Valioliiga: West Ham - Everton

La 21.1. | klo 17:00 | Valioliiga | WEST HAM - EVERTON

Kohde sulkeutuu: 21.01.2023 17:00


Kriisijoukkueet vastakkain


West Hamin David Moyes on vetomarkkinoiden ykkössuosikki seuraavaksi potkut saavaksi Valioliigan manageriksi. Evertonin Frank Lampard on listan kakkonen. Tämän matsin jälkeen tilanne saattaa olla muuttunut oleellisesti.

Kummankin joukkueen kausi on ollut katastrofi. Kumpikin on nyt putoamisviivan alapuolella. Everton on liigan toiseksi viimeinen ja Hammers kolmanneksi viimeinen. Kummankin joukkueen pelaajabudjetti enemmän kuin Valioliigan keskivertojoukkueella. Hammers oli vielä viime kaudella Moyesin kanssa liigassa seitsemäs, mutta nyt sitten tuli romahdus. Everton on ollut surkea jo pitkään.

Frank Lampard on näistä kahdesta varmasti se kehnompi manageri. Hän epäonnistui Chelsean kanssa, ja jostain kumman syystä Evertonin seurajohto palkkasi hänet muuttamaan joukkueen suuntaan viime kaudella Rafa Benitezin jälkeen. David Moyes on sentään silloin tällöin saanut Valioliigan joukkueen pelaamaan erinomaisesti. Ennen Man United -pestiään Moyes nosti Evertonin Valioliigassa parhaimmillaan neloseksi kaudella 2004-2005, ja se on joukkueen paras sijoitus sitten kevään 1988.

Kumpikin näistä joukkueista on nyt tietenkin umpikehnossa kunnossa. Viidestä viime liigamatsista molemmat ovat saaneet vain yhden pisteen. Viime kierroksella Hammers hävisi vieraissa Wolvesille 0-1 ja Everton hävisi kotonaan sarjajumbo Southamptonille 1-2. Jos Everton häviää taas toiselle putoamiskandidaatille, niin eiköhän Lampard saa potkut.

West Ham on pelannut selvästi paremmin


West Hamin peli on paremmassa kunnossa kuin Evertonin. Sen ongelmat ovat hyökkäyksien viimeistelyssä. Infogolin laskelmien mukaan Hammers on saanut ainaan xG-lukeman 26.87, mutta maaleja se on tehnyt vain 15. Sillä on edelleen kärjessä samoja nimiä kuin viime kaudella, joten kyse voi olla vain tukkoon menneestä ketsuppipullosta. Infogolin xG-lukemien mukaan laskemassa sarjataulukossa Hammersin sijoitus on yhdeksäs. Jos joukkueessa on henkinen puoli vielä jotenkin kunnossa, niin sen luulisi hilaavan itsensä pois sarjan häntäpäästä.

Everton sitten on ollut kaikin kehno. Se on tehnyt vähemmän maaleja, mitä xG-lukema antaisi odottaa, mutta toisaalta se on myös päästänyt vähemmän, mitä xG:t kertovat.

Kokoonpanoissa ei pitäisi olla mitään ihmeellistä. Kumpikin joukkue saattaa pelata samalla kuin viimeksi. Hammers hankki juuri Danny Ingsin avuksi maalintekoon, mutta tuskin hän vielä tähän matsiin ehtii.


Vetopuolella kertoimet on laitettu noin 1.75 – 3.70 – 4.90. Kotivoitolle saa hieman liian vähän kerrointa. Melkein voisi suositella Lampardin potkujen pelaamista tässä vaiheessa, mutta tästä matsista parhaimmaksi betsiksi voisi nousta West Ham yli 1.5 maalia. Tälle annetaan kertoimeksi noin 1.90, ja se kelpaa. Hammersin hyökkäyksellä on maaleja tekemättä, ja toisaalta Evertonin puolustus on kehno.

Bet Dukes - 10€ ilmaisveto yksinkertaisella kierrätyksellä!


Uusi Bet Dukes -vedonlyöntisivusto tarjoaa helpon ilmaisvedon! Uutuusbookerin uudet pelaajat saavat 10€ ilmaisvedon vain yksinkertaisella kierrätyksellä. Talleta 10€ ja poimi ilmainen veto! Lue Bet Dukes arvostelu sivuilta tai siirry pelaamaan.
Bet Dukes: nappaa ilmaisveto ››

Pelivalintamme:

West Ham yli 1.5 maalia @1.9

Mobilebet - Lue arvostelu

1.9

Mobilebet - Tuplaa ensitalletuksellesi 100€ asti!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Comeon! - Lue arvostelu

1.9

ComeOn - Lunasta helppo 100% aina 100€ asti!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
William Hill - Lue arvostelu

1.9

William Hill - Nappaa 100€ riskitön veto!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Mr Green - Lue arvostelu

1.9

Lunasta nyt 100€ ilmaisveto uutena pelaajana!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Neo.bet - Lue arvostelu

1.84

Neo.bet - Lunasta 100% bonus vedonlyöntiin!Lue arvosteluSiirry pelaamaan