde sulkeutuu: 01.01.2022 17:00
Iso ennakkosuosikki Tottenham pitää pintansa lauantaina iltapäivällä pelattavassa ottelussa. Watford jäänee jo kuuden kerran peräkkäin ilman pisteitä.Tottenham tappiottomassa putkessa, Watford ottaa turpaan joka kierroksella


Tottenham matkustaa Vicarage Roadille seitsemän ottelun tappiottomassa putkessa Valioliigassa. Kaikki kilpailut huomioiden Tottenham on hävinnyt vain yhden pelaamansa ottelun edellisestä kymmenestä. Joukkueen peli on kehittynyt huomattavasti Antonio Conten alaisuudessa ja kun vielä Harry Kane on heräillyt Ruususen unestaan ja osunut maalipuiden väliin kolmesti edellisessä kolmessa pelissä niin Spursin mahdollisuudet taistella TOP 4 sijoituksista ovat täysin realistiset. Mestarien liiga paikoille pääseminen tarkoittaa kuitenkin sitä että Watfordin kaltaiset vastustajat pitää kaataa armottomasti eikä pisteitä saisi menettää kuten vajaamiehistä Southamptonia vastaan kävi.

Siinä missä Antonio Conte on saanut Tottenhamin pelin paranemaan niin samaa voi sanoa tietyllä tavalla myös Watfordista ja Claudio Ranierista. The Hornets on ollut italialaisen alaisuudessa parempi joukkue mutta kun vain pisteet lasketaan niin tilanne on sarjanousijan näkökulmasta surkea. Watford on hävinnyt nyt viisi ottelua putkeen ja edellisestä kymmenestä on irronnut vain kaksi voittoa. Tottenhamin kaataminen olisi melkoinen uroteko, erityisesti nyt kun joukkueella on peräti kahdeksan pelaajaa loukkaantuneena eikä Ranieri saanut täyttä vaihtopenkkiä edes ennen tuoreimpia loukkaantumisuutisia.

Toisintoa vuodelta 2018 tuskin nähdään uudenvuodenpäivänä.Vierasvoittoa singlenä tai kaveriksi yhdistelmävetoon


Tottenham lähtee tähän otteluun ennakko suosikkina ja sitä se on myös meidän papereissa. Watford voi parhaimmillaan järkyttää Spursia tulikuuman Emmanuel Dennisin johdolla mutta uskomme Conten piiskaavaan liljanvalkoisten pelaajien selät vereslihalle Southampton tasurin jälkeen. Otetaan kupongille vierasvoitto varsin maltillisella kertoimella jonka voi pelata vaikka tuplakohteena Arsenal – Manchester City ottelun vetovihjeen kanssa.

Pelivalintamme:

1X2: Tottenham @1.64

Lapilanders - Lue arvostelu

1.64

Lapilanders - Talleta 100€ Saat 200€!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Wallacebet - Lue arvostelu

1.64

Wallacebet - Nappaa 100% bonus 100€ astiLue arvosteluSiirry pelaamaan
Mr Green - Lue arvostelu

1.6

Lunasta nyt 100€ ilmaisveto uutena pelaajana!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Comeon! - Lue arvostelu

1.6

ComeOn - Lunasta helppo 100% aina 100€ asti!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
STS Bet - Lue arvostelu

1.6

STS Bet - Hyödynnä 100€ vedonlyöntibonus helpolla kierrätysvaatimuksella!Lue arvosteluSiirry pelaamaan