Valioliiga: West Ham - Wolverhampton

La 1.10. | klo 19.30 | Valioliiga | WEST HAM - WOLVERHAMPTON

Kohde sulkeutuu: 01.10.2022 19:30


Hammersin hyökkäys on alisuorittanut


West Ham ja Wolves ovat kumpikin olleet tällä kaudella vaisuja joukkueita, pahoja alisuorittajia. Suurin ongelma on helppo löytää. Kumpikin on tehnyt seitsemässä liigamatsissa vain kolme maalia.
Hammers on hävinnyt kaksi viimeistä ja se on nyt putoamisviivan alla kolmanneksi viimeisenä. Viimeksi West Ham hävisi Evertonille vieraissa 0-1.
Wolves on kaksi pistettä West Hamin yläpuolella juuri putoamisviivan päällä. Sen viimeinen liigamatsi oli 0-3 -kotitappio Manchester Citylle.

Hammersin kohdalla kolme tehtyä maalia on paljon alle sen, mitä se on kentällä esittänyt. Hammersin yhteenlaskettu xG-lukema tämän kauden matseista on Infogolin mukaan 8.4. Avoimesta pelistä joukkue ei ole saanut paljoakaan aikaiseksi, mutta erikoistilanteista on tullut hyviä paikkoja.

Iso syy Hammersin vaisuuteen taitaa olla kovassa otteluohjelmassa. Sen kolme Valioliigan kotimatsia ovat olleet Brightonia, Tottenhamia ja Manchester Cityä vastaan. Wolves on selvästi heikompi vastus kuin nämä kolme.
Syyskuun alkupuolella West Ham otti UEFA:n Konferenssiliigassa kaksi perättäistä voittoa, joten kyllä se vielä osaa voittaakin matseja.

Wolvesilla ei viime matsissa Man Cityä vastaan ollut juurikaan mahdollisuuksia. City meni alle puolen tunnin 0-2 -johtoon ja sitten vielä Wolvesin Collins otti punaisen kortin. Ennen City-ottelua Wolves oli pelannut kolme liigaottelua ilman tappiota.

Diego Costa taas Valioliigassa


Wolvesin hyökkäys on ollut umpikehno, mutta niin kuin jo pitempään, sen puolustus on pelannut hyvin. Vieraissa se on ollut koko liigan paras puolustus yhdessä neljän muun joukkueen kanssa. Vain kolme on mennyt vieraissa Wolvesin verkkoon.

West Hamin toppari Nayef Aguerd on sivussa vielä jokusen viikon. Ben Johnsonin nilkkavamma saattaisi kuitenkin antaa jo periksi pelaamiselle. Hammersille ei tullut uusia loukkaantuneita maaotteluista.
Hammersin hyökkäyspäässä voisi olla muutoksia. Michail Antonion sijasta Gianluca Scamacca voisi nyt tulla avaukseen, ja Maxwel Cornet voisi tulla Pablo Fornalsin tilalle.

Wolverhamptonilla on mielenkiintoinen uusi pelaaja helpottamassa hyökkäyksen ongelmia. Diego Costa palasi Valioliigaan vapaana agenttina syyskuussa, ja nyt hän voisi jo käydä kentällä. Mies kyllä taitaa jo olla pahasti ohittanut parhaat pelipäivänsä. Tämän vuoden puolella hän ei ole pelannut kunnon matsia.
Collins on pelikiellossa, joten Yerson Mosquera tai Toti voisi tulla avaukseen. Meksikolainen Raul Jimenez loukkasi maaottelutauon aikana uudemman kerran, ja hän on edelleen sivussa.


Kertoimet matsiin ovat suurin piirtein 1.90 – 3.50 – 4.20. Nämä taitavat olla kohdallaan. Laitetaan betsi sille, että West Hamin hyökkäys pelaisi viimein tasollaan, ja xG-lukemat muuttuisivat maaleiksi. Wolvesin puolustus on ollut hyvä, mutta se on antanut yli ykkösen xG-lukemat Man Citylle, Newcastlelle, Southamptonille ja Spursille, eli se on päästänyt vähemmän maaleja, mitä xG-lukemat antaisivat ymmärtää.
Lapulle West Ham yli 1.5 maalia, kerroin on yli kakkosen.


Kalasta uutuussivusto Posidolta iso talletusbonus!


Siirry Posidon laineille! Uutuussivusto tarjoaa isot bonukset, muun muassa ensitalletuksen tuplaus aina 200€ asti!
Posido: Tuplaa ensitalletuksesi 200€ asti!

Pelivalintamme:

West Ham yli 1.5 maalia @2.1

Osuma
STS Bet - Lue arvostelu

2.1

STS Bet - Hyödynnä 100 € vedonlyöntibonus helpolla kierrätysvaatimuksella!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
TonyBet - Lue arvostelu

2.06

TonyBetiltä jopa 100€ ilmaisveto helpolla kierrätyksellä!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Mr Green - Lue arvostelu

2.05

Lunasta nyt 100€ ilmaisveto uutena pelaajana!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Mobilebet - Lue arvostelu

2.05

Mobilebet - Tuplaa ensitalletuksellesi 100€ asti!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
William Hill - Lue arvostelu

2.05

William Hill - Nappaa 100€ riskitön veto!Lue arvosteluSiirry pelaamaan