Valioliiga: West Ham - Fulham

Su 9.10 | klo 16.00 | Valioliiga | WEST HAM - FULHAM

Kohde sulkeutuu: 09.10.2022 16:00


West Ham piristymässä?


West Ham on saamassa koneitaan käyntiin vaikean alkukauden jälkeen, joukkue majailee Valioliigan sarjataulukossa sijalla 15, kahdeksan kierroksen jälkeen joukkueella on pisteitä kasassa seitsemän. West Ham on kuitenkin päässyt voittojen makuun, sillä isännät ovat kaikki kilpailut kun lasketaan mukaan niin voittaneet edellisestä viidestä kamppailustaan peräti neljä. West Ham kaatoi edellisellä sarjakierroksella kotonaan Wolvesin numeroi 2-0, joukkueen maaleista ottelussa vastasivat laituri Jarrod Bowen ja hyökkääjä Gianluca Scamacca.

Myös West Ham esiintyi viikolla eurokentillä, kun joukkue jatkoi urakkaansa Konferenssiliigan lohkovaiheessa. Siellä West Ham kaatoi vieraskentällä Anderlechtin niukasti numeroin 0-1, täälläkin joukkueen maalista vastasi italialaishyökkääjä Scamacca.Hyytyykö Fulham?


Fulham on loisteliaan alkukauden jälkeen osoittanut merkkejä pienoisesta hyytymisestä, sillä joukkue on viidestä viimeisimmästä ottelustaan hävinnyt kolme. Kahdeksan kierroksen jälkeen joukkueella on kasassa 11 pistettä ja se oikeuttaa vielä kahdeksanteen sijaan, mutta tällä vireystilalla sarjasijoitus taulukossa tulee vääjäämättä valumaan alaspäin. Fulham kärsi edellisellä kierroksella ruman kotitappion Newcastlelle numeroin 1-4, joukkueen taival ottelussa vaikeutui jo kahdeksan pelatun minuutin jälkeen kun keskikenttämies Nathaniel Chalobah merkkautti itselleen punaisen kortin. Tämän jälkeen Newcastle meni menojaan, pientä iloa Fulhamin faneille antoi keskikenttämies Bobby Reid, joka kaunisteli ottelun loppuhetkillä numeroita iskien joukkueen ainokaisen maalin ottelussa.Vierailla valtavia poissaoloja!


Fulham-luotsi Marco Silvalla on paljon mietittävää, sillä joukkueelta on useampi tärkeä peluri sivussa ottelusta. Keskikenttämies Nathaniel Chalobah on sivussa pelikiellon vuoksi, mutta silti merkittävin poissaolija läytyy hyökkäyspäästä. Joukkueen hyökkäyspelaamiselle kaikki kaikessa oleva Aleksandar Mitrovic jouduttiin ottamaan edellisessä ottelussa jo avausjaksolla vaihtoon nilkkavamman vuoksi ja on suurella todennäköisyydellä sivussa myös tästä ottelusta. Mitrovicin poissaolo on valtava lovi vieraiden kokoonpanossa, serbialaiskärki on tällä kaudella viimeistellyt Fulhamin maaleista lähes puolet ja on suurin pelote Fulhamin kokoonpanossa.


Me luotamme ottelussa West Hamiin, joukkue on esiitynyt pirteästi ja on saanut itseluottamuksensa kohoamaan voittojen ansiosta. Fulham tulee otteluun myös vahvasti siipirikkoisena, joten "hammers" saa tässä ottelussa oivan mahdollisuuden kasvattaa pistepussiaan lisää. Emme usko että West Ham jättää tätä mahdollisuutta kotiyleisönsä edessä käyttämättä vaan jatkaa vahvaa virettään ja nappaa itselleen kolme pistettä lisää!

Pelivalintamme:

1X2: West Ham @1.79

Osuma
Mr Green - Lue arvostelu

1.79

Lunasta nyt 100€ ilmaisveto uutena pelaajana!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
STS Bet - Lue arvostelu

1.75

STS Bet - Hyödynnä 100 € vedonlyöntibonus helpolla kierrätysvaatimuksella!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Betfair - Lue arvostelu

1.75

Hyödynnä 100% bonus aina 100€ astiLue arvosteluSiirry pelaamaan
William Hill - Lue arvostelu

1.75

William Hill - Nappaa 100€ riskitön veto!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Comeon! - Lue arvostelu

1.74

ComeOn - Lunasta helppo 100% aina 100€ asti!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Kirjoittanut: Myllys