Valioliiga: Wolverhampton - Manchester City

Valioliiga | Wolverhampton - Manchester City | 22:15 | 11.5.2022
Kohde sulkeutuu: 11.05.2022 22:15
Wolvesilla on kehno puolustus, ja Cityn hyökkäys on kunnossa. Cityllä poissaoloja puolustuksessa.Manchester Cityllä on Valioliigan mestaruus nyt lähellä. Liverpool jäi viime kierroksella Tottenhamia vastaan tasapeliin, joten Citylle riittää kolmesta jäljellä olevasta ottelusta kaksi voittoa ja yksi tasapeli. Wolves ei ole Cityn loppukauden hankalin matsi, kovin koitos taitaa olla seuraavan kierroksen vierasottelu West Hamia vastaan.

City on toki hyvässä kunnossa. Sen UCL-tappio Madridissa on läpeensä analysoitu, mutta se lipsahdus pois lukien, joukkue ei juurikaan ole hävinnyt. Valioliigassa se on nyt voittanut neljä putkeen, ja sitä ennen se pelasi Liverpoolin kanssa tasapelin. Edellisessä Valioliigan ottelussaan City voitti Newcastlen selvästi 5-0.

Wolvesilla ei paljon ole pelattavaa. Sillä on vielä pienet mahdollisuudet nousta ensi kauden euroturnauksiin. Nyt seiskapaikalta konferenssiliigaan menevä West Ham on viiden pisteen päässä. Wolves on ollut heikossa kunnossa, vaikea uskoa, että se saisi kolmen matsin loppukirin aikaiseksi, varsinkin kun vastassa on ylivoimainen City.

Wolves ei ole nyt voittanut neljään matsiin. Ensin se hävisi kolme putkeen, ja viime kierroksella se pelasi Chelsean kanssa 2-2. Chelsea-peli oli Wolvesilta kaikin puolin hyvä ottelu, xG-lukematkin menivät lähes tasan 1.94-1.93.

Wolvesin puolustus on huonompi mitä pääsetyt maalit kertovat


Wolves on kaikin puolin vielä ylisuorittanut tällä kaudella. Infogolin laskelmien mukaan sen pitäisi nyt olla sarjataulukossa sijalla 13. Suurin tuuri Wolvesilla on ollut puolustuksen kanssa. Se on päästänyt 34 maalia Valioliigassa, vaikka xGA-lukema on peräti 53.7. Varsinkin alkukaudesta Wolvesin veskari Jose Sa pelasti paljon, mutta viime aikoina on omissa alkanut ropista.

Kotikentällä Wolves on antanut vastustajille keskimäärin xGA 1.65 per matsi, ja sillä lukemalla se on koko liigan viidenneksi huonoin puolustus. Nyt sitten vastassa on City, joka on viime matseissa paiskonut maaleja. Viimeisissä neljässä liigamatsissa se on tehnyt yhteensä 17 maalia.

Wolves saa Podencen takaisin peleihin vielä tämän kauden aikana, mutta tuskin aivan vielä. Kilman ja Semedo ovat varmasti sivussa.

Cityllä on ongelma puolustuksen kanssa. Walker, Stones ja Dias kaikki putosivat melkein samaan aikaan sairastuvalle. Akekin on sivussa, joten Laporte taitaa olla ainoa pelikuntoinen toppari. Fernandinho voisi tulla paikkaamaan.


Cityn voittokerroin on noin 1.25, ja se on varmasti kohdallaan. Wolvesin puolustus on kehno, vaikka se sai alkukaudesta tulosta aikaiseksi. Mieluummin tämäkin matsi lähtee runsasmaaliseksi kuin vähämaaliseksi. City tekee osumansa, eikä Wolvesilla ole kuin voitettavaa. Cityn puolustuksessa on poissaoloja, ja jos Wolveskin pelaa aktiivisesti, niin sekin saanee paikkansa. Yli 2.5 maalia saa kertoimeksi yli 1.60, ja kyllä sitä voi pelata. City saattaa tehdä kolme itsestäänkin.

Bet Dukes - 10€ ilmaisveto yksinkertaisella kierrätyksellä!


Uusi Bet Dukes -vedonlyöntisivusto tarjoaa helpon ilmaisvedon! Uutuusbookerin uudet pelaajat saavat 10€ ilmaisvedon vain yksinkertaisella kierrätyksellä. Talleta 10€ ja poimi ilmainen veto! Lue Bet Dukes arvostelu sivuilta tai siirry pelaamaan.
Bet Dukes: nappaa ilmaisveto ››

Pelivalintamme:

Yli 2.5 maalia @1.68

Osuma
Mr Green - Lue arvostelu

1.68

Lunasta nyt 100€ ilmaisveto uutena pelaajana!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
William Hill - Lue arvostelu

1.68

William Hill - Nappaa 100€ riskitön veto!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Bet365 - Lue arvostelu

1.66

Hyödynnä 100% bonus 50€ saakka!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Fezbet - Lue arvostelu

1.66

FEZbet tarjoaa 200€ bonusta vedonlyöntiin!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Neo.bet - Lue arvostelu

1.66

Neo.bet - Lunasta 200% bonus vedonlyöntiin!Lue arvosteluSiirry pelaamaan